Bed is goed levering niet

Levering krijg je een tijd slot van 8uur tot 22uur is voor mij geen tijdslot, vervolgens word jd om 20.30 gebeld dat ze de volgende komen bezorgen. Kost wel 2 vrije dagen.

Zeeeeer slecht

Ik krijg een mail dat ik mijn bestelling heb ontvangen maar NIET dus!!!! Al meerdere keren proberen te bellen + mail verstuurd maar geen gehoor... Bestelling is al van EIND November geleden!!!!

zeer slecht

Heb op 18 december een boxspring besteld en betaald, het is nu 9 februari en heb van niemand iets vernomen. Telefoon schakelt na enkele minuten uit, mail reageert niemand op, al met al een waardeloze organisatie

Dagen te laat en geen communicatie

Het bed zou eerst op een dinsdag geleverd worden, het kwam ons niet uit maar het kon niet verzet worden. Maandag avond kregen wij bericht dat het vrijdag zou worden met het bizarre tijdsslot tussen 8 uur 's morgens en 22:00 uur 's avonds. Toen hadden wij voor dinsdag al geregeld dat we thuis zouden zijn. Vrijdag werd er niets geleverd. Contact gezocht met Beddenleeuw en hun transporteur, geen enkele reactie gehad. Op de maandag na de afgesproken leverdag stond om 8 uur 's morgens de transporteur op de stoep. Gelukkig was er iemand thuis. Wat een rommelaars, kun je niets mee.

Zeer slecht

Verkeerde geleverd , niet compleet reageren niet op mail en ap en telefonisch niet bereikbaar Gisteren daarom na 4 weken rechtsbijstand ingeschakeld

Geen goede ervaring

Vlug geleverd maar bij leveren had ik nadien gezien dat er schade aan is langs de kant beddeleeuw gecontacteerd maar geen antw niet via telefoon of niet via email heb 10 min na levering het gemerkt omda ze dan zo slim waren om de matras schuin te leggen dat je het niet ziet bij levering is er ook een fotokader gesneuveld waarop ze niks gezegt hebben

Slechte ervaring

Ik heb hele slechte ervaring met Beddenleeuw! Ze brengen de bestelling half, ik heb via meerdere mogelijkheden contact gezocht met ze. Maar helaas reageren ze nergens op. Nemen telefoon nooit aan enz. Daarbij is het bed ook nog eens mega slecht. 1 ster is nog te veel.

heel slecht communicatie tot geen

heel slecht bereikbaar

Tijdstip preciezer aangeven

Goed, enkel werd er aangegeven dat het bed gebracht wordt tussen 8u en 22u. Deze range is veel te lang. 2 uur tussen range is redelijk. Bijvoorbeeld tussen 14u en 16u.

Pootjes missen bij het bed

Nee is laat maar uiteindelijk wel geleverd, maar zonder de 12 poten, waardoor ik de boxspring niet in elkaar kan zetten. Ik hoop dat ik deze nog daar kan ophalen zodat ik mijn rating kan verhogen.

Slechtste ooit

Ik heb meerdere malen jullie geprobeerd te contacteren, maar keer op keer wordt ik gewoon genegeerd. Ik was vergeten om de gratis topper aan te klikken bij het bestellen van mijn bed. En ik vroeg of ik deze nog kon krijgen. Maar ongelofelijk wateren slechte service. Er wordt gewoon niet gereageerd. Dus ik zou graag mijn topper willen hebben. Nog nooit zo'n slechte klantenservice gezien. Voor wat hebben jullie een klantenservice als er niet wordt gereageerd??!

Slechtste bedrijf/monteurs ever

Wordt dan na 2 maanden, 20 telefoontjes en 5 mailtjes, eindelijk de tv lift deluxe geleverd. Deze wordt dan gemonteerd door 2 mensen die blijkbaar amper Nederlands spreken en niet mee te communiceren is. Eerst geven ze al aan ja dit gaat niet lukken, daarna na veel gemopper toch maar aan het bed gemonteerd. Na de eerste test om de lift omhoog te doen zie ik al dat deze wankel staat en scheef omhoog komt, hier ga ik dus echt geen oled tv van 1500 euro op hangen dat gaat met dat gewicht natuurlijk fout. Hier iets van gezegd maar geven dan maar mijn dure boxspring de schuld, dat het daardoor komt. Ik denk eerder aan het goedkope materiaal wat er gebruikt wordt om het in elkaar te zetten met schroeven uit China. Daarna nog een keer geprobeerd om het te veranderen, maar dan maar opgeven en heel erg boos weglopen en alle rotzooi laten staan, wat een amateurs. Ga hier nooit meer iets bestellen, echt troep. Die halve ster is eigenlijk nog teveel.

Ik ben tevreden

Goedkoper Boxspring gekochtont en kwaliteit ook goed Ik ben heel erg tevreden

Bedden prima, bereikbaarheid beneden peil.

