Slechte klantenservice

Vorig jaar een 2 persoonsbed gekocht, matrassen waren met een maand al verschilt in de hoogte. Dit na nieuwe matrassen krijgen we dit weer... nu hebben we 1 geheel matras besteld , maar we krijgen totaal geen reactie van het transport bedrijf of überhaupt van beddenleeuw. Dan kan het wel zijn door de drukte slecht bereikbaar maar dat is onzin... zet dan iemand achter de computer/ telefoon neer en laat die hele dag alles regelen en verwerken. Want we gaan ons matras niet betalen. Hebben hem 2 weken terug al besteld en we horen NIKS. Oplichters

Middelmatig

Het begon al goed met de levering. Ik woon op 1 hoog en je moet een galerij af. De chauffeur belde aan en zei je bed staat beneden. Nou dacht het niet. Hij zei ik heb last van mijn schouder. Althans het gebrekkig nl, hielp ook niet mee in het gesprek. Na een flinke discussie heb ik samen met hem mijn bed bij de voordeur kunnen zetten. Ik ben een alleenstaande moeder van 1.64. Ik weer niet wat hij verwachtte. Het bed zelf ligt heerlijk en makkelijk in elkaar te zetten. Maar de service aan de voordeur was belachelijk

Slecht

Heel slecht,nooit bereikbaar klantenservice,1 maand laat bezorgd….

Toch nog goed gekomen

Wij hadden bedden besteld en hoorden daarna niks en inderdaad klantenservice overbelast en onbereikbaar. Was even stressen ook gezien de andere reviews Maar uiteindelijk toch 2 dagen van tevoren bericht over de levering. Kwam op afgesproken tijdstip en alleraardigste chauffeur. Bedden zien er goed uit en liggen lekker. Blijkbaar hebben ze het er extreem druk. Uiteindelijk alles prima.

Fantastisch bed,geweldig om in te slapen

Eerst teleurgesteld omdat het iets later werd geleverd maar de teleurstelling was snel verdwenen eens we in het bed geslapen hadden . Het was lang geleden dat we zo goed hadden kunnen slapen.

Slecht bedrijf

Niet te bereiken, had een probleem met het bed dit aangegeven maar word niet op gereageerd.

spannend maar tevreden

Bestelling ging spoedig. Daarna twijfelde ik of ik wel geleverd zou krijgen. de 2e poging kreeg ik de levering. juiste kwaliteit/prijs verhouding.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Dik tevreden met het bed alleen de communicatie (niet te bereiken) moet beter.

Waardeloos!!!!!!

Ontzettende slechte communicatie! Communicatie blijkt haast onmogelijk met beddenleeuw! 3 weken elke dag geprobeerd te bellen, maar ze hangen meteen weer op! Te druk zeggen ze. Op mails ook geen reactie, pas nadat ik meerdere mails op 1 dag gestuurd had kreeg ik een reactie. Bed zou gebracht worden op bepaalde datum. Zou tussen 8 en 22 bezorgd worden. Mooi niet dus, geen bed ontvangen. Weer hopeloos om contact te krijgen met ze. Krijg ik uiteindelijk de reactie dat ze het jammer vinden dat ik boos was! Niet te geloven!!!!! Dus mijn advies voor iedereen: bestel hier nooit wat, want je wordt teleurgesteld!!!!!!!!!

slecht

boxspring besteld, maar het matras word maar niet geleverd. ook word er op geen enkele mail gereageerd.

Bezorgafspraken

Enige minpuntje is de bezorgtijd, Ik kreeg een bezorgtijd van 08:00 tot 22.:00 uur Op oudejaars avond.

Geen contact te krijgen

1e keer was alles oke en ook prima. 2e x was het bed niet compleet geleverd en tot op heden geen contact te krijgen. Ik zit nu met ene bed waar je niet op kan slapen. Jammer want was na de 1e keer enthousiast maar nu zal ik hier echt nooit meer iets bestellen en ook iedereen afraden hier ooit iets te bestellen.

Snelle bestelling beroerde afhandeling

Het bed kon snel besteld worden. Geen probleem. Maar nu niet alles compleet is en er een poot stuk is hoor ik niets meer. Word niet gereageerd op mail en per telefoon kom je er niet door. Belachelijk.

