Nou ik wacht al een week op mijn bestelling niks gekregen heb al 5 keer gebeld antwoord apparaat wel al betaald Niemand belt terug Ben allang een vaste klant Doe hier iets aan mijn nummer staat op da antwoord apparaat Groetjes meneer van der broeck
Helemaal geweldig
Tevreden over het product
Op advies van mijn diëetiste aangekocht. Moet nog een spiegel opbouwen. Maar heb goede hoop. En mijn lichaam voelt ook beter. Dus tot nu toe tevreden.
Kan nog niet goed mijn beoordeling hierover geven. De tijd zal het bewijzen. Netjes verpakt en goede levering Goede uitleg over deze suplementen op de website.
Na bloedafname vanwege algehele malaise bleek er een vitamine D tekort te zijn. Vitamine D3 van Nutribites besteld en direct gaan innemen. Ik ben nog niet de oude maar merk al een duidelijk verschil. Ben dus zeer tevreden.
Hoi Erwin, Bedankt voor je review en wat een goed resultaat! Wij zijn blij om te lezen dat je weer herstellende bent en de Vitamine D3 effectief ondersteund in dit proces! We wensen je een fijne dag en veel sterkte! Gezonde groet, Team Nutribites
Totaalconcept van een gezonde drank!
Hoi, Bedankt voor je mooie beoordeling. Super dat de Green Juice je zo goed bevalt!! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Helaas merk ik niet dat ik bij inname van Nachtrust beter doorslaap.
Beste J.P., Hartelijk dank voor je review en goed dat je je ervaring met onze Nachtrust met ons deelt. We zijn blij met feedback van onze klanten, want we willen de best werkzame producten bieden. Doordat er valeriaan in het product zit kan het even duren voordat de Nachtrust goed werkt. Bij de een werkt het direct en bij de ander duurt het wat langer. Als je er voor openstaat dan is het advies het nog even te proberen. Je kunt ons ook altijd mailen via [email protected]. We kijken graag met je mee hoe je de Nachtrust het beste kunt inzetten voor een goede slaap. Uiteraard kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. We vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant een goed gevoel hebt over onze producten. Als je van deze garantie gebruik wil maken, ontvangen we graag een mailtje van je via [email protected]. Bedankt voor je vertrouwen in ons merk en gezonde groet, Team Nutribites
Jammer dat de 2de pot