Slechte service

Er was 1 poot gebroken van mijn bed. Al een maand verder , 2 mails en meerdere malen gebeld , maar nog altijd geen gehoor gehad.

Het bed werd snel geleverd en het bed is helemaal naar wens.

Bed is okay but delivery is way too late

Delivery is much later than they claimed or when I paid. Not easy to arrange neither

Foute start , goed opgelost

Door zware onderbezetting gaat t eigenlijk niet goed. Kreeg op geen enkele manier contact. En was ik bang dat t niet goed zou komen. Nadat ik eindelijk contact had, werd er 1000 maal excuses aangeboden en was ze zeer zeer vriendelijk. Vanaf dat moment ging het goed en werd alles netjes geregeld en een goeie oplossing gezocht vanuit hun zelf zonder aan te dringen daarop. Als bezetting in orde is, zal het zekers beter gaan

Geen antwoord!

Bed geleverd maar lockers na weken nog steeds niet! Gingen ze naleveren, dag verlof genomen en niemand niet gezien!!! Al gemaild en als je belt, zeggen ze dat het te druk is en wordt de verbinding verbroken, keer op keer! Wacht nog steeds op mijn lockers!!!

Bed goed en mooi.

Maar waar ik niet tevreden mee ben is hoe het in elkaar gezet is. Het hoofdstuk en de achter kant zitten los. En ik zou het ook graag op prijs stellen dat hier naar gekeken word. En wat ik ook niet prettig vond is dat die mensen die het bed in elkaar gezet hebben geen Nederlands praten, dus je kunt dan niet een gesprek met deze mensen hebben.

Alles verliep volgens afspraak. Snel reactie op mail en bezorging verliep vlekkeloos.

Bed was binnen 10 dagen geleverd, vriendelijke bezorgers, topper was er niet bij, keurig nageleverd gekregen. Zeer tevreden.

Goede ervaring.

Door Hanky netjes en goed bezorgd maar ook een nete en vriendelijke bezorger.

Defect product geleverd en klantenservice is niet te bereiken

We hebben een defect product gekregen: de bedden stukken passen niet bij elkaar. Al meer dan twee weken proberen we om contact met Beddenleeuw te zoeken, maar ze zijn niet te bereiken. Ze pakket de telefoon nooit op, ze reageren niet op de meerdere mails, en ze reageren niet op het contact formulier via de website. Dit bedrijf is een fraude.

Defect product geleverd en klantenservice is niet te bereiken

Bezorging top. Bed top!

Slecht

8nov bed besteld week daarna werd ik gebeld kon geleverd worden de dag van de levering zou tussen half tien en half twaalf ik wachten half twee nog niemand chauffeur belt dat er wat tussen was gekomen hij wist niet zeker of hij nog bij me in de buurt zou rijden hij zou me dan weer terug bellen oké ik wachten half zes belt hij weer zeg dat hij het die dag niet zou redden oké kan gebeuren hij zei beddenleeuw zou dan weer bellen voor een afspraak de dag erna een mail van hun met de mededeling van dat het is afgerond ik dacht wat is dit nou heb niks gekregen ik meerdere malen naar hun gebeld niemand neemt op ik mailen geen antwoord gekregen en tot nu toe niks meer gehoord ik de bed geannuleerd en nog geen reactie van hun

Teleurgesteld

Helaas waren er meerdere dingen mis gegaan bij zowel bezorging, naleveringen en contact leggen.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.