Onbereikbaar en levert niet op tijd

Er staat 10 werkdagen voor de levering. Dat is niet gehaald maar als je er dan over belt is er gewoon geen enkel contact mogelijk. Zelfs op mails geen antwoord . Toen toch maar de rit naar de winkel weer gemaakt… daarna was het bed ineens binnen 3 dgn bezorgd. Krijg je een dag tevoren een leveringstijdsbestek… Tussen 08.00 -22.00 pfff stuur dan niets!! Komt de chauffeur alleen!! Gelukkig was mijn man thuis anders had het bed nooit uit de vrachtwagen gekomen want loodzwaar en de chauffeur kon het niet alleen tillen uiteraard. Bed is verder vooralsnog prima maar service is er totaal niet.

Alles netjes geleverd op tijd!

Hele mooie bed met mooie prijs

De qualiteit van de bed is heel goed, met een mooie prijs

Mooi bed en goede kwaliteit.

Bij beddenleeuw besteld in december. Bed is in goede staat aangekomen. Heel mooi bed, slaapt heerlijk en goede kwaliteit. Besteld zonder montage, heel goed te doen alleen jammer dat het niet tot aan de voordeur wordt bezorgd, ook geen optie hiervoor met extra betaling tenzij je montage erbij doet. Enige nadeel wat ik heb ervaren was de bezorgtijd, mijn bestelling is pas na de 5 dagen die ik beschikbaar had gesteld bezorgd waardoor ik in de knoop zat met mijn werk.

Alles perfect verlopen en bed is top!

Prima twijfelaar, mooie kleur

Goede service om in 3 termijnen te betalen. Wel jammer dat ik langer moest wachten voor de levering

Ik probeer al weken iemand te spreken. Telefonisch en via de e-mail geen enkel contact

Wil graag nieuwe afspraak maken voor aflevering bestelde bedden. Stonden 4 weken geleden al aan de deur met de bedden terwijl wij aangeven hadden dat dat niet zo af ge sproken was. Willen gráág nieuwe afspraak maken voor aflevering maar er is geen enkel teken van leven.

Zelfs een halve ster is teveel

Vorige week een bed besteld vervolgens voorkeur data doorgegeven en niks meer gehoord. Het bed zou geleverd worden binnen 10 dagen en heb bog steeds niks gehoord. Ik heb nu elke dag vrij genomen voor dat stomme bed dat niet komt waardoor ik veel inkomen mis. Ik vind dat echt een belachelijke winkel niemand is te bereiken niet via de mail en ook niet telefonisch heb bog nooit zo een slechte service meegemaakt. Ik lees op internet dat veel hun bedden niet eens ontvangen of veelste laat. Nou als ik t bed niet heb ontvangen voor vrijdag ga ik contact Opnemen met kassa. Sommige mensen moet een maand werken om een bed te kopen en dan krijg je dit soort achterlijke praktijken

Zeer slecht bedrijf

Na 2 x afspraak verschoven te hebben per mail, heeft men op 2e kerstdag het bed geleverd. Helaas zaten de poten er niet bij . Deze zou men opsturen . Poten zijn wel opgestuurd, maar helaas de verkeerde , dus het bed staat nog steeds op de grond . Indien er deze week niet wordt gereageerd op mijn ingebrekestelling , gaat alles naar de advocaat toe .

Wel redelijk

Het bed is wel vlot afgeleverd. Maar de binnenkant van het bed ziet er niet uit kwa afwerking. Het is een opbergen bed. En we hadden er een kussen set bij waar de gaten al in zaten. Over gebeld geen gehoor over gemaild ook geen bericht dat is wel slecht van ze dat ze niet reageren.

Wat een slecht bedrijf reageert niet en neemt niet op

Ik heb mijn bestelling niet compleet binnengekregen, meerdere malen gebeld e-mails gestuurd tot heden geen reactie.

Kein Kundensupport, Bett bezahlt, aber nicht erhalten.

Das Bett wurde Anfang Dezember bestellt und bezahlt. Dann kam eine Mail mit möglichen Lieferterminen, von denen man sich 5 aussuchen durfte. Eine Bestätigungsmail zum Liefertermin kam nie, auf e-Mails wird nicht reagiert und telefonisch auch nicht erreichbar. Wann und ob das Bett überhaupt noch kommt, wissen wir nicht.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.