Binnen twee weken geleverd waar jullie mee schermen is zeker niet haalbaar. Na veelvuldig bellen op alle tijdstippen van de dag en diverse mails eindelijk contact met medewerker na 1 maand. Toen werd wel direct bezorging ingepland. Levering op vrijdag ingepland en dag vooraf zou je tijdvak ontvangen. Donderdag tijdvak ontvangen van 08.00/22.00 uur!! Hele dag thuis gebleven en om 15 uur bericht we komen dag later. Pfff er zijn zeker wat slagen te halen. Zorg dat je bereikbaarheid en planning op orde komt voordat je zoveel reclame gaat maken dat je de vraag niet aankunt en ondanks dat het product ok is, ik geen goede aanbeveling kan doen. Jammer!

Bedrijf is slecht, bed is goed!

Geen communicatie, geen bereikbaarheid. We zijn uiteindelijk maar naar het bedrijf toe gereden. Je krijgt het gevoel opgelicht te zijn. Gelukkig niet. Bed ligt wel heel lekker. Maar bestel er NOOIT meer.

Nauwelijks contact met de Beddenleeuw te krijgen en veel latere levering dan afgesproken

Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild omdat ik geen datum van levering bevestigd kreeg, maar nul reacties gekregen. Telefoon werd niet opgenomen: een bandje wegens drukte en hoofd op de haak. Pas toen ik aangaf naar de showroom te zullen komen, ging het allemaal vlot en werd m’n bed geleverd volgens afspraak. Ipv tien dagen, duurde het 7 weken. Bed is overigens prima en aardige lui die leverden (spraken geen NL en nauwelijks Engels overigens). Het tijdvak van bezorgen was tussen 8:00- 22:00 uur. Ik ga hier nooit meer een aankoop doen.

Snel bezorgd

Het bed is snel geleverd. Niets op aan te merken. Aanrader voor iedereen.

Heeeeeeeel slecht

9 december besteld nog steeds geen bestelling. “10 dagen levering klopt voor geen meter” 2x aan de deur geweest, zonder bestelling Nooit meer bij Beddenleeuw voor mij.

Bedrijf dat dit waarborg ten nadelen te goed komt

Verkeerde kleur geleverd,, gemaild reactie klopt, kleurstelling is na u bestelling veranderd, vervolgens geen actie 1000 malus 200 telefootjes bedrijf is onbereikbaar. Onmiddellijke terug roep altie ook geen reactie Aangetekend schrijven nog geen reactie. Dit bedrijf verdiend geen enkel merk zelf het KvK-nummer zou ze niet mogen hebben. Ik lees intussen massaal gedupeerde mensen. EEN STER IS NOG TE VEEL!

Heerlijk bed, waar je wel even geduld voor moet hebben

Na 4 weken een hele fijne boxspring ontvangen voor mijn dochter. Was bang door alle slechte ervaringen van anderen niks te zullen ontvangen. Daarom een bezoekje aan de showroom gebracht. De dame aldaar legde me uit dat ze met teveel orders en te weinig bezitting kampten, vandaar het lange wachten en slechte bereikbaarheid. Uiteindelijk op de afgesproken dag netjes geleverd.

Service goed en bef ligt prima

Wou een logeerbed, prijs is niet te duur, bed ligt goed, Bezorging duurde iets langer dan 10 dagen Bezorg tijd was van 8 tot 22 uur , gelukkig om 9 uur stond bed binnen. Bezorger erg vriendelijk Bed was makkelijk in elkaar te zetten. Dus zeer tevreden.

Onbereikbaar en kleur lentegroen dat is grijs

Des ondanks dat jullie levering optijd was en je er een hele dag voor moet thuis blijven. Was de leverancier iemand die geen Nederlands kon. Zijn jullie op geen enkel manier bereikbaar. Niet voor vragen niet voor klachten. De kleur lente groen op jullie site ligt heel ver af van wat er hier bij mijn dochter sta. Mailen naar jullie heeft totaal geen zin. Vandaar ook dit lage cijfer.

Bestel hier niet.

Na 3x niet op komen dagen en niet bereikbaar te zijn geweest, meermaals een duidelijke mail moeten sturen tot ik eindelijk mijn geld terug heb gekregen. Dit wel pas na 1.5 maand. Het zal vast kloppen dat zij echt een winkel hebben, maar bij mij hadden ze continu een ander smoesje om het bed niet te bezorgen.

Goeie levering maar was niet compleet. Duurde 2 weken voordat het er was. Is een prima bed.

Snel gemakkelijk en ligt heerlijk

Was ruim aanbod van bedden ook mogelijkheden voor uitbreiding Bestellen was snel en makkelijk Bed was er binnen paar weken Makkelijk in elkaar te zetten ook Ik slaap weer heerlijk

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.