Prima bed, levering zoals afgesproken

Bed in de winkel besteld en meteen een leverdatum afgesproken. Keurig bevestigd en op de afgesproken dag geleverd. Bed slaapt heerlijk. Kortom zeer tevreden

Bestelling niet compleet

Ben zeer ontevreden over beddenleeuw ik had een boxspring besteld met 2 Hockers erbij toen de bezorger aankwam met de boxspring zaten de hockers niet bij we vroegen aan de bezorger waar de rest van de bestelling was begreep die niet omdat de bezorger niet nederlands kon praten ik heb meerdere malen een email gestuurd naar beddenleeuw maar tot op heden geen reactie op terug gekregen.

Belabberd.

Klantenservice contact: 100% belabberd. Een mail dat ik mijn bed al binnen heb voor een geannuleerde bestelling. De bestelling na 4 weken nog niet binnen gehad, na een aanpassing te willen maken via de klantenservice kon dit geen eens en het lef mij proberen wijs te maken dat ik niet mag annuleren. Nu de 2e bestelling en alweer belabberd lang aan het wachten. Hoop maar dat de bed wel goed zal zijn.

Levering conform afspraak en top service van de bezorger!

We werden tijdig geïnformeerd over de lever datum. Levering was conform afspraak. Complimenten voor de bezorger. Hij belde een kwartier voor aankomst, was vriendelijk, correct en behulpzaam! Echt een Topper!

Weken gewacht

Weken moeten wachten. Via de mail, Facebook en telefonisch geen enkele reactie. Uit eindelijk via bol.com in contact gekomen. De mensen die het bed kwamen brengen spraken geen Nederlands en vergaten de helft uit de bus te halen. Ik zou zeggen, bestel je bed ergens anders. Bespaard je een hoop stress.

Bed niet geleverd, onmogelijk contact

Ik heb al 2 maanden last van mijn rug omdat ik op een luchtbed slaap. Heb nog steeds geen idee of mijn bed wel komt. Totaal geen contact mogelijk. Op geen enkele manier bereikbaar.

Never again

I was waiting for my bed 2,5 months (on the website there is 10 working days). I received it finally today, but not complete. The hoofdbord is missing. There is no communication with the driver cause he doesn’t speak any english or dutch. I wrote an e-mail to the company about the hoofdbord and now I am wondering will I ever received it. Also if you want to call customer service it is not possible. Don’t buy there people.

Puinhoop

Dit is de laaste keer dat ik hier iets zou bestellen. Echt bagger communicatie!!

Zeer slechte communicatie

Na een bed besteld te hebben werd het na weken pas geleverd. Niet op de aangegeven dagen. Kregen uiteindelijk een dag met een tijdslot van 8.00 tot 22.00 savonds. Hele dag thuis gebleven. Werd er savonds om kwart voor elf door een niet Nederlands sprekende man alleen het bed bezorgd. Geen bijrijder om te helpen maar we moesten het zelf maar naar binnen sjouwen. Geeft niet maar al met al een heel raar bedrijf. Geen goede ervaring dus.

Bar slecht, waardeloze tent. Koop er niet

Vreselijk, koop daar niks, bed besteld begin november en betaald zou na 10 dagen geleverd worden. Na 3 weken nog niks toen ben ik gaan bellen althans een poging want ze nemen de telefoon niet op , je krijgt een bandje. Na 6 weken was daar eindelijk het bed maar zonder het gratis kussen en dekbed, hier probeer ik al 6 weken te bellen en mailen maar tot nu toe zonder resultaat. Ik wou dat ik van te voren de reviews had gelezen. Daar staat 1 goeie tussen en die zullen ze zelf geschreven hebben. Ballentent!

Slechte communicatie

Na bestelling hebben wij ondanks vele pogingen, geen contact kunnen krijgen met Beddenleeuw. De bezorgtermijn verstreek zonder enig contact. Na 3 maanden eindelijk contact kunnen krijgen en toen was het met een paar weken opgelost. Het gebrek aan communicatie wekte bij ons heel erg het gevoel op dat we opgelicht waren. Het is dus van groot belang dat Beddenleeuw daadwerkelijk naar klanten gaat communiceren. Een klein berichtje op je website is niet communiceren.

Nooit meer

Bed werd niet geleverd op leverdatum. Moesten wel een dag thuis blijven. Via de mail bericht dat ze een dag later kwamen, weer thuis blijven, zonder tegenbericht nooit gekomen. Telefonisch slecht tot niet bereikbaar! Uiteindelijk naar de winkel gereden om mijn geld terug te halen! Waar matrassen in plastic buiten in de regen op de grond lagen! Dit nooit meer!

Dramatisch

Bestelling geplaatst keurig mail levering 10 dagen. Werd zonder enig bericht maar later en later. Levering deels na 1,5 maand. Transport echt een zooitje 1e keer levering alleen de box ontvangen en was de topper er niet bij. De 2e levering was 2 weken later helaas op de dag zelf wel een mail dat het een dag later werd. Bij de 2e levering stond de box ook alweer op de klep en kon ik dus eigenlijk gewoon 2 keer het bed krijgen. Chauffeur sprak geen Nederlands of Engels alleen Turks. De box die ik heb blijft ook niet open staan dus mail gestuurd 2 weken geleden ook hier helaas nog geen reactie op mogen ontvangen. Wat een slechte service zowel via mail, chat als telefonisch onbereikbaar.

