Voor zover ik kan beoordelen een prima product
Hoi Ron, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met het gebruik. Wij horen ook graag je ervaring na langer gebruik. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik vindt het belangrijk dat supplementen puur en van kwaliteit zijn en dat kunnen zij bieden. En daarbij geven ze een prettige communicatie.
Hoi Lieke, Bedankt voor je review en beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en puurheid van onze supplementen. Fijn dat je een prettige ervaring hebt met onze communicatie. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik vindt dit product fantastisch omdat het mij helpt om heerlijk rustig in slaap te vallen en als ik wakker wordt kan ik nog steeds heel rustig blijven om vervolgens weer in slaap te vallen. Dit is een blijvertje
Hoi Jacqueline, Bedankt voor je positieve review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de werking van onze Nachtrust. Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Al een tijd bestel ik Greenjuice bij Nutribites. Fijn product om in huis te hebben. Regelmatig is er ook een aanbieding. Ik had deze over het hoofd gezien. Als vaste klant mocht ik toch nog gebruik maken van het aanbod. Super sympathiek! Ook wordt er vlot gereageerd op vragen.
Hoi Jetty, Bedankt voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Green Juice en de service die wij hebben kunnen bieden. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik had de magnesiumpillen een aantal dagen ingenomen toen ik in het potje een halve pil aantrof. Omdat ik dit vreemd vond en wilde weten of deze als hele pil was gerekend heb ik de resterende pillen nageteld en de dagen geteld dat ik de pillen al had ingenomen. Dit was makkelijk zonder fouten te doen omdat ik voor het eerst met deze pillen ben begonnen. Ook is er niemand die aan mijn pillen kan zitten want ik woon alleen. Kortom, ik kwam met mijn telling tot 56 en een halve pil. Ik heb toen ook een tweede potje opengemaakt en nageteld, die bevatte wel precies 60 hele pillen. We moeten het dus als een incident beschouwen, maar als ik hier de eerste keer al tegenaan loop maakt dat toch een deuk in mijn vertouwen,,,,,
Hoi Ton, Bedankt voor je review en dat je hiervan melding maakt. Wat vervelend dat je bestelling niet helemaal in goede orde is ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Wij komen graag met een passende oplossing, hiervoor hebben we persoonlijk contact met je opgenomen. We ontvangen graag je reactie. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bestel hier al jaren en ben zeer te spreken over de producten en de service. Echt een aanrader!
Hoi Bob, Bedankt voor je review. Super dat je al jaren zo te spreken bent over onze supplementen en service! We zien je graag weer terug. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Erg tevreden met de supplementen en met de fijne klantenservice!
Hoi Isa, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij dat je zo tevreden bent met onze supplementen en service! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Na het plaatsen van de bestelling zeer snel alles ontvangen en nadat bij binnenkomst van het pakket iets niet klopte meteen zelfde dag opgelost. Top service !
Hoi Naz, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Wat fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen en het probleem is opgelost! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik vind het fijn dat Nutribites oog heeft voor zuiverheid en zo min mogelijk onnodige stoffen in de supplement verwerkt. Verder snelle bezorging en goede service.
Hoi Thomas, Bedankt voor je review! Fijn dat je bij Nutribites supplementen zonder onnodige stoffen hebt gevonden! Dat is waar wij voor staan: Zuivere ingrediënten, eerlijk verhaal. Helder. We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Alles snel in huis en ben super tevreden met de resultaten!
Hoi Maxime, Bedankt voor je review. Super dat je producten snel in huis zijn en je tevreden bent met de service en resultaten! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Man, 42 met fysiek werk en het hele jaar redelijk veel buiten. Review december 2024. Ik gebruikte jarenlang multivitaminen van een bekend merk dat overal in de schappen ligt bij supermarkt en drogisterij. Later ben ik daar (hele goedkope) visolie bij gaan slikken omdat ik geen vis en margarine eet en waarschijnlijk te weinig Omega 3 binnen kreeg. Toch merkte ik de laatste jaren dat mijn weerstand achteruit ging. Snel verkouden of griep en minimaal 1x per jaar een flinke keelontsteking (altijd in de vakantie). Na de Corona tijd ging ik er eindelijk eens werk van maken, dus eerst begonnen met sporten (nu 2 jaar), gezonder ontbijten door de cruesli te vervangen door volkorenbrood met pindakaas (sinds een jaar) en toen ik hoorde dat collega's met medische klachten na onderzoek vitaminetekort (vooral vitamine d) bleken te hebben en ben daar eens in gedoken. NB zelf nooit bloed laten prikken, wat wellicht wel goed zou zijn geweest. Na grondig online onderzoek kwam ik bij Nutribites die hoge kwaliteit supplementen verkopen en zo heb ik eerst met de R in de maand de vitamine d3 uitgeprobeerd. Al dezelfde of volgende dag merkte ik verschil: meer energie, minder futloos. (Ik heb altijd al erg veel slaap nodig helaas.), stabielere stemming. 1 Capsule bij het ontbijt is voor mij genoeg heb ik gemerkt. Na een paar weken heb ik ook de visolie (oude visolie was op) erbij besteld. Ik geloof best dat die beter is dan mijn vorige, maar merk er in de praktijk zelf geen verschil in. Weer een paar weken later waren mijn oude multivitaminen op en nu heb ik ook die vervangen door die van Nutribites. Ik was wat huiverig omdat ook daar weer vitamine d3 in zit, maar zolang ik alles bij het ontbijt inneem, levert dat 's avonds geen slaapproblemen op (als ik er 's middags 1 neem dus wel in mijn geval!). Ik ben van plan de multivitamine het hele jaar door te slikken en de losse vitamine d3 alleen gedurende de R-maanden en ben benieuwd hoe dat in de zomer gaat uitpakken.
