Slecht.

Ik heb op 23 dec een bed besteld. Tot op heden niks ontvangen. Ook krijg ik op geen enkele manieren contact!!!

Telefonisch niet te bereiken, wat erg vervelend was.

Bed kwam veel later. Geen contact via mail of telefoon mogelijk. Dit was erg frustrerend. Update van de status van je bestelling zou veel schelen. Uiteindelijk een maand later bed wel ontvangen en was hier wel tevreden over.

Totaal niet bereikbaar

De bedden zijn prima, de bezorging ook....maar totaal niet bereikbaar voor vragen.

Waar blijft mijn bed? Ze zijn niet te bereiken..

Op 15 december 2022 heb ik mijn bed besteld, deze is nog steeds niet binnen ondanks dat ze zeiden dat het binnen 10 dagen geleverd zou worden. Mijn huisgenoot had haar bed 3 dagen eerder besteld en hoorde hier ook niks van. Uiteindelijk na lang bellen telefonisch contact gehad, aan de telefoon werd gezegd dat beide bedden op vrijdag 6 januari zouden worden bezorgd. Hier ook allebei een bevestigingsmail van gekregen met daarin de mededeling dat beide bedden op 6 januari geleverd zouden worden. Op die dag is er maar 1 bed binnen gekomen. De chauffeur "belde" met de fabriek en zei dat het andere bed de volgende dag zou komen. Later gaf hij door dat het op maandag of dinsdag zou komen. Het tweede bed is nu nog steeds niet bezorgd en er is nu geen contact meer met het bedrijf te krijgen. Ik bel meerdere keren per dag, maar er wordt steeds opgehangen. Ze hebben een automatische band waarbij je er of na 30 seconden of na 2:30 wordt uitgegooid met de mededeling dat het erg druk is en het later nog is moet proberen. Ook mailen of het contactformulier op de site invullen heeft geen nut.. Hier wordt niet op gereageerd. Ik wil annuleren, maar dan moet ik ook eerst contact met Beddenleeuw krijgen en dat is tot nu toe onmogelijk.

Duurde even, maar kwam door de enorme drukte die zij hebben op het moment. Verder alles top geleverd, mooi in elkaar gezet, super blij mee!

Slecht

Communicatie uiterst slechte. Ik heb een klacht en ze zijn totaal nergens te bereiken. Ik zal het via mijn advocaat het laten lopen.

Bestelling online gaat makkelijk en ook de betaling. De bezorger heeft zelfs het bed mee naar boven gebracht. Enige minpuntje: e-mail voor bezorging kwam 1 dag voor de bezorging en dan staat er in dat je 2 dagen van te voren kon laten weten dat het bezorgmoment niet uitkwam. Was wel rond de feestdagen dus misschien daardoor.

Geen prettige ervaring

Niet binnen de 10 dagen geleverd maar pas na een maand terwijl je van tevoren wel voorkeursdagen moet opgeven van bezorgen. Geen contact te krijgen en helaas toen pas de reviews gelezen en dacht echt mijn geld kwijt te zijn. Uiteindelijk een mail voor bezorgen met de bezorgtijden: tussen 8.00 en 22.00 uur. Dit was op 24 december dus lekker handig en dan kan je de hele dag dus maar afwachten terwijl ze een tijdslot zouden sturen. Gelukkig was de bezorger er om 11.15 uur. Boxspring is gelukkig wel in orde dus wel aan te raden voor die prijs maar ik zou aanraden pas achteraf te betalen!

Slechtste winkel waar we ooit hebben besteld!

2,5 maand geleden besteld, twee keer zouden ze komen leveren, speciaal voor thuis geweest de hele dag, twee keer niet geweest. Tientallen keren gebeld, gemaild, berichten op Facebook, geen gehoor. Nadat ik bij de winkel ben geweest een leveringsafspraak gemaakt, weer niet geweest. Geen geld terug, niks. NIET BESTELLEN!!!

Slechte service!

De bezorging verliep niet fijn, zou een dekbed bij krijgen van 200-200 uiteindelijk een dekbed van 140-200 ontvangen. Pootjes die bij het bed horen niet gekregen. Probeer ze te bellen, maar krijg ze niet aan de lijn. Bericht verstuurd 2x toe nooit geen reactie ontvangen. Hier zal ik nooit meer bestellen!

slechte communicatie

Over de aankoop zelf ben ik tevreden maar de communicatie over de levering kon veel beter. Tien daagse levering werd 23 dagen waarover enkel gecommuniceerd na vraag van mezelf.

