Goed materiaal

Zeer goede info op website. Snelle levering Prijs kwaliteit ok. Goede verpakking.

Product niet goede kwaliteit

De verlengkabel Schuko, 10 meter, 3x2,5mm2, is niet van goede kwaliteit. Na een maand of 9 kwam de kabel los van de contra stekker.

Prima service, goede comminicatie en vlotte levering

Deze één fase thuislader werkt volgens spec. Probleemloos

Een detail wat verbetering vraagt: na beëindigen laden door bereiken van de auto-laadgrens is de kWh melding op het display verdwenen.

Goede site

Overzichtelijk, snel via nummerbord juiste onderdelen. Prima prijs, snelle levering.

très bien

Excellent délai de livraison

Goede kwaliteit

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Goede, normale prijs. Verlengsnoer doet waarvoor hij bedoeld is. Kabel blijft koud bij opladen, prima.

Had in eerste instantie een oplaadkabel besteld, snel geleverd… maar bleek net even te kort. Retour verzonden en een extra lange oplaad kabel besteld. Alles netjes en snel geregeld. Mijn review over oplaadpunten hoort niet hier thuis, per abuis…geplaatst.

Prima service en supersnell afhandeling

Prima geholpen

Prima geholpen

Supersnelle levering

S avonds besteld volgende dag binnen.

Snel en correct

Snel en correct

Goede aftersales

Tot mijn verrassing werd ik ongevraagd teruggebeld. Heel goed.

Alles levering en apparaat

Prima geregeld en prima apparaat

Snel, betrouwbaar en verstand van zaken.

Na telefonisch contact gehad te hebben met de klantenservice wist ik precies wat ik nodig had. Direct besteld en de volgende dag al geleverd. Aanrader!!

Goede overzichtelijke webpagina en vlotte afhandeling

Een goede overzichtelijke website, waarbij objectieve informatie staat. Ook gebruiksaanwijzingen en verdere instructies zijn aanwezig en worden later nog eens per eMail verzonden.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering.

Afspraak is afspraak, juiste tijd geleverd volgens afspraak

Bestelde een laadkabel en werd conform afspraak op het juiste moment bezorgd, top geregeld.

Snelle en correcte levering van EV. Nog geen voldoende ervaring met lader om eerlijke feedback te geven.

Correcte info en levering

Bij telefonisch contact ben ik heel accuraat geholpen.

perfecte service

Zeer correcte levering.

Superservice

Ev plug bied een superservice en klantendienst verdient 11/10 voor de snelle handeling en hulp . Andere webshop zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen . Jullie zijn top

Klantvriendelijk en behulpzaam

De laadkabel moest echt de gemelde 5,5 m zijn. De klantenservice heeft uit het magazijn ter plekke de gewenste laadkabel voor mij nagemeten , echt top

Alles naar wens

De prijs van het product was in lijn met andere aanbieders. De bestelling is snel geleverd en voldoet tot nu toe ook aan de verwachting. Ik heb niets te klagen.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.