Nie geliefert

Bestellt Anfang November mit angeblicher Lieferzeit von ca 2 Wochen. Ende Dezember immer noch nicht geliefert. Keine Antworten auf Nachfrage. Übler Shop. Erst über PayPal Konflikt Geld zurück erhalten. Weihnachtsfest versaut, da Geschenk. Hier nie wieder

Slechte communicatie

Een incomplete levering ontvangen. Dezelfde dag gebeld/gemaild maar geen reactie. Nu na 22 dagen nog steeds geen reactie, er wordt geen telefoon opgenomen en niet gereageerd op mails. Deze stuur ik iedere dag. Het gaat over een 4 seizoenen dekbed wat niet geleverd is.

zeer slechte service

Eerst de verkeerde levering ontvangen. Meerdere keren contact opgenomen, maar geen reactie. Erg slechte service dus. Ik raad het niet aan om hier je bestelling te doen.

slechte klantenservice

na je bestelling moet je artikel binnen 10 dagen geleverd worden. ze bellen niet eens dat het later wordt en beantwoorden je email niet en komen afspraken niet na.

Prachtig bed, goede kwaliteit

Prachtig bed,goede kwaliteit en super service.

ze antwoorden niet

Ik wil mijn bestelling annuleren, maar niemand antwoordt. Ben ik opgelicht?

Slechtste service, levering en bereikbaarheid

Ik heb mijn bed besteld snel geleverd dat ging goed, alleen moet ik vervolgens weken wachten op de poten geen bereikbaarheid over de telefoon en mail. Het is kortom als een visser die aas geleverd krijgt maar geen hengel.

Kwalitatief goed bed en vriendelijke bezorging

Een mooi bed voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Professioneel verpakt en de levering was tevens uitstekend. Èèn aandachtspunten heeft betrekking op een pootje waarvan het gat op een verkeerde plek was gemaakt. Kleinigheidje;)

Een ramp!!

Slechtste bedrijf ooit. Een bed besteld nog steeds niet gekregen. Een email gehad dat zogezegd het bed geleverd ging worden met een tijdslot van 08u smorgens tot 22 u savonds. Hierdoor een hele dag thuisgebleven en het oude bed al weggedaan en dan krijg je niks!! Dit kan echt niet. Er word niet gereageerd op mails nog op telefoontjes.

Tvlmeubel besteld in de winkel en bezorgd binnen 7 dagen. Goed geholpen. Zouden terug gebeld worden of de gekozen stoffering goed past bij onze boxspring maar is niet gebeurt. De tvmeubel is 1 dag later dan gepland geleverd door foute planning. Dit in samen spraak met het vervoersbedrijf, aardige bezorger hij heeft de tvmeubel tot in het huis gebracht. Ik lees veel negatieve berichten over beddenleeuw maar bij ons is alles goed gegaan. Tip betaal bij bezorging na alles gecontroleerd te hebben of via klarna. De 4 sterren in plaats van 5 geef ik omdat ze telefonisch niet te bereiken zijn

Zorgelijk

Ik heb de Isabelle besteld op 2-12. Netjes ontving ik een bevestiging en een mail waarin ik 5 voorkeursdagen konden aangeven. Nadat ik deze had ingevuld, ontving ik geen enkele mail met bevestiging. Voor ons een raadsel wanneer het bed geleverd zou worden. Toen ik vervolgens de negatieve reacties op internet las, maakte ik me ontzettend zorgen. Ik heb gebeld met de klantenservice, maar inderdaad het bandje waarop ik kreeg te horen dat ze niet bereikbaar zijn. Na een aantal keer telefonisch geprobeerd te hebben contact op te nemen, sprak ik een medewerkster. Zij gaf aan dat het bedrijf met een enorm personeelskrapte te maken had en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Op 22-12 ontving ik een mail waarin stond dat mijn bed geleverd zou worden op 24-12 tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Helaas die dag geen bed geleverd. Vandaag 27-12 belt de transporteur dat hij over een half uur aan de deur staat om het bed te leveren. Een vriendelijke vent die uitleg geeft dat er inderdaad een groot personeelstekort is. Al met al is het bed geleverd, maar niet conform de procedure zoals vermeld staat op de website. Materiaal is netjes en degelijk, echter de stress die ik er van gehad heb, zou het me achteraf niet meer waard zijn.