Slecht

Levering was deels uitgeleverd. Bedrijf niet bereikbaar. Mails gestuurd, geen reactie. Gebeld (meerdere keren) en je krijgt een bandje dat het druk is en dat je een andere keer moet terugbellen en de verbinding wordt verbroken. Via instagram en messenger geprobeerd alsook via de Facebookpagina. Nergens een reactie., Uiteindelijk via de chauffeur die het bed had geleverd nog het dekbed nageleverd. Ik had zijn telefoonnummer toevallig, omdat hij me belde op de dag van de levering van het bed. Dus Chapeau voor deze man. Ik zou hier echter nooit meer iets bestellen.

Slecht

Chauffeur begreep niks en slecht bereikbaar en me bedpootjes zouden opgestuurd worden en heb ik nog niet

Lange levering en ook 1 keer verkeerd bed

Het is al een lange levering om een bed en dan krijg je ook nog een verkeerde ik snap het het is druk maar daar maakte ik niet boos om maar dan denk je van je bed is er na een week of 2 weer maar dan het goeie maar wacht nu alweer dik 2 maand en nog steeds geen bed binnen

Na twee weeken,mijn bed Boxspring Isabella 140x200 was bezorgd met een chauffeur(tijdslot 8uur ochtend tot 22uur avond)deze dag geen bericht gestuurd,geen belen welke tijd kom bezorgen of als is al op de weg,geen kans breng het bed boven en hij wil bed laat staan buiten.Ik ben aleenstande moeder,niemand kan hulp mij,dus ik vind echt heel omhandig met deze bezorg service.Dus deze ik vind echt groote minus van diensten. Bed is makelijk elkaar zetten en is goede qualiteit voor goede prijs.Met bed is mijn dochter helemaal blij.

Prima kwaliteit voor een lage prijs

Bezorging was goed maar 5!!! Hele werkdagen aangeven waarop ze tussen 8.00 en 22.00 kunnen leveren vonden wij niet Plezierig

goede service

goede snelle service

Lange levertijd

Het bed was prima, maar het heeft lang geduurd voordat het geleverd was terwijl er stond max 10 werkdagen. Dat was jammer want ik had het snel nodig en had daarom ook een op voorraad standaard model gekozen. Anders had ik het wel ergens anders gekocht.

slecht te bereiken/moeilijke communicatie

Levering te laat-bij bestelling zogezegd levering binnen de 10 dagen,uitzonderlijk iets langer. Na 3 weken nog geen levering-proberen telefonisch te bereiken-lukt niet-op gelijk welk moment van de dag. Via mail -ook geen reactie.Je begint te denken dat je opgelicht bent. Uiteindelijk na nog wat pogingen via mail toch een reactie en voorstel levering op 27 dec-tijdslot 08u -22 u Uiteindelijk in orde gekomen-Geleverde materiaal goeie prijs/kwaliteit Communicatie /opvolgingsmogelijkheden is nihil de 3 sterren krijgen ze voor de prijs/kwaliteit. Volgende keer bestellen bij leenbakker

Geen contact, levering onduidelijk, maar bezorgers deden hun deel goed

Namen geen telefoon op, moest helemaal naar de showroom. Levertijd van 08:00 tot 22:00. Maar de bezorgers hadden de installatie zo klaar.

Prima prijs kwaliteit verhoufing

Goed product tegen giede prijs wel la g wachten op levering. Communicatue hierover kan beter. Uiteindelijke levering is prima

Geen enkele reactie

Geen reactie, niet aan de telefoon te krijgen . Bed nog steeds niet geleverd. Mail en chat box word niet op gereageerd

Zeer slecht

Geachte mevrouw / heer, Vorige week is bij ons bestelling #62933 opgehaald (om deze ophaalafspraak te maken moest ik nota bene naar jullie winkel toekomen omdat jullie onbereikbaar zijn). Binnen 48 uur zouden we ons geld (€ 696,57) overgemaakt krijgen. Dit bedrag hebben wij nog niet mogen ontvangen. Ik wil u verzoeken om dit bedrag binnen 48 uur terug te storten. Als ik heb bedrag niet binnen 48 uur heb ontvangen, zal ik de rechtsbijstand inschakelen.

Prima bed goede kwaliteit

Je krijgt waar voor je geld

teleurgesteld over de slechte comunucatie

ik had een voetbord tv lift besteld en gevraagd om die te schilderen en het liefst onbekleed. verschillende pogingen gedaan om jullie te bereiken maar dat was niet mogelijk. nu heb ik de bekleding er afgehaald, en geschilderd. heel veel extra werk. terwijl dat eigenlijk niet nodig was geweest. echt geen goede service van jullie. geen aanrader wat service betreft.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.