SUPER SLECHT!! Koop hier geen bed
Wij zijn naar de showroom (lees 50m2) geweest om de bedden te bekijken, werden vriendelijk te woord gestaan door een dame.
31-12 hebben we dan ons bed besteld, maar we hadden wel een speciale wens, dit moesten we vermelden op het formulier. Zo gezegd, zo gedaan. Levering kon wat ons betreft langer wachten, want we gingen verbouwen. Het was behoorlijk stil op de lijn, omtrent onze wens (we hadden een ander patroon uit de oude collectie) geprobeerd te bellen: geen gehoor, mail: geen renspons, contactformulier; geen reactie.. social media: JA reactie! Weer alles uitgelegd er zou contact opgenomen worden.. dus niet! Toen werden we gebeld om een afspraak in te plannen, okee maar is onze wens doorgekomen? Geen idee zei ze, ik ga het controleren. Datum wel vast gezet voor 3 feb! Verder weer geen gehoor.. toen kregen we een mail van het transport, sorry we komen maandag 6 feb. Uhm nee dat kom je niet want wij zijn er niet, maar geen telefoonnummer.. gemaild, gebeld naar beddenleeuw, social media, contactformulier, echt alles geprobeerd maar helaas… nu gemaild dat wij het bed niet moet hoeven, benieuwd of ze nu wel kunnen reageren! Waardeloze zaak!!