Geen communicatie en geen product

Begin december besteld, 4 weken later niks ontvangen. Geen reactie op bellen of mailen. Ik kan de bestelling ook niet annuleren. 27 december wel een mail gehad dat het die dag bezorgd zou worden. Maar niks. Ik raad het echt niet aan om hier te bestellen.

Beddenleeuw reageert nergens meer op!!!

Matras is zeer slecht, probeer al 3 maanden in contact te komen met Beddenleeuw. Telefonisch niet bereikbaar en op mijn mails reageren ze ook niet!!! Nooit meer!!

Nalevering kwam niet

Bed ligt goed. Levering daarvan was oke maar het nabestelde hoofdbord is niet gekomen. Dag op zitten wachten. Gelukkig zou ik die betalen bij levering. Nabestelling cancel ik dus.

Scherp geprijsd, snelle levering.

Klantenservice was goed te bereiken. Had een kleine issue die naar tevredenheid werd opgelost.

Goede prijs en snelle levering

De ervaring is goed voor herhaling vatbaar

Fijn bed. Duidelijk contact wanneer de levering komt.

Slecht

Ik wens ophaling van dit item en geld terug.

Niet nakomen van afspraken en onbereikbaar

De eerste bezorgafspraak kwam er niemand, geen bericht hierover en ik kon de winkel op geen enkele manier bereiken. De tweede bezorgafspraak, een incomplete levering. Alleen reactie van de winkel, na tussenkomst van Thuiswinkel waarborg. Ben blij dat De Beddenleeuw daarbij is aangesloten, anders had ik nu nog zitten wachten vrees ik. Al met al heeft het een kleine maand geduurd voordat alles compleet geleverd was. Bed is wel prima voor de prijs die ik ervoor heb betaald.

Slechte service en slecht te bereiken, eigenlijk helemaal niet te bereiken.

Nadat ik een bed online had besteld was er nog mail contact. Het bed is bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Alleen de poten waren er niet. Oké die worden dan nabezorgd? Het hoofdboard kan dan ook niet bevestigt worden. Toen het bed geplaatst was zeiden de bezorgers dat er ook 1 hocker was i.p.v. 2. Dit op de order bevestiging geschreven. De dag erna een mailtje dat de bestelling was afgerond. Nee dus, gelijk gemaild dat dit niet het geval was. Daarna op geen enkele manier contact kunnen krijgen. Niet via de telefoon, via de site, via messenger en via de mail. Het blijft stil. Ik heb mijn bed met mijn creditcard betaald, doe ik altijd met grote bedragen. En zij helpen mij nu om dit tot een goede oplossing te brengen. Daar ben ik nu mee bezig. Dus wordt vervolgd want ik laat het hier niet bij. Echt een slechte service en slechte klantvriendelijkheid. Verbaasd mij dat ik een recensie mag schrijven. Ze beloven veel maar komen hun afspraken niet na......

Wat een gedoe

Om te beginnen de bereikbaarheid van dit bedrijf, echt hopeloos. Je krijgt ze telefonisch of per mail op geen enkele manier te pakken. Mijn vader is er 2x naar toe gereden om iemand te spreken, gelukkig woonde wij in de buurt. De boxspring voor mijn dochter zou binnen 10 dagen geleverd worden, maar het zijn 6 weken geworden. Helemaal niks gehoord al die tijd van het bedrijf, om de een of andere reden was mijn order ineens uit het systeem gehaald. Een heel gedoe, maar uiteindelijk na 6 weken bezorgd en uiteindelijk tevreden.

Bed was zo geleverd maar niet compleet

Bed gekocht maar het dekbed plus kussen niet erbij geleverd verschillende malen gebeld en gemaild maar geen reactie en niet te bereiken zeer slecht

Très bien!!

Les lits sont de belle facture. Et la livraison s'est déroulée sans encombre. A recommander.

Niet tevreden.