Zeer tevreden!

Boxspring besteld duurde iets langer maar erg blij mee! Klantenservice was ook gewoon bereikbaar.

Uiteindelijk is het bed compleet

Tsja... hoe gaan we beginnen? Onze dochter van 3 was helemaal enthousiast van haar geel/gouden bed. Tot en met de bestelling (30-11-2022) ging alles goed, keurig het geld afgeschreven. Al vrij snel komt de mail om een voorkeur van liefst 3 momenten aan te geven. We hebben er 5 a 6 doorgegeven. De keuze is reuze zou je zeggen. De aangegeven momenten waren voorbij en het duurde uiteindelijk werd er dan toch geleverd op 03-01-2023. Beduidend langer dan 10 dagen. Tussendoor was er geen contact te krijgen. De levering was niet compleet, het betaalde voetenbord zat er niet bij. En zie dan maar eens contact te krijgen. onmogelijk! Uiteindelijk half januari vanuit omgeving Zwolle naar Zaltbommel gereden. Sorry links, sorry rechts, er werd direct een naleveringsdatum gepland om 31-01-2023. De afspraak werd verzet naar 03-02-2023. Dan wordt er een tijdslot gegeven van 08:00 - 22:00 uur. Dus de hele dag thuisblijven. En dan komen ze ook nog niet. Uiteraard niet bereikbaar. Tot ineens beddentransport 06-02-2023 op de stoep staat, zonder bericht. Ons meisje blij met haar bed, maar hier kopen we nooit weer.

Zeer slecht

Geen contact met klantenservice te krijgen. Bellen lukt niet, op mailtjes geen reactie. We missen een topper en krijgen geen contact

Wachten

We hebben zelf het bed en de matrassen opgehaald maar stond niet klaar. Medewerker kwam gelijk in actie en konden na 1 uur wachten alsnog onze spullen meenemen

Heerlijk bed voor zeer lage prijs

De enige negatieve ervaring was dat de monteurs, die geen Nederlands, Engels Frans of Duits spraken, en dan is het bij mij op, een kortere lijst bij zich hadden dan mijn afleverings lijst. Bij hen stonden de kussens en het bedden goed er niet op. Ik heb daar diverse mailtjes over gestuurd zowel aan de transporteur als aan bedden leeuw maar nooit antwoord gekregen. De dekbedden heb ik snel elders besteld, de kussens kreeg ik na hevig soebatten wel. Het feit dat mijn correspondentie werd genegeerd heb ik als uiterst onprofessioneel ervaren

Waardeloos

Ronduit slecht

Totaal onbereikbaar, slechtste service, afspraken niet nakomen (zonder aan te geven)

Mijn ervaring is heel slecht. Beddenleeuw is per chat, per mail, telefonisch onbereikbaar ook al neem je 30 keer per dag contact, iedere dag. Ze hebben vaker aangegeven te komen, met bevestiging mail en dan wachten wij van 8.00 tot 22.00 en komen niet zonder afzegging en zonder later ook wat te laten horen. Ook al heb je aangegeven dat je ziek bent, op de grond slaapt, zwanger bent. Het maakt ze niet uit, geen enkele excuses in wat voor vorm dan ook. Pas op het eind een sorry, zonder uitleg of iets waar je ook niks aan hebt. Het is namelijk 3 keer niet doorgegaan zonder dat wij het wisten. Het was verschrikkelijk!

Heel erg slecht

Beste Bedden Leeuw, Super uitnodigende website, ik was helemaal verkocht toen ik jullie bedden zag! Het ziet er allemaal heel erg professioneel uit, maar dit is het zeker niet. Mijn oorspronkelijke levering stond op 11 januari, we zijn nu op 6 februari en ik heb nog steeds geen bed mogen ontvangen. Ik ben van de week ook naar de winkel gereden hier zat het kantoor ook, super aardige dame hier die me prima wilde helpen. Had afgesproken met me dat het vandaag geleverd zou aan worden. Maar vanochtend helaas weer een mail gekregen dat ze het moeten uitstellen.

Niet doen. Oplichters

Wel betaald geen bed. Wat een oprichters. Ze zijn niet bereikbaar. Nu maar een advocaat inschakelen. Bespaar jezelf ellende!

Zeer slechte service.

Ik heb mijn bed op 25-11 besteld en pas toen ik verhaal ben gaan halen in Zaltbommel konden ze het ineens wel leveren. Op 11 januari. Op mail reageren ze niet. Telefoon nemen ze niet op. Kortom een kut bedrijf. Besluit je wel te kopen hier wens ik je succes.

Slechte ervaring

Het was erg moeilijk om telefonisch contact te krijgen met ze. Ik heb geen 1x keer contact met ze gehad

Bezorging kan beter

De bedden zijn prima alleen de bezorgdienst niet. Ze bezorgen niet boven ondanks een lift en tussen 8 en 10uur s'avonds is wel erg lang. Ze kunnen toch wel een dagdeel bepalen denk ik.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.