Zeer slecht

Na levering bed met montage is er schade aan trap en muren en bed. Meteen mail uitgedaan tot heden geen reactie. Meerdere keren gemailben gebeld. Een maand verder nu. Nog niks gehoord van ze. Bar slecht.

Zeer slechte service, bed is dik in orde

Op 27 nov een bed voor onze zoon besteld en betaald! Begin januari nog niks gehoord.. diverse mails gestuurd, heel vaak geprobeerd te bellen, maar geen gehoor!! Uiteindelijk is mijn man vorige week zaterdag vanuit Friesland naar het bedrijf in Zaltbommel gereden!! Daar de eigenaar gesproken en het bedrijf gezien. Het is heel groot en de eigenaar vertelde dat ze de plotselinge drukte niet aan kunnen... Er is ter plekke een leverafspraak gemaakt. En vandaag is het bed geleverd. En het bed is dik in orde. Goede kwaliteit! Maar wanneer mijn man niet heen was gegaan denk ik dat er nooit een bed was gekomen. Dus; bed is écht dik in orde, maar op dit moment is de klantenservice ronduit slecht. Wanneer ze alles op orde hebben zou ik het bedrijf zeker aanraden, maar op dit moment niet.

Bed goed ontvangen, contact ivm probleem blijkt onmogelijk

Het bed is goed en tijdig geleverd, conform afspraken. Helaas bleek het bed onderdelen om de poten in te schroeven te missen. Daarover mailtjes gestuurd en wekelijks geprobeerd te bellen. Tot op heden is er nog geen contact met ons opgenomen!!

Slecht!

Bed besteld en betaald. Tot zover verloopt het prima. Vervolgens 5 opties aangegeven waarop ze kunnen leveren. Na paar dagen bericht gekregen dat ze het bed komen brengen tussen 8-22u, geen tijdslot dus hele dag thuis gewacht. Helaas niks bezorgd! Geen enkele reactie via de mail/chat, telefoon wordt niet opgenomen. Nu maar hopen dat het bed alsnog geleverd wordt, al heb ik daar een hard hoofd in gezien ook alle revisies op deze website. Helaas heb ik die niet gelezen voordat ik ging bestellen, dus maak niet dezelfde fout! Als het nog lang duurt voordat ik contact krijg ga ik aangifte doen van oplichting.

Slechte zaak!

Op 19 december 2022 een bed besteld, voorkeur dagen opgegeven. Verder niets meer vernomen van Beddenleeuw. Telefonisch en per email niet te bereiken. Zeer slecht! Order nu geannuleerd. Storten ze het bedrag niet terug dan schakel ik een advocaat in!

Kwaliteit van de boxspring is goed

Slecht

Ze maken reclame over een snelle levering maar als je besteld hoor je een paar weken niets en je krijgt geen antwoord op de verschillende mails of telefoons.

Heel slecht

Ik probeer contact te leggen over de levering. Maar er is geen gehoor er is geen contact te krijgen onder het mom we hebben het druk. Geen reactie op chat, mail of bellen! Rond uit slecht zeker niet hier bestellen is te veel werk voor ze

Niet bij dit bedrijf kopen!!!

Bedrijf is niet bereikbaar via diverse communicatie kanalen. Afgesproken leverdata zijn geschonden. Zending is een kleine 2 maanden later geleverd. Dit heeft ons geld/onzekerheid/frustratie gekost! Koop hier NIET.

Bestelling incompleet geleverd

De boxspring is zonder hoofdbord geleverd. Klantenservice is niet bereikbaar per telefoon als mail. Ga binnenkort naar de showroom voor een oplossing.

Slecht

De chauffeur heeft de topper in de modder gegooid. Hij wou niet helpen met de bed naar een hoog te terwijl op de bevestiging staat moet naar 1 hoog. De chauffeur heeft mij ook uitgescheld en uit gemaakt voor vuile homo.

Onbereikbaar en handelen klacht niet af.

Mijn boxspring werd geleverd. De twee onderstellen met poten hadden ieder andere kleur. Kontakt gezocht en er zou omgeruild worden. Maar ipv onderstel kwamen ze met een nieuwe matras en of ik de boxspring alsnog wilde betalen. Die was bij eerste levering al betaald en oa getuige hiervan. Telefonisch zijn ze onbereikbaar dus mails gestuurd met de vraag dit alsnog op te lossen. Tot op de dag van vandaag niets meer van Beddenleeuw vernomen.

