Zeer slechte tot geen service van deze zogezegde “beddenwinkel”
Ik raad iedereen aan om NIET te bestellen van deze respectloze winkel.
Het begon allemaal bij de bestelling van een bed, zelfs geen bevestigings mail gekregen of zoiets?! Terwijl we 100den euro’s hebben betaald! Na een belofte van een wachttijd van 10 dagen heb ik niets meer vernomen van deze winkel, helemaal tot de winkel gereden (300KM heen en terug) om te vragen hoe het zit me de bestelling nadat ik tientallen mails heb gestuurd zonder enig antwoord en zoveel keer opgebeld en nooit kreeg ik gehoor!!! Frustrerend!!
Toen ik bij de winkel was hadden ze me een datum gegeven dat ze EINDELIJKKKK gingen leveren, ik moest dan van 8u tot 20u aanwezig zijn voor de levering, maar niemand die een bed heeft geleverd waardoor ik terug naar de winkel moest rijden, na dat ik tegen de mensen heb gezegd dat ik het bed niet meer moest hebben, hebben ze er alles aan gedaan om de levering toch te laten doorgaan zodat ze geen geld hoeven terug te storten, ga ergens anders en betaal €100 meer, dan ben je zeker ni gefopt door deze winkel!!
Kort gezegd na 2 keer naar de winkel te rijden (2x heen en terug is 600KM) en zoveel beltegoed heb verloren door deze malafide mensen op te bellen raad ik echt iedereen aan om hier niet te bestellen en niet dezelfde fout te maken als ik. Na 2 maanden geleverd en ben de winkel nog steeds niet dankbaar.