Slechte bereikbaarheid, sommige klachten kunnen niet op beeld gebracht worden

Ik vind de service van Beddenleeuw zeer slecht, er staat dat als je een klacht hebt je deze via de mail kan opsturen met goeie uitleg en foto van het probleem. Maar sommige problemen kun je niet zien op een foto, dan probeer je te bellen word er eerst opgenomen en zo de hoorn zonder wat te zeggen opgehangen en als je vervolgens weer belt sta je een tijdje te wachten en word de verbinding gewoon verbroken door drukte. Je word dan niet eens in de wacht gezet, zeer slecht vind ik dit en noem ik geen goeie service.

Fijn bed

Ik ben erg tevreden over de bed die ik bij jullie heb gekocht top

Negatieve start toch met positief eind resultaat

Bestelling prima, daarna totaal geen contactmogelijkheden en geen terugkoppeling wanneer levering kon plaats vinden, 10 dagen zeker niet gehaald In de auto gestapt en naar Zaltbommel gereden. Goed gesprek gehad de afspraken die we gemaakt hebben zijn super opgelost. Eind goed al goed.

waardeloos bedrijf

Wij hebben eind november een bed en nog 2 extra toppers besteld. De bevestiging ontvangen alsook de mail met aflever momenten en vervolgnes oorverdovend stil. Gelukkig is alles betaald met creditcard dus kan ik mijn geld terug vragen. Wanneer ik deze week niets meer hoor vallen we hierop terug. Heel slecht dat men niet bereikbaar is per telefoon/ chat en geen reactie geeft op de verzonden e-mail(s)

Mooie bedden

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk 2 mooie bedden ontvangen die heerlijk liggen.

Vooraf weinig communicatie, late levering

Door drukte bij beddenleeuw kreeg ik pas laat reactie op mijn vraag rondom levering en ook de levering zelf liet lang op zich wachten. Ik ben even bang geweest dat ik m'n geld kwijt was maar uiteindelijk (3/4 weken later) kreeg ik toch bericht dat het bed geleverd zou worden. Het aangegeven tijdsvak voor levering was van 8 uur sochtends tot 10 uur savonds, veel te ruim dus. Levering was uiteindelijk netjes, er miste nog een dekbed maar deze werd snel na gestuurd Bed zelf heeft een goede prijs kwaliteit verhouding

Prima bed maar bedrijf slecht bereikbaar

Bed besteld en uiteindelijk ook geleverd met 2 weken vertraging. Bedrijf is niet of nauwelijks te bereiken. Na meerdere mailtjes en pogingen tot telefonisch contact, uiteindelijk wel iemand gesproken en afspraak mee kunnen maken voor levering. Bed werd goed geleverd maar had wel verkeerde kleur pootjes. We werden door de chauffeur op de oplever dag gebeld dat hij er aan kwam. Bed verder zelf is mooi en goed, maar wel beetje hard. Dikkere topper nodig dan wat we nu erbij hadden gekregen. Gratis kussens en dekbed vanuit een actie zijn fijn.

Uitstekend product

Snelle levering. Goede kwaliteit, en verhouding prijs-kwaliteit! Zeer tevreden!!

Dramatische aftersale

Het geleverde bed is prima. Bij de levering ontbrak alleen de topper (we hadden de dikkere variant gekozen).... Met een telefoontje opgelost zou je denken... Niet per mail, niet telefonisch.... gewoon NIET bereikbaar!! We wachten nu dus nog steeds op de topper en bellen iedere dag. Iedere dag ergernis en dat al 3 weken lang! We hopen dat jullie dit snel gaan oplossen! (Ik ontving de uitnodiging voor deze review van jullie. Jullie schrijven bij de uitnodiging dat jullie van onze mening iets hopen te "leren". We hopen dan oprecht dat jullie iets met deze feedback gaan doen en ons laten weten wanneer de topper geleverd gaat worden!!).

Klantenservice is erg slecht

Het gekochte bed was tijden black friday besteld. Na de betaling en het invullen van beschikbaarheid voor de levering niks meer van het bedrijf gehoord. Klantenservice werkt niet; een afspeelbandje aan de telefoon en geen reactie via mail. Uiteindelijk zijn vrienden van bij het bedrijf verhaal gaan halen (voor ons te ver weg om te rijden). De bestelling werd geleverd, maar een maand later. Uiteindelijk alles goed gekomen maar lang in onzekerheid gezeten. Het bed zelf heeft geen bevestiging om poten er aan vast te maken, hier weer geen contact over te krijgen met klantenservice.

Fijn bed

Goede service, snelle levering

Bereikbaarheid zeer slecht!

Bed in juli besteld via kruitvat actie uiteindelijk in December geleverd gekregen (3 pogingen). 1e levering last minute door Beddenleeuw gecanceld via de mail (en niet even bellen) maar wel €75 boete als je in het afgesproken tijdslot van levering niet thuis bent. Wat een slechte bereikbaarheid, vanaf 09.00uur gebeld maar je krijgt niemand te pakken en de verbinding.word telkens verbroken. Tot 2x aan toe naar de showroom gereden om uiteindelijk de levering voor elkaar te krijgen. Showroom is oudbollig, het ruikt muf en her toilet is smerig. Men heeft ook niet het fatsoen je een kopje koffie aan te bieden. Dus mensen, géén zaken doen met deze organisatie!

