Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering. De thuislader was goed verpakt en van prima kwaliteit.

Product was dikke verlengkabel van 20 meter. Snel geleverd en geen problemen gehad.

Zeer correcte en vriendelijke telefoniste

Snelle levering en correcte afhandeling

Service

Ik heb een Kwh-meter besteld en heel correct en snel ontvangen. Tot daar een dikke vijf sterren. Maar de in-en uitgangen van de Kwh-meter zijn onbruikbaar voor de toepassing. Ik heb een retourlabel aangevraagd en snel gekregen

Duidelijke en snelle respons op mijn mails met vragen

Snel en goed

Snel verzonden, juiste product. Wat kan ik nog meer zeggen?

Reageren snel. snelle levering

Snelle levering, en snelle reactie op vraag via mail. Product werkt uitstekend.

mooi geleverd en op tijd !

snelle levering , goede prijs .

Super snelle levering , goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Snelle levering en correcte prijzen

Je vindt er bijna alle kabels aan correcte prijzen en alles wordt zeer snel geleverd!

Goed geholpen !

Na telefonisch overleg een adapter besteld. Volgende dag al binnen en ziet er goed uit.

Na dagen nog steeds niets ontvangen

Na dagen nog steeds niets ontvangen

Heel goed!

Alles ging precies zoals het hoort te gaan!

Goed advies en snelle service!

Goed advies en snelle service!

Goed product super snel geleverd.

prima en volgens afspraak geleverd

prima en op tijd

Perfecte en snelle levering!

Ik heb via de configurator een spiraal laadkabel besteld voor mijn nieuwe Audi Q8 etron. Binnen de 24 uur was de kabel onderweg. Alles werkt prima!

Snel en duidelijk.

Duidelijk product. Voldoet prima aan de verwachting. Ziet er premium uit.

Vlotte service!

Daags nadien al geleverd. Mooi product!

nieuw met electrisch rijden

zag er best tegenop, maar tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Efficient, snel en concurrentiele prijzen.

Ik kreeg mijn bestelling 12 u nadat ik ze had geplaatst. En dit voor de 2de maal.

Goed advies en snelle service

Ging alleen maar om MID meter, maar ze namen goed de tijd, belden zelf terug nadat ik niet had kunnen bereiken en leverden het product heel snel!

Scherpe prijzen en snelle levering

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt, snelle verzending en nette prijzen.

Geweldige aftersales

Tijdje terug een laadstation gekocht. Wilden het gebruiken toen we onze PHEV hadden. Dit lukte niet, daarop contact opgenomen met EV-Plug. Door de voortreffelijke hulp van EV-Plug is dit helemaal goed gekomen. Mening bedrijf kan jaloers zijn op deze aftersales afdeling. Nogmaals chapeau

Snel geleverd goede beschrijving

Snelle levering en netjes verpakt

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.