Zeer slecht

Onmogelijk te bereiken, uit eindelijk bestelling geannuleerd. Gelukkig wel m’n geld terug gekregen

Niet de moeite waard..

Bestellen van het bed was geen probleem. Bed zou op voorraad zijn, maar de levering is daarna driemaal afgezegd!!! Bij aflevering hebben ze met twee personen het bed voor de lift neergezet, ik woon op de eerste verdieping en was helemaal alleen! Heb uiteindelijk iemand moeten bellen om me te helpen het bed in huis te krijgen ivm de zware tillen (elektrisch bed). Geen montagehandleiding, niks ... uiteindelijk via een andere aanbieder gevonden hoe een elektrisch bed te monteren.

Na uit eindelijk contact toch wel tevreden

Na dat ik langs ben geweest omdat ik hem contact kreeg. Werd binnen een week toch mijn matras geleverd. Zo zonde dat ze zoveel boze klanten hebben door niet te communiceren

Zeer slecht

Heb bestelling gedaan en weer geannuleerd maar tot op heden geen reactie terug gehad op mijn mail... Kreeg bericht via beddentransport wanneer ze het kwamen bezorgen en op de afgesproken dag niet geweest... Dus ergens is er wat mis gegaan... Zelfs op telefoon wordt er niet gereageerd..

Slecht

Ik heb tot heden nog steeds geen dekbed ontvangen. En vorige keer de hele dag gewacht op de levering van het bed kwam dus niet pas een week later….

OPlichters!!!!!

[email protected] [email protected] inschakelen, dit zijn malafide praktijken!!! Niet te vertrouwen!!! annuleren gaat niet, niet te bereiken!! Ik wil mijn geld terug!!!

Niet bereikbaar!

Slechte ervaring , niet bereikbaar per telefoon of mail, veel langere levertijd dan ze zeggen maar t ergste is dat je GEEN contact met ze krijgt

U wordt opgelicht.

• Op 12 december bij Beddenleeuw een bed gekocht. • Op 16 december een bevestiging per mail van levering voor 30 december. • Op 30 december van alles aan de deur maar geen Beddenleeuw. De hele dag gewacht. Telefonisch contact: een keer of 10 in de wachtrij wegens ‘grote drukte’ en dan de verbinding verbroken. Geen reacties op mail of chat. • Op 31 december het antwoordapparaat dat ze gesloten zijn tot en met maandag 2 januarti 2023. Direct een ingebrekestelling verzonden per aangetekende brief. Ik zag de bui al een beetje hangen toen ik de andere Trustpilot-recensies las. • Op 2 januari een excuus per mail van Beddenleeuw en het aanbod om het bed in week 2 te leveren. Ik weiger want ik ben die hele week bezet en wil het bed uiterlijk zaterdag 7 januari hebben. • Een kwartier(!) later een medewerker van Beddenleeuw-klantenservice aan de telefoon. Er is een klein probleem met de levering: er zijn geen veren voor de matrassen en dat duurt ook nog wel 6 weken voordat die er zijn. Volgens de dame van de klantenservice had de dame van de planning dat ook moeten weten. Dat betekend dat op 16 december al bekend was dat het bed niet in productie genomen kon worden. Ik wil mijn geld terug. De dame in kwestie kijkt eerst bij een andere bestelling en vind het bedrag dat ik noem onjuist, maar gelukkig, kijkend in een ‘ander verkoopsysteem’ kan ze het juiste bedrag vinden. De €9,05 voor de aangetekende brief vind ze echter buiten de restitutie vallen omdat Beddenleeuw daar ‘niet om heeft gevraagd’. Ik heb deze ook idd niet retour ontvangen. Wat ik hiervan heb geleerd: Beddenleeuw wist al veel langer van de problemen met de levering van onderdelen want anders was het bed in de achterliggende periode wel voor me gebouwd. Ze laten de klanten bewust hangen en rekenen op goedwillendheid en bereidheid om te wachten van in ieder geval een deel van hun klandizie. Met die omzet worden waarschijnlijk gaten in de begroting gedicht en achterstallige rekeningen betaald (

Wat een bagger bedrijf qua communicatie!

