Complete deceptie
Op 29 november bestelde ik een bed. Na het aangeven van voorkeursdagen om het bed te leveren bleef het lange tijd stil. Binnen de levertijd lukte het niet om het bed te leveren, plus klantenservice bleef onbereikbaar. Maanden wist ik niet waar ik aan toe was.
Toen was er eindelijk bericht dat het bed geleverd zou worden, 2 maanden na bestellen. Tijdslot: 8-22u. Eigenlijk vind ik het belachelijk dat er geen specifiekere tijd kan worden aangegeven, maar goed, thuis wachten. Om 18u kreeg ik een mailtje dat het de volgende dag zou worden, nog een dag vrij nemen, zucht. Toen het bed geleverd werd, bleek het de verkeerde kleur. De bezorger belde met zijn baas en ik mocht het huidige bed houden tot het omgeruild kan worden. Dat is nu 3 weken geleden en ik wacht het af.
Naast deze complete deceptie blijken ook de poten van het bed niet juist geleverd te zijn. De levering zou zijn: 12 zwarte poten. Ik ontving 4 zwarte poten en 8 zilverkleurige poten. Inmiddels snap ik waarom, die zwarte poten zijn van waardeloze kwaliteit.
Al met al: zeer teleurgesteld.