Zeeeer slecht bedrijf. NEEMT GEEN TELEFOON OP

Slecht! Bestelling half geleverd Neemt geen telefoon op

Nooit meer terug bij de Beddenleeuw

Ik had al begrepen dat ze met een enorm personeelstekort zaten, maar gooi dan gewoon de winkel dicht. Wat een blemmage. Betaald voor montage op de tweede verdieping op 5 december (verjaardagscadeau zoontje), wordt het bed bezorgd door 1 persoon. Weer een week wachten (Sinterklaas cadeau viel dus in duigen). Poten waren ook niet meegeleverd. Vervolgens kun je bellen en mailen tot je een ons weegt want je krijgt gewoon geen contact!! Uiteindelijk maar met buren zelf het bed in elkaar gezet. Poten kwamen weer veel later.

Onbereikbaar

Onze halve bestelling is niet aangekomen en het enige contact wat blijkbaar mogelijk is is deze uitnodiging tot een review. Telefonisch onbereikbaar en per mail na ruim een maand geen gehoor.

Verschrikkelijk!

Dit is echt verschrikkelijk. Zonder overdrijven zeker 200 keer gebeld / gemaild en getracht te chatten maar allemaal zonder reactie. Men komt niet meermaals niet opdagen en is dan niet bereikbaar. Ik wist dus uberhaubt niet of er wel of niet een bed zou komen en kon dus ook niet ergens anders wat halen. Uiteindelijk een aantal dagen op de grond moeten slapen. Ook meermaals geklaagd bij thuiswinkel waarborg. Als dit soort bedrijven onder een waarborg vallen dan is dat ook een lachtertje. Ook van hun nooit een reactie gekregen.

Priema

Kwaliteit snel geleverd tevreden .

Keurig op tijd, en snelle levering

Heel slecht

Mensen alsjeblieft stop met kopen bij dit bedrijf!!!!!!!! Wat een tyfus bedrijf. Je bed wordt niet geleverd en ze zijn niet bereikbaar

product is prima

De dag van levering van de topper aangegeven door BeddenLeeuw met tijdstip , niets en niemand gezien. telefonisch was Beddenleeuw onbereikbaar die dag Gehele dag vastgezeten ook na verlopen van het tijdstip immers bij 2e levering opslag 75 euro;s Na e-mail nieuw aflevermoment aangegeven door BeddenLeeuw Ditmaal wel binnen aangegeven tijd geleverd

Slecht wel betaald maar geen bed.

Slecht wel betaald maar geen bed. Ik voel me opgelicht

Jammer

De kleur kwam niet overeen met de foto en helaas bij ouderdom word de pakket gewoon buiten gelaten

Geen communicatie.

Ik had een boxspring besteld. Alleen de verkeerde kleur aangeklikt. Maar daar kwam ik na het betalen achter. Meteen gemail of ze de goede kleur kunnen leveren. Maar niks gehoord op de mail. Na nog 3 mails, 10 keer bellen en de chat. Nog geen andwoord. Bij levering zat het het voeteneind er niet bij. Dus er moest nog een bezorg afspraak gemaakt worden. Alleemaal vervelend. Het bed ligt wel goed. Heel jammer van de rest.

Levering niet gepland en voetbord niet netjes

Levering liep niet goed. Om te informeren naar wanneer ik het bed kon verwachten.... ben ik dagenlang aan het bellen geweest. Zelfs 1 minuut na openingstijd het welbekende bandje dat het momenteel erg druk is in de showroom .... Pas na 'dreigen' per mail dat ik anders maar langs moest komen in de showroom om te vragen waarom mijn bed niet op de afgeleverde datum is bezorgd... werd er geantwoord. Bed werd vervolgens wel vrij snel geleverd. Echter zijn de naden van het voetbord niet naar mijn zin. Hierover een mail (klacht) gestuurd maar (zoals verwacht) nog geen enkele reactie op gekregen. Het danwel belangrijkste is in orde, het bed ligt heerlijk en is betaalbaar. Mocht je tijd hebben voor gezeur.. schaf dan zeker hier je bed aan

Slechtste klantenservice ooit je hoort gewoon niks terug

250 euro betaald voor een speciaal hoofdbord, deze nooit ontvangen. Telefonisch en over de e-mail reageren ze niet. 250 euro kwijt en niemand die mee denkt aan een oplossingen

Slecht contact

Het contact was slecht. Er is meerde malen gebeld en gemaild met tot vandag geen reactie.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.