De bestelling ging soepel, de communicatie over levering in 1 woord: BAGGER! Telefonisch niet bereikbaar via mail wordt niet gereageerd en op het contactformulier......precies.....geen reactie. Uiteindelijk na 2 bezoekjes aan het filiaal in Zaltbommel een bezorgtijd gekregen, maar zelfs die wisten ze niet te realiseren. Waar ik "de eerste van de dag" zou zijn, werd het bed pas na 15 uur bezorgd omdat wij het eerste adres waren.....op rit 3 van die dag Wat betreft het bed; prima bed en prijs- kwaliteit scoort echt wel oké. Anders domweg GEEN sterren gekregen.

Slechte communicatie

Bed besteld kreeg een mail binnen met dat je minimaal 3 dagen moet uitkiezen voor de bezorg dagen. Daarna krijg je dus 24 uur vtv een mail met de “specifieke” levertijd hier stond tussen 08:00-22:00. Vind het erg bijzonder dat je dus pas een mail 24 uur van te voren krijgt en dan moet je dus ook nog eens heel de dag thuis blijven. Ik ga er vanuit dat je bij dit bedrijf ook niet zomaar 24 uur van te voren een dag vrij kan vragen. En als je ene mail stuurt met vragen krijg je simpelweg geen antwoord.

Geen respons op e-mail en telefoon. Bedden zijn wel oké.

Wij hebben vaak gemaild en gebeld naar de klanten service. We wilden een wijziging doorvoeren. Het is simpelweg onmogelijk om contact met deze mensen te krijgen. Wat frappant was, is toen we dreigenden naar de showroom te komen om aldaar duidelijk te gaan maken wat we wilden wijzigen, toen reageerde de klanten service ineens “dat ze zich bedreigd voelde en de politie zouden bellen”. Haha! De politie! Omdat iemand mailt dat hij naar de showroom komt om verhaal te halen. Dan weet je dat je héél slechte service verleent als je meteen denkt dat het aldaar escaleert en de politie erbij moet komen! Bedden zijn prima voor dit geld. Het zijn bij ons kinderbedden, voor volwassenen zou ik ze niet adviseren.

Zeer slechte service

Ik had bed besteld binnen 3 dagen had ik toch geannuleerd omdat ik slechte reviews had gelezen maar na 2 weken had ik die bed toch gekregen ondanks ik had geannuleerd en heel veel gebeld gemaild vervolgens had ik die bed bij levering afgewezen chauffeur heeft mijn bestelling terug genomen maar volgens beddenleeuw is mijn bestelling geleverd en moet ik toch betalen. Ze nemen nooit telefoon op en ze beantwoorden ook geen emails. Ik zou nooit meer iets gaan bestellen op deze website het zijn oplichters

Levering OK, communicatie slecht

Levering is te laat geweest en buiten opgegeven data. Bed is verder in goede orde geleverd. kwaliteit in verhouding van de prijs. Bed ligt verder prima, verwacht niet dat ie meer dan 4 jaar mee zal gaan klantenservice dikke onvoldoende, ze kunnen op website beter vertragingen en updates zetten. wees gewoon transparant

Zalige bedden, maar slechte communicatie

De bedden liggen super goed en zijn mooi, maar als je een vraag of een probleem hebt, is Beddenleeuw niet te bereiken. De levering was ook later, zonder daarover melding te krijgen. Jammer dat de pootjes van mijn bed ontbreken. Nochtans aan de chauffeur gevraagd en hij zei dat de korte pootjes aan het bed vast waren. Dat bleek dus niet zo te zijn, nu staat mijn bed dus volledig op de grond.

Klote bedrijf

Al bij het bestellen ging het fout, Ze meteen gemaild, maar er komt gewoon geen reactie, Nog via de zogenaamde klanten portaal op hun site, klantservice of telefonisch zijn ze gewoon niet te bereiken. Dus als je daar iets besteld moet je maar hopen dat het goed komt. Zit nu met een verkeerde maat TV lift, en kan de bestelling ook niet annuleren.

Niet bestellen als je geen stress wilt.

Slecht/ geen communicatie. 1 dag thuis gebleven zonder dat er een bed werd geleverd. 2e poging bezorgd maar 7 uur na tijdslot. Nooit bereikbaar per e-mail of telefoon, klantenservice onbereikbaar of bestaat niet. Twee weken lang hebben we ze proberen te bereiken zonder succes. Bezorgers konden geen Nederlands, Engels of Duits. Heel blij dat we gekozen hadden voor achteraf betalen, dat heeft gestress gescheeld. Bed is uiteindelijk wel geleverd.

