Nog heel veel werk aan de winkel, ik kan deze winkel spijtig genoeg niet aanraden.
Bestellen gaat heel vlot. Levering zal plaatsvinden binnen de 21 dagen. Maar dan loopt het mis. Ze leveren niet, firma is telefonisch niet bereikbaar, op mails krijgen we geen reactie. Gelukkig kregen we via messenger facebook een vriendelijke meneer die ons na 2 maanden toch liet weet dat we ingepland staan. 1 dag op voorhand zullen we een tijdblok ontvangen. De tijdblok die we ontvingen 1 dag op voorhand was: van 8u tot 22u???? Dit is geen tijdblok, dit is een volledige dag. Bij een normale tijdblok had ik over en weer kunnen komen van mijn werk, maar last minute een volledige dag vrij nemen is onmogelijk. We hebben onze dochter van amper 10j noodgedwongen thuis gelaten van school om de bestelling toch te kunnen leveren,.... anders hadden we geen bed en ook ons geld kwijt (lees de hoeveelheid slechte reviews op social media van mensen die hun geld kwijt zijn). We hebben een hele grote oprit voor 6 wagens die aansluit op onze garage. De chauffeur liet mijn 10 jarige dochter het bed zelf binnen sleuren,.... schurend over de grond,... helpen wou hij niet. Blijkbaar is er een enorm personeeltekort bij beddenleeuw, waarvoor alle begrip. Maar mensen volledig negeren is niet de correcte manier van werken. Zolang jullie niet voldoende personeel hebben, beter nieuwe bestellingen op pauze zetten en de openstaande bestellingen afwerken.