Hoi D, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een mooi verhaal dat je je gezondheid voorop bent gaat zetten en goed onderzoek doet naar de producten die je gebruikt. Dat horen wij graag! Wij zijn blij dat je bij Nutribites de kwaliteit kunt vinden waar je naar op zoek was. Mocht je graag een keer persoonlijk advies willen, dan bieden wij de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek. Dit kan je inplannen via onze website: https://www.nutribites.nl/adviesgesprek/. Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Duidelijk op de website vermeld wat je koopt, vlot verzonden en het bevalt me prima.
Hoi Petra, Bedankt voor je review. Super dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en daarbij de prijsverhouding. We zijn blij dat je pakket snel in huis was en zijn benieuwd naar je ervaring op de langere termijn met onze producten. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutrbites
Top bedrijf! Het pakketje wordt altijd netjes en op tijd geleverd. Alles verloopt soepel en betrouwbaar. Kortom, een uitstekende ervaring met zowel het product als de levering.
Hoi Evelien, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Super dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Wij zijn blij dat je elke keer weer een uitstekende ervaring hebt met Nutribites! We zien je graag weer terug. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben heel blij met deze omega 3. Zeer zuiver en veilig tijdens de zwangerschap.
Hoi Renée, Bedankt voor je review en de bestelling. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Fijn dat je met onze Visolie veilig en voldoende Omega 3 binnen kan krijgen. De omega 3-vetzuren in de visolie zijn essentieel voor iedereen die gezond zwanger wil zijn. Wanneer je omega 3 inneemt als moeder, draagt dat namelijk bij aan de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. We wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Iedere ochtend een flinke schep door mijn uitgeperste sinaasappel om de dag mee te beginnen.
Hoi Ilona, Bedankt voor je beoordeling. Wat een lekker idee om het door je verse sinaasappelsap te mengen! Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle verzending en precies naar verwachting , ik merk dat het echt help met de winterdagen dus blij met mijn aankoop. Zal het zeker aanraden
Hoi Marrit, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Super dat je bestelling en snel was en de producten naar verwachting zijn! Wat fijn dat je verschil merkt tijdens deze koudere en donkere winterdagen en onze producten zou aanraden! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Jaquelina, Bedankt voor je review. Fijn dat de Probiotica helpt om je darmfunctie te verbeteren! Zodra je klachten weg zijn kan je stoppen met de Probiotica en kijken hoe het gaat zonder. Eventueel kan je dit enkele keren per jaar herhalen. Indien je hier graag advies over ontvangt neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Helaas is de dosering 2 capsules per dag, was mij onbekend vooraf. Daardoor is de prijsverhouding voor mij ongunstiger geworden. Ik was in de veronderstelling dat ik er 60 dagen mee kon doen.
Hoi Marg, Bedankt voor je bericht en de beoordeling. Fijn dat je je ervaring met ons deelt. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Op de website staat de dagelijkse dosering beschreven, mogelijk heb je dit over het hoofd gezien. Onze missie is om supplementen met pure ingrediënten en een eerlijk verhaal te leveren. Waar mogelijk zijn deze van natuurlijke afkomst. De prijs is daardoor mogelijk wat hoger, maar hierdoor heb je vaak ook minder nodig voor hetzelfde resultaat. We horen graag ook je ervaring met het product op langere termijn! Via de mail hebben we persoonlijk contact met je opgenomen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
ik gebruik de Green Juice al een paar jaar, ik doe het elke dag door mijn yoghurt omdat ik het te zoet vind om te drinken, maar het bevalt mij ontzettend goed. En het is gemakkelijker dan pillen slikken.
Hoi Carolien, Bedankt voor je bestelling weer en de beoordeling. Wat super om te lezen dat de Green Juice je al jaren ontzettend goed bevalt! We zien je graag weer terug. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bestelling is goed aangekomen. Geen opmerking verder.
Hoi Trees, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij dat je bestelling in goede orde ontvangen is. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutrbites
Kwaliteit supplementen
Hoi Hans, Bedankt voor de review. Fijn dat de kwaliteit van onze producten je goed bevalt! Fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutrbites
goede producten, snelle levering, goede communicatie als je advies nodig hebt.
Hoi Yvon, Bedankt voor je bestelling en de review. Super dat je producten snel in huis zijn en je zo tevreden bent met onze producten en service! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Odette, Bedankt voor je review en bestelling. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik diverse producten al een paar maanden en voel me gezond.,ook heel makkelijk om in te nemen omdat de pillen niet al te groot zijn en gladde basis. Alleen een product nl vitamine B12 daar heb ik persoonlijk wat problemen mee. Omdat het onder de tong moet smelten. Het is niet de smaak maar ik kan niets hebben onder mijn tong, dus vergeet ik ze vaak. Maar dit is echt persoonlijk. Verder zeer tevreden.
Hoi Hetty, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons producten. Goed dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Nogmaals, gewoon goed
Hoi Quincy, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons producten. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Keizersgracht 453 2v
1017 DK Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.