Mijn bestelling was niet complet. Bij mijn bestelling hoorde ook dekbedset gratis ondanks twee keer email gestuurd niks gehoord.

Bestelling incompleet beddenleeuw geeft niet thuis

Ik mis nog diverse onderdelen uit mijn order.. voetbord en dekbedset. Verkeerde poten waren geleverd zonder schroeven. Zou 16 december nageleverd worden. Maar niemand kwam. Beddenleeuw is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mails.

Slecht

Levertijd prima. Bezorgen ook netjes. Echter gaatje in de stof mail met foto gestuurd helemaal geen reactie!!! Door mijn eigen fout hoofdbord vergeten mee te bestellen. Gevraagd of het nabesteld kon worden. Geen reactie. Bed ligt prima.

DIT IS GEEN WINKEL, DIT ZIJN OPLICHTERS

Bed besteld, geleverd zonder matras of poten. Geen communicatie met beddenleeuw mogelijk. Uiteindelijk na meer dan een maand proberen ze te bereiken zonder succes,50 euro voor een treinkaartje naar de showroom moeten betalen. Dan vertellen deze leugenaars dat ze het een week later zullen leveren. En uiteraard is ook dat een leugen, nog steeds geen compleet bed. Geef dit tuig geen cent, het word je ronduit gestolen.

Redelijk bed

Bezorger wat later maar dat is te overzien en te begrijpen maar we werden wel wat ongerust over de vele negatieve reacties op de site. Gelukkig hadden e gekozen voor achteraf betalen dus al zouden ze niet leveren dan was er nog niets aan de hand. Hoofdboard paste iet dus wat moeten herstellen. Stof licht beschadigd aan zijkant. Bed ziet er voor de prijs redelijk uit en kleindochter slaapt er goed op.

Makkelijk te bestellen

slechte winkel

er is niks bezorgt.als je belt krijg je bandje te horen vanwege drukte en naar een aantal mailtjes gestuurd te hebben, heb ik tot op heden nog geen reactie gehad. kreeg wel mailtje dat het bed bezorgt was. erg vreemd allemaal. raad aan ergens anders een bed tegaan kopen waar ze wel leveren en netjes je te woord staan

Bed is goed, communicatie nul komma nul

Leuk bed en het slaapt goed, ben tevreden van men aankoop alleen als je wilt communiceren is het nul komma nul, geen email terug krijgen telefoon wordt automatisch neergelegd zonder iemand aan de lijn te krijgen, communicatie kan veeel beter mvg kristoff

Bestelling nooit ontvangen

Tot 4 keer een lever afspraak gemaakt. Heb het bed besteld op 21 november. Het is inmiddels bijna januari en elke keer zijn ze niet gekomen op de leverdatum en ook niks van zichzelf laten horen. Klantenservice is niet bereikbaar. Mails worden genegeerd en telefoontjes worden niet beantwoord. Nog steeds GEEN BED en GEEN GELD TERUG! Ik maak er en zaak van. Dit is te belachelijk. Ze spelen met mensen hun tijd, geld EN SLAAP

Onbereikbaar en komt afspraken niet na

Ik heb een bed en dekbed bestelt. Op de dag van bezorging kwam deze maar liefst 4 uur later, zonder enige communicatie. Bij pogingen om contact te zoeken kreeg ik geen enkele reactie. Beddengoed ontbreekt en daarbij zelfde verhaal. Na 3 weken en vele berichten verder heb ik nog steeds niks vernomen…

Nooit meer 4 dagen gewacht en nog niets ontvangen

Niet te bereiken en uiteindelijk naar de zaak in Zaltbommel gereden om iemand te kunnen spreken Daar netjes geholpen door Pinar aar uiteindelijk bed en topper geleverd wat natuurlijk niet klopte verkeerde topper en de tv lift helemaal niet geleverd . Maar namens Pinar mijn geld terug gekregen Dus voor ons NOOIT meer

Goede prijs

(@_@)

Waardeloos bedrijf

Helemaal Kut

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.