Comunicatie voor transport Kan beter

Levering was gedropt maar hebben het zelf naar binnen moeten doen,het bed

Levering oké, bereikbaarheid een drama !

De levering en het bezorgen is netjes. Bezorger belde keurig een half uurtje van te voren. Levertijd van 10 dagen beide keren niet helemaal gehaald. Daarnaast is de bereikbaarheid zeer slecht! Heb 20x achter elkaar moeten bellen voor dat ik iemand aan de lijn kreeg!! Bedden zijn qua prijs kwaliteit wel prima!

Echt een hele slechte service.

Wat een *** winkel, Bed besteld en was binnen de aangegeven tijd bezorgd alleen niet compleet, na meerdere malen contact te hebben gezocht zowel email als telefonisch krijg je geen antwoord. Ik ben naar de winkel gegaan en blijkt dat ze dus helemaal geen telefoon hebben, ik heb in de winkel naar hun gebeld en ging GEEN telefoon over. Vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt over de volgende levering welke ze weer niet na konden komen. Weer maar eens een mail geprobeerd en 2 dagen later antwoord “er was niemand thuis toen de transporteur voor de deur stond”. Heel raar want dat waren we namelijk wel, kut excuus dus. (er lag ook gen briefje in de brievenbus of zo iets) Op naar de volgende afspraak. (Als he het zo mag noemen) Bed is opzich goed alleen nog steeds niet compleet. Jammer dat ik minimaal een halve ster moet geven. In mijn ogen verdienen ze er geen. Wat een balle tent.

KLOTE MEDEWERKERS EN KLOTE SERVICE DAAR.

SLECHT TE BEREIKEN DUIZEND KEER BELLEN VOOR DAT JE IEMAND TE PAKKEN KRIJGT. STAAN ALLEMAAL NIET OP 1 LIJN DAAR. DE 1 GEEFT EEN DATUM VOOR BEZORGING VOOR MIJN BED! DAN NU ZEGT DE ANDER ONDERDEEL IS NIET OP VOORRAAD DUS KAN NIET GELEVERD WORDEN. WAT IS DIT VOOR BULLSHIT! BESTEL HIER NIET ZE ZIJN OPLICHTERS!!!!!!! ALS IK MIJN GELD NIET TERUG KRIJG GA IK HOGEROP. IDIOTEN KUT BEDRIJF.

Ik krijg geen contact na verkeerde levering

Netjes op tijd geleverd 14 dec. maar met het verkeerde hoofdbord. Chauffeur heeft hoofdbord mee terug genomen en ik moest zelf contact opnemen met Beddenleeuw. Verschillende keren gebeld en gemaild maar ze zijn niet bereikbaar. Ik ben niet blij.

Heb wat geduld

Als eerste mijn excuses voor eerdere slechte review DIT WAS ONTERECHT 18 dec een bed gekocht via bol.com bij de beddenleeuw De zelfde dag een bezorg afspraak ontvangen (VAN BOL.COM) EN HIER GAAT HET DUS FOUT wacht op een bericht van de beddenleeuw deze maakt een afleverdatum met je En als je na 4 weken niks heb gehoord ,bel ze dan .ik heb ze rond 11uur na 3x bellen gesproken en was alles zo geregeld BEGRIJP GOED Beddenleeuw is de goedkoopste van Nederland dus zullen ze het erg druk hebben en net als vele anderen bedrijven personeel tekort hebben . Ook ik raakte in paniek door het lezen van de reviews .Onterecht dus Een nieuwe ,mooi,goedkoop bed bestellen duurt gewoon even Dus nog maals mijn excuus voor de beddenleeuw . Heb nu een afspraak met de beddenleeuw op 10 jan Dus na 4 weken een nieuw goedkoop mooi bed ,opmaat en kleur is best snel toch DUS HEB GEWOON GEDULD Mvg John

Niet complete bestelling

Niet alles compleet ontvangen en als je dan contact opneemt zijn ze niet telefonisch of per mail of chat te bereiken. Hier bestel ik dus nooit meer!!!

Makkelijk kunnen bestellen, snelle levering en perfecte montage.

Goede levering, comfortabel bed

Alles correct verlopen. Op tijd geleverd en makkelijk te monteren bed.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.