Eerder producten besteld. Deze laadkabel ook weer een prima kwaliteit

Eerder producten besteld. Altijd snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit producten

Uitstekend geholpen ook na een telefoongesprek voor extra uitleg top

Snelle levering, duidelijke uitleg

Snel en duidelijk. 2 minpuntjes: 1. levering in de originele doos Waarop duidelijk staat dat het om een laadkabel elektrische wagen gaat, kan diefstal in de hand werken. 2. 10 meter was beter geweest maar dat had ik zelf moeten bedenken natuurlijk

Na 1 bezorg probleem is direct actie onder nomen

EV plug stuurt eerst met postnl en bij problemen sturen ze dat met een beter postbezorger... Problemen worden wel direct aangepakt.

Snelle levering prima product.

Product als omschreven.

Kan niet beter.

Heel snel nieuwe mobiele lader gekregen. En ook nog een betere versie. Werkt uitstekend!

Gekocht vanuit mijn zetel.......

Was op zoek en dit niet voor de eerste keer naar een gepaste laadkabel voor mijn EV Veel keuze en degelijke beschrijvingen. Ook eerlijke prijs voor degelijk mùateriaal

Een fantastische ervaring

De eerste bestelling per ongeluk het verkeerde besteld. Binnen een dag retour en het geld al weer op de rekening. Ook de nieuwe bestelling weer met een dag geleverd. Een topservice!!!

Mis alleen het onderdeel waar de stekker ik kan stond wel op de afbeelding

Naar verwachting

Goede communicatie ivm zending Goede verpakking Product oké volgens beschijving Minpunt: op stekkers staan geen aanduidingen van C (blanco) of C (wit) om aan te duiden welk eind in auto en welk eind in laadpaal moet. Ook geen stickertjes of zo om dat zelf aan te duiden...

makkelijk en snel!

dag 1 bestled, dag 2 bezordg, goede snelle service. prijs is zeer interessant en de kabels doen het prima!

Vlotte levering correct product

Mooi netjes op tijd geleverd, Eenvoudige installatie. Werkt super.

Topbedrijf

Prima ervaring!

Goede lader en perfect geleverd.

De oplader voldoet aan de omschrijving. Levering was zoals beloofd. Prima!

Vlotte levering

De lader doet wat hij moet doch deze met display heeft beter overzicht hoever de auto geladen is.

Snel en degelijk materiaal.

Doet wat het moet doen !

top

Laat in de avond rond 22 uur besteld, de volgende dag rond 13uur in de bus , super snel.

Snelle reactie op mijn mail ivm vraag over de levering

Supersnelle reactie na een vraag over de levering. Ondertussen is alles tip top in orde en wordt de laadkabel al gebruikt.

kwaliteit!

Levering na bestelling zeer snel.

Snelle en correcte dienstverlening

's avonds om 23u besteld en 's ochtends om 9u al geleverd. Dit op een zaterdag en voor een bestelling in België. De kwaliteit van de bestelde lader is ook van prima kwaliteit en werkt zelfs beter dan de oplader die standaard bij de wagen was bijgeleverd.

Alles steeds correct

Zeer goeie firma om mee samen te werken.

Kwalitatieve kabel voor correcte prijs en vlugge levering naar Frankrijk, zeer tevreden van EV PLUG.

We bestelden deze kabel voor onze hyundai plug in hybride, moeilijk te krijgen en duur hier in Frankrijk bij online bij Ev plug. Een paar dagen later werd de kabel reeds geleverd wat een snelle service zelfs in het buitenland. We konden op de website makkelijk vinden welke kabel voor onze wagen geschikt was. We zijn zeer tevreden van EV plug, dank je wel.

Tot nu toe prima

Tot nu toe prima

Super snelle levering

15:00 besteld, dag erna om 10:30 reeds geleverd. Enige minpunten zijn €6,75 leverkosten en het feit dat ik deze review moet invullen met naam, plaats en emailadres.

Topproducten, vlotte communicatie met het bedrijf

Prima website, transparante bestelling en goede opvolging van het verloop. V Vlotte levering binnen voorziene termijn.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.