Prettig in gebruik

Voor zover ik kan beoordelen een prima product

Zeer tevreden met de producten van Nutribites.

Ik vindt het belangrijk dat supplementen puur en van kwaliteit zijn en dat kunnen zij bieden. En daarbij geven ze een prettige communicatie.

Ik vindt dit product fantastisch omdat het mij helpt om heerlijk rustig in slaap te vallen en als ik wakker wordt kan ik nog steeds heel rustig blijven om vervolgens weer in slaap te vallen. Dit is een blijvertje

Transparant en op service gericht

Al een tijd bestel ik Greenjuice bij Nutribites. Fijn product om in huis te hebben. Regelmatig is er ook een aanbieding. Ik had deze over het hoofd gezien. Als vaste klant mocht ik toch nog gebruik maken van het aanbod. Super sympathiek! Ook wordt er vlot gereageerd op vragen.

Een van de vijf potjes met pillen bevatte minder dan aangegeven

Ik had de magnesiumpillen een aantal dagen ingenomen toen ik in het potje een halve pil aantrof. Omdat ik dit vreemd vond en wilde weten of deze als hele pil was gerekend heb ik de resterende pillen nageteld en de dagen geteld dat ik de pillen al had ingenomen. Dit was makkelijk zonder fouten te doen omdat ik voor het eerst met deze pillen ben begonnen. Ook is er niemand die aan mijn pillen kan zitten want ik woon alleen. Kortom, ik kwam met mijn telling tot 56 en een halve pil. Ik heb toen ook een tweede potje opengemaakt en nageteld, die bevatte wel precies 60 hele pillen. We moeten het dus als een incident beschouwen, maar als ik hier de eerste keer al tegenaan loop maakt dat toch een deuk in mijn vertouwen,,,,,

Top bedrijf

Bestel hier al jaren en ben zeer te spreken over de producten en de service. Echt een aanrader!

Fijne supplementen en persoonlijk advies

Erg tevreden met de supplementen en met de fijne klantenservice!

Uitstekende klantenservice en snelle verzending

Na het plaatsen van de bestelling zeer snel alles ontvangen en nadat bij binnenkomst van het pakket iets niet klopte meteen zelfde dag opgelost. Top service !

Fijn dat zuiverheid belangrijk is

Ik vind het fijn dat Nutribites oog heeft voor zuiverheid en zo min mogelijk onnodige stoffen in de supplement verwerkt. Verder snelle bezorging en goede service.

Super fijne producten en top service

Alles snel in huis en ben super tevreden met de resultaten!

Wereld van verschil met de bekende merken uit supermarkt/drogist

Man, 42 met fysiek werk en het hele jaar redelijk veel buiten. Review december 2024. Ik gebruikte jarenlang multivitaminen van een bekend merk dat overal in de schappen ligt bij supermarkt en drogisterij. Later ben ik daar (hele goedkope) visolie bij gaan slikken omdat ik geen vis en margarine eet en waarschijnlijk te weinig Omega 3 binnen kreeg. Toch merkte ik de laatste jaren dat mijn weerstand achteruit ging. Snel verkouden of griep en minimaal 1x per jaar een flinke keelontsteking (altijd in de vakantie). Na de Corona tijd ging ik er eindelijk eens werk van maken, dus eerst begonnen met sporten (nu 2 jaar), gezonder ontbijten door de cruesli te vervangen door volkorenbrood met pindakaas (sinds een jaar) en toen ik hoorde dat collega's met medische klachten na onderzoek vitaminetekort (vooral vitamine d) bleken te hebben en ben daar eens in gedoken. NB zelf nooit bloed laten prikken, wat wellicht wel goed zou zijn geweest. Na grondig online onderzoek kwam ik bij Nutribites die hoge kwaliteit supplementen verkopen en zo heb ik eerst met de R in de maand de vitamine d3 uitgeprobeerd. Al dezelfde of volgende dag merkte ik verschil: meer energie, minder futloos. (Ik heb altijd al erg veel slaap nodig helaas.), stabielere stemming. 1 Capsule bij het ontbijt is voor mij genoeg heb ik gemerkt. Na een paar weken heb ik ook de visolie (oude visolie was op) erbij besteld. Ik geloof best dat die beter is dan mijn vorige, maar merk er in de praktijk zelf geen verschil in. Weer een paar weken later waren mijn oude multivitaminen op en nu heb ik ook die vervangen door die van Nutribites. Ik was wat huiverig omdat ook daar weer vitamine d3 in zit, maar zolang ik alles bij het ontbijt inneem, levert dat 's avonds geen slaapproblemen op (als ik er 's middags 1 neem dus wel in mijn geval!). Ik ben van plan de multivitamine het hele jaar door te slikken en de losse vitamine d3 alleen gedurende de R-maanden en ben benieuwd hoe dat in de zomer gaat uitpakken.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijk op de website vermeld wat je koopt, vlot verzonden en het bevalt me prima.

Top bedrijf en producten

Top bedrijf! Het pakketje wordt altijd netjes en op tijd geleverd. Alles verloopt soepel en betrouwbaar. Kortom, een uitstekende ervaring met zowel het product als de levering.

Goede kwaliteit

Ik ben heel blij met deze omega 3. Zeer zuiver en veilig tijdens de zwangerschap.

Lekkere groene poeder

Iedere ochtend een flinke schep door mijn uitgeperste sinaasappel om de dag mee te beginnen.

Erg duidelijke beschrijving tevreden

Snelle verzending en precies naar verwachting , ik merk dat het echt help met de winterdagen dus blij met mijn aankoop. Zal het zeker aanraden

Goede verbetering van de darmfunctie

Minder voor meer

Helaas is de dosering 2 capsules per dag, was mij onbekend vooraf. Daardoor is de prijsverhouding voor mij ongunstiger geworden. Ik was in de veronderstelling dat ik er 60 dagen mee kon doen.

fijn product

ik gebruik de Green Juice al een paar jaar, ik doe het elke dag door mijn yoghurt omdat ik het te zoet vind om te drinken, maar het bevalt mij ontzettend goed. En het is gemakkelijker dan pillen slikken.

Bestelling is goed aangekomen. Geen opmerking verder.

Kwaliteit

Kwaliteit supplementen

goede producten

goede producten, snelle levering, goede communicatie als je advies nodig hebt.

Goede gezondheid

Ik gebruik diverse producten al een paar maanden en voel me gezond.,ook heel makkelijk om in te nemen omdat de pillen niet al te groot zijn en gladde basis. Alleen een product nl vitamine B12 daar heb ik persoonlijk wat problemen mee. Omdat het onder de tong moet smelten. Het is niet de smaak maar ik kan niets hebben onder mijn tong, dus vergeet ik ze vaak. Maar dit is echt persoonlijk. Verder zeer tevreden.

Nogmaals, gewoon goed

Keizersgracht 453 2v

1017 DK Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.