Super slecht

Vanaf het begin, slechte klanten service Slechte afspraken, onduidelijke informatie , afspraken worden niet nagekomen, kwaliteit onder de maat. Halve bestellingen worden geleverd, je wordt niet teruggebeld, kwaliteit super slecht teveel om op te noemen diep triest gewoon

Erg slechte levering

De bezorging is na veel moeizaam mail contact en een aantal fout doorgegeven data nogsteeds langs gekomen op een moment waarvan ik had aangegeven dat ik niet thuis was. Ik zou ook een tijdsblok van twee uur gemaild krijgen waarin de bezorger langs zou kome, vervolgens krijg ik een blok van maar liefst 14 uur doorgestuurd waarin ik thuis moest zijn (8:00 - 22:00). De bezorging had ik dus gemist en ondertussen heb ik mijn bed nog steeds niet binnen.

Late levering geen contact

Wij zijn naar de winkel moeten rijden om daar afspraak voor levering te krijgen 2 weken te laat. Geen compensatie gekregen

Slecht

Ik heb 3tot 4 keer gemaild over mijn geleverde bed zonder schroeven vooor die poten ik heb vaak erover gebeld maar nooit een reactie ik ben diepppp teleur gesteld zelfs telefonisch geen reactie

Zeer slecht

Ik heb 3x gemaild, 5x gebeld, Geen reactie of een belletje terug gehad, voor een retour van een topper. Ik heb in mijn mail zelf nog een voorstel gedaan maar krijg nergens geen antwoord op. Buiten gewoon slechte zaak dit. Daarom geen aanrader.

Slechte communicatie

Het bed zelf in orde . Het topdek schuift alle kanten op hij past ook niet

Slechte service

Heel veel keren gebel wordt niet op genomen mails wordt bijna niet op gereageerd maar het bed is mooi

Wat een slechte communicatie

Na het bestellen van een bed en de betaling voldaan te hebben, was er geen communicatie meer over de leveringstijd/ dag. Mailen-> geen reactie, bellen-> eeuwig hetzelfde bandje te horen. Pas na behoorlijk de druk erop te zetten in een pittige mail werd er contact met ons opgenomen en werd er een bezorgdag bekend. Vervolgens kregen we een dag van tevoren een indicatietijd van bezorgen, tussen 8.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Het leek wel een grap! Na mailen en heel veel bellen kregen we uiteraard niemand te pakken. Bed is uiteindelijk wel geleverd, maar het dekbed waren ze vergeten. Dat is uiteindelijk nagestuurd per post. Maar echt, wat een slechte service. Hier bestellen we nooit meer!

Geen communicatie en ook geen product

Ik heb op 27 november een boxspring besteld, ik heb in de tussentijd 1 standaard mail ontvangen dat het erg druk is. Na een aantal weken wachten een mail terug gestuurd met de vraag of er al meer bekend is, maar ik krijg geen enkele reactie. Telefonisch ook niet bereikbaar en chat is ook nooit bereikbaar. Ik sta nu op het punt om juridische stappen te moeten ondernemen omdat de betaalmethode via in3 is gegaan, en zij nu wel van mij eisen dat ik betaal. Klantenservice is dus werkelijk waar rampzalig en dit neigt zelfs een beetje richting het gevoel krijgen dat je bent opgelicht.

Bed ontvangen op afgesproken datum

Als eerste mijn excuses voor eerdere slechte review DIT WAS ONTERECHT Vandaag een mooi bed ontvangen op afgesproken datum 18 dec een bed gekocht via bol.com bij de beddenleeuw De zelfde dag een bezorg afspraak ontvangen (VAN BOL.COM) EN HIER GAAT HET DUS FOUT wacht op een bericht van de beddenleeuw deze maakt een afleverdatum met je En als je na 4 weken niks heb gehoord ,bel ze dan .ik heb ze rond 11uur na 3x bellen gesproken en was alles zo geregeld BEGRIJP GOED Beddenleeuw is de goedkoopste van Nederland dus zullen ze het erg druk hebben en net als vele anderen bedrijven personeel tekort hebben . Ook ik raakte in paniek door het lezen van de reviews .Onterecht dus Een nieuwe ,mooi,goedkoop bed bestellen duurt gewoon even Dus nog maals mijn excuus voor de beddenleeuw . Heb nu een afspraak met de beddenleeuw op 10 jan Dus na 4 weken een nieuw goedkoop mooi bed ,opmaat en kleur is best snel toch DUS HEB GEWOON GEDULD Mvg John

Goed bed voor de prijs

Goed bed voor de prijs

Fijn bed voor een erg lage prijs

Voor zomerhuis prima bed gekocht Bezorging en montage prima in orde evenals de correcte informatie en uitleg tijdens het, wegens telefonische en per mail onbereikbare, bezoek aan de showroom/ klantenservice We waren zeer sceptisch gezien de negatieve reviews maar waren positief verrast doir eigen ervaring

Zeer gebrekkige communicatie

Niet op tijd levering, nagenoeg geen communicatie, pas na meerdere mails een reactie. Telefonisch geheel niet te bereiken.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.