Niet bereikbaar

Heb onlangs een topper matras besteld en nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren een email gestuurd, telefonisch contact gezocht en zelfs via de chat een bericht achter gelaten. Maar helaas geen enkele reactie. Denk erover om maar even naar de showroom te gaan om te kijken of ik het daar kan ophalen.

Slecht

Geen bed ontvangen. Geen reacties op telefoon en mail. Heb deze bestelling geannuleerd, en ook daar geen reactie op.

verschikkelijk !!

Een verkeerd bed werd geleverd. Je kunt niemand bereiken, niet telefonisch (de verbinding wordt automatisch afgebroken), niet via email (je krijgt gewoon geen antwoord). Pas na vier weken dagelijks proberen heb ik een email terug gekregen met de melding dat het zeer druk is en te weinig personeel en een collega ging me opbellen ivbm de verkeerde levering. Ik wacht nog steeds en doe straks een zoveelste poging. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt voor een online bestelling ! Na zoveel weken geen teken van leven.... ik ben benieuwd of dit nog in orde komt !

Slechte communicatie ooit

17 nov besteld 4 Jan ontvangen. Uiteindelijk waren ze ook mijn hockers vergeten te leveren nageleverd om 18 Jan omdat ik door 6 keer achter elkaar te bellen iemand eindelijk aan de lijn kreeg. Bed is zeker wel goed maar de matrassen zijn niet even hoog waardoor het bed afloopt die is zo’n 2/3 cm. Hier baal ik natuurlijk enorm van. Als je als bedrijf het niet meer aankan dan gooi je de site dicht om eerst alle bestellingen af te handelen. We kregen een algemene mail sorry het is druk. Dus overal slecht!

Bezorging netjes

Er is geen contact te krijgen met beddenleeuw. Bestellen is simpel maar daarna houdt het op... verkeerde topper ontvangen maar geen enkele reactie vanuit beddenleeuw. Wil graag een oplossing maar dat gaat er niet komen...Dit was eenmalig maar nooit meer

Slechte service

Niet te bereiken Mail wordt nauwelijks tot niet beantwoord Leverdatum werd verschoven zonder mij op de hoogte brengen. Na meerdere mails kreeg ik antwoord.

Totaal niet bereikbaar!

Ik heb meerdere malen de bestelling geannuleerd totaal geen reactie Vervolgens staat de bezorger als een idioot op onze voordeur te rammen

Service en communicatie staat niet in het woordenboek van Beddenleeuw

Telefonisch en per e-mail is Beddenleeuw niet te bereiken. Daarnaast is communicatie over de levering van het bed niet mogelijk. Erg vervelend, omdat het bed in een tijdsblok van 08.00 - 22.00 uur wordt geleverd en je hier een gehele dag voor thuis moet blijven. Beddenleeuw zou er daarnaast goed aan doen om (in drukke tijden) hun automatische e-mails uit te schakelen, wanneer zij persoonlijk niet te bereiken zijn en nooit antwoorden op een e-mail. Ik was tijdens het afwachten of ik mijn bed ooit zou ontvangen érg blij voor achteraf betalen te hebben gekozen. Het is erg stressvol wanneer je niet weet of je een product van honderden euro’s wel of niet ontvangt. Uiteindelijk ben ik best tevreden met het bed. Maar vanwege ontbrekende communicatie en service raad ik iedereen af hier te bestellen. Je weet gewoon niet waar je aan toe bent. Beddenleeuw overtreedt alle regels als het gaat om service, klantvriendelijkheid en marketing.

Bed mooi

Een mooi bed en slaap heerlijk

Excellent service et livraison rapide

Lit commandé pour mon fils et reçu rapidement. Il manquait les pieds et nous avons reçu un coussin en dédommagement. Les pieds sont arrivés par la poste quelques jours après. Je recommande sans aucun problème

Heel slecht in contact komen met Beddenleeuw

Ik heb twee bestellingen geplaatst. Gelijk en makkelijk bezorging moment gekozen en doorgegeven, maar er werd alleen een van mijn bestellingen bezorgd. Ik heb van te voren meerdere keren per mail en telefoon probeerde in contact te komen maar helaas zonder succes.

bed (nog) niet geleverd, ik krijg geen contact, geen antwoord op vragen

ik heb op 25/12 een bed besteld. Dit was ingepland om te leveren op 10 januari. tot daar keurig. echter is het bed niet geleverd, krijg ik niemand aan de lijn en geen antwoord op support vragen. ik ben nog hopende..