Slechte communicatie

Ik vind het tijdspad belachelijk lang van 8.00 tot 22.00 wachten. Ik had het ook nog dat er een half bed mee was dus wachten was voor niks. De volgende levering duurde nog ruim 3 weken en toen werd er niet van tevoren gebeld hoe laat het bed kwam dus stonden ze er ineens. Dus nee niet tevreden over de levering w over het product.

Niet goed

Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf.

Vreselijk geholpen

Een isabella boxspring gekocht op de website. Na een maand lang wachten nog steeds geen besteldatum gekregen. Hierna contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice die telefonisch niet bereikbaar is en via de chat en mail niet antwoord. Tot slot krijg ik mijn bezorgdatum en word het bed bezorgd door twee mensen die met de onderdelen smijten en hem niet eens willen helpen naar mijn appartement te krijgen en hem op de stoep adroppen. Verschrikkelijke service. Zal hier nooit meer bestellen en mensen om mij heen dit ook erg duidelijk maken.

Tevreden

Warm ontvangen en geholpen in de showroom in Zaltbommel door Melike? Bestelling geplaatst, deze kwam alleen niet op de afgesproken datum ondanks de bevestiging van het transportbedrijf. Helaas hiervoor wel thuis gebleven en hulp geregeld want het bed moest helemaal naar zolder. De bezorger belde de volgende ochtend dat hij er met een halfuur zou zijn, gelukkig waren we beide nog thuis aanwezig. Niet handig maar fijn dat het bed alsnog zo snel werd geleverd.

Alles netjes geleverd en het slaapt heerlijk

Slecht

Vorige week een bestelling geplaatst. Boxspring zou vandaag aankomen tussen 08:00-22:00 niemand gezien. Wat een **** bedrijf is dit ?? Zo onverantwoordelijk??? Hoef het bed ook niet meer al goed niets betaald ( klarna optie )

super slecht

Geen levering Geen contact Niet te bereiken Geld weg

Onze zoon wacht nog steeds op zijn bed!

Op 4 december 2022 hebben wij een bed besteld voor onze zoon. We hebben in de automatische gegenereerde mail die wij direct na de geplaatste bestelling ontvingen aangegeven op welke dagen het bed bezorgd zou kunnen worden. We wachten echter nog steeds op het bed. Intussen hebben we diverse malen gemaild met Beddenleeuw en Beddentransport en gebeld, maar geen reactie ontvangen (telefonisch onbereikbaar). We zouden begrip hebben voor een vertraagde levering als dit aan ons meegedeeld zou zijn, maar deze gang van zaken is geen service te noemen. We hebben vandaag aangegeven de bestelling te annuleren en ons geld terug gevraagd. Zeer teleurstellend, dit!

Ik had besteld nooit thuis gekregen

Ik had besteld 8 weken gewacht maar nooit heb ik thuis gekregen

levering goed montage matig aftersales slecht

Levering 29 december, de montage was vlot gebeurd en de chauffeurs/monteurs waren snel vertrokken en toen ik de elektrische verstelling probeerde kwam 1 van de 2 onderbedden niet terug in de horizontale stand. Op 2 januari 2023 heb ik deze klacht door gemaild naar [email protected]. Op deze mail heb ik ondanks mijn verzoek tot actie op korte termijn, nog steeds geen reactie gekregen, en is het euvel nog steeds niet verholpen. overigens kan ik wel gewoon lekker slapen maar de elekrische verstelling kan ik niet gebruiken. Kortom ik slaap goed alleen heb ik niet het comfort van een door mij besteld elektrisch bedienbare boxspring en dat is jammer

Vlotte en goede service afwikkeling

Bestellen ging makkelijk en goede website Bed was snel geleverd, mooier dan verwacht en simpel inelkaar te zetten zonder schroeven of gereedschap. Ligt heerlijk! Blij mee.. Bezorging ook top, netjes!

Alles is goed verlopen

Mijn ervaring is goed

Eerst sceptisch maar uiteindelijk uitstekende service

Nadat ik het bed besteld had, hebben we in 1e instantie langer moeten wachten op de levering. Gaan lezen in andere recensies, die ronduit slecht waren op een paar uitzonderingen na. Daardoor erg sceptisch dat het niks zou worden. Maar uiteindelijk is het bed op de dag van afspraak netjes bezorgd.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.