Tevreden!

Alles naar wens ontvangen, mooie producten tegen nette prijzen! Ontzettend veel plezier van ons bestelde bed met tv lift! De communicatie verliep een beetje moeizaam in het begin. Door extreme drukte en personeelstekort bij Beddenleeuw was het lastig contact te krijgen via de telefoon en e-mail. Uiteindelijk gelukt, afspraken gemaakt en daar hebben ze zich keurig aan gehouden! Ik ben tevreden!

Super slecht

Het bed op de dag van vandaag nog niet ontvangen, 19 november de bestelling geplaatst. Meerdere mails gestuurd met een verzoek tot antwoord en niets terug, ook telefonisch niet te bereiken, als je belt krijg je een automatisch bandje en word de verbinding verbroken. Jullie zijn een super slechte zaak. Vind dit super slecht hoe jullie met de klanten omgaan dit kan echt niet. Een tip, bestel bij deze zaak niets!!!!!!!!!!!

Afschuwelijk

Bed in november besteld bezorgdatum en tijd via de mail ontvangen, na de Hele dag thuis gewacht te hebben niks ontvangen. na 10 mails en elke dag bellen nog steeds geen gehoor. Ik ben echt radeloos Geld zo weggegooid en nogsteeds geen bed!.

Bestelling onvolledig en nalevering foutief en nadien onbereikbaar!!!!!

Ik bestelde een boxspring. De topdekmatras was inbegrepen in de actie. Bovendien bestelde ik ook een dekbed en kussens en een matrasbeschermer. Tot op heden heb ik deze items nog steeds niet mogen ontvangen. Ik probeerde tot tweemaal toe telefonisch contact op te nemen maar er werd ingehaakt omwille van de drukte. Dan maar mails verstuurd, echter zonder gevolg .... Ik ben dus NIET tevreden!!! C. Van Gucht

Super goed

Super goed

Very very poor customer service

Don’t support this company at all because it will save you money, time and a lot of frustration. They never hold their promises. You cannot call/email/chat to get in contact with someone. The only way to get in contact with them is if you go to their office and speak to them directly.

Na één maand is mijn bestelling nog steeds niet compleet afgeleverd.

Eind november heb ik een bestelling gedaan van een bed van me net onder de €1000,-. Communicatie De communicatie tussen Beddenleeuw en mij als klant is nagenoeg nihil. Mailtjes en telefoontjes kunnen niet baten. Zwaar onvoldoende, de enige communicatie die ik heb gekregen was toen de bestelling later dan afgesproken werd geleverd. (Incompleet nota bene) Levering Als je een afspraak voor het reserveren van een tijdvak kan maken, zou het fijn zijn als daar aan gehouden wordt. Het minste wat je kan doen is überhaupt communiceren om te laten weten dat het niet komt die dag. Incomplete bestelling Ik vind het triest dat na een maand na de levering nogsteeds niet alle onderdelen heb waarvoor ik betaald heb. Vandaar dat ik ook deze moeite neem om dit te schrijven zodat ik anderen kan behouden voor deze hoofdpijn.

Slecht

Superslecht. Na 1,5 maand nog steeds niets ontvangen. Geen communicatie mogelijk. Standaard bandje dat de medewerkers te druk zijn. Geen reactie op mails of WhatsApp berichten. 2x hele dag thuisgeweest ivm mogelijke levering maar niemand gezien. Hoe kan de koopovereenkomst ontbonden worden?

Slecht

Het bed is niet aangekomen en kunnen geen contact krijgen met Beddenleeuw

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Mooi bed, snelle levering, vriendelijk personeel

Zeer tevreden, mooi bed, snelle levering, vriendelijk personeel.

Stipte levering

Heel tevreden

Mooie bed, alleen levering duurde langer

Bestellen ging snel en makkelijk, en bezorgtijd ook. Maar als je een tijd doorgeeft komt het 2 uur later aan,maar dat ligt aan dat de chauffeur als alleen moet doen. Veder slaapt het bed super en makelijk inelkaar te zetten.

Waardeloos enorm slecht !!!

Bedrijf niet benaderbaar !!! Ben al een maand bezig om contact te krijgen !! Bed beschadigd !!! Wil het bed retourneren en mijn geld terug !!!! Waardeloos enorm slecht bedrijf !!!!!!!

Uitstekend!!!

Na een paar dag al aan huis geleverd, heel goede kwaliteit. Een echte aanrader

Alleen de communicatie kan stukken beter,

Disappointing Boxspring Mattress

I got the Boxspring Isabella since almost 4 months and the mattress is still unbearably hard. Even with a more expensive an thicker topper. I don’t know what is meant with a 7 zone system. It only feels like 1 brick.

Nooit bestellen!!!

Tot op heden geen bed ontvangen. Vandaag mail met de vraag hoe het bed bevalt en hoe tevreden we zijn over de service! Lijkt me duidelijk, nooit bestellen hier!

Goede en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Aflevering

Te laat afgeleverd,dat was jammer ,..maar toch ,de topper is van uitstekende kwaliteit,mijn dank hiervoor,groet Ans van Rixtel

Stroef in begin, maar uiteindelijk prima geholpen

Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald werd een aflevering datum ingepland, echter op dag van levering kregen we een mailtje dat de kast tijdens het laden was beschadigd. Kan gebeuren natuurlijk. Hierna niets meer gehoord, konden op geen enkele manier kontact krijgen voor aantal weken. Besloten naar de zaak in Zaltbommel te gaan. Hier zijn we uiteindelijk zonder problemen door de manager transport prima geholpen en werd bij ons de kast de week erop gewoon geleverd. Zelfs tot op de kamer gebracht twee hoog! Dus slecht begin maar goed einde.

Slaapt prima. Heerlijk met die topper erop.

Heel fijn bed en een snelle bezorging.

Precies dat gekregen wat ik besteld heb. En snelle levering

Prima geleverd en supermooi

Levering was goed en snel en keurig.

Afspreken valt niet mee

Omdat jullie zo aandringen voor een review ga ik er een plaatsen. Mijn spullen 1e keer niet compleet en zou enkelen dagen later geleverd worden,niet dus 2e afspraak rond 6 uur en wij maar wachten bellen ze gelukkig om 9 uur op dat ze onderweg zijn (we wonen niet op het bezorgadres) maar we waren net optijd daar. Ik denk dat ik wel 10 keer gebeld heb en evenzoveel mail gestuurd nooit nemen jullie de tel op of reageren op mail. Kortom jullie service zal veeeeeel beter moeten. Slaap lekker.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.