Slechte klantenservice, kwaliteit bed is heel bagger

Bed is heel bagger, hiermee bedoel ik het matras dat op de boxspring zit. De klantenservice reageert niet. Oplichters zijn het.

Slecht

Ontzettend slechte service, na 3x leveren nogsteeds geen compleet bed. Volgende levering staat nu gepland op 27 januari! Ik wacht al bijna 2 maanden tot mijn bed gewoon compleet is. Eerste levering had meneer de verkeerde kleur onderboxen bij, 2e levering onderboxen geleverd, pastte het hoofdbord niet, 3e levering (nw hoofdbord) erachter gekomen dat de onderboxen de verkeerde maat is. De 27e worden HOPELIJK de juiste boxen geleverd. Echt ontzettend slecht.

Zeer slecht

Ik heb mij bestelling niet eens ontvangen, geen reactie op telefoon en mail.

Tevreden over het bed, slechte bezorging!

Ik zou een mail ontvangen over een tijds indicatie. Die was tussen 8.00 en 22.00u. Erg ruim natuurlijk. Toen ik belde konden ze wel vertellen dat het tussen 8.00 en 13.00u was. Beide bezorgers spraken geen Nederlands en waren niet echt vriendelijk. Ze moesten beiden naar het toilet En ze hebben me toilet onder gepiest, heel vies!

Slaap beter en lekker

Kon niet beter. Volgende bed zal ook deze zijn

Slechte service

Eerst moesten wij weken wachten op onze bestelling en na eindelijk iemand te spreken kon het ineens geregeld worden. Telefonisch, chat of per mail zeer slecht bereikbaar of kan ik beter zeggen niet bereikbaar. Vervolgens zouden bij het bed wat wij besteld hadden een 4 seizoens dekbed, hoofdkussen en een matras beschermer geleverd worden. De bestelling kwam binnen zonder deze extra producten. Na lang bellen eindelijk iemand gesproken. Het zou geregeld worden. Toen het aan kwam zat er een gewoon dekbed bij ipv een 4 seizoens dekbed. Zeer slechte service.

Erg veel spijt

Bed is geleverd met aardig wat beschadigingen veel verschil in de boxen en matras. Zo vaak geprobeerd contact op te nemen met beddenleeuw telefonisch, chat via de website, mail klanteservice en klachtenservice na 1 maand nog steeds geen reactie belachelijk. Nooit meer en raad het zeker niet aan!

Prima bedrijf

Bed werd snel geleverd. Prijs/kwaliteit is goed.

Bed niet geleverd

Voor de kerst een bed besteld. Dagen doorgegeven maar geen bed geleverd gekregen. Ze reageren niet op mails en telefonisch kun je ze niet bereiken. Het was een bed die mijn 10 jarige zoon van zijn eigen geld had besteld waar hij echt wel een tijd voor gespaard heeft.

Snelle levering prima.

Levering ging goed. De bedden werden door 1 man gebracht. Mijn man was thuis en kom N dus helpen. Maar als ik alleen was als vrouw had de bezorger wel een probleem, de bedden waren te zwaar om door 1 man te worden afgeleverd.

Momenteel slecht

Eerste indruk was goed en voor herhaling vatbaar maar voor nu niet aan te raden Graag kom ik in contact met jullie

Good bed, reasonable delivery time

Given the busy christmass period, the delivery time of 2 weeks was very reasonable. My only problem was that they let me know just the day before, and they mentioned as delivery time anything between 08:00 and 22:00. This means your whole day is blocked. Also, I gave my delivery preferences 2 weeks in advance, so some things had changed by then, which ruined my plans a bit. However the delivery guy was very friendly, and he brought all parts of my bed till inside my place, which is some 30m from the main gate of the building compound. The bed (Boxspring Isabella 120cm) looks good and is very comfortable with the extra 4cm top matress. That said, it's my first boxspring bed, so no reference for comparison here. I would generally recommend it.

zeer slecht

product niet volgens afspraak geleverd mail gestuurd niet gereageerd 14 dagen iederedag gebeld telefoon word niet opgenomen.ben er maar mee gestopt .maar doe nooit meer zaken met dit bedrijf.ps verkoopster was wel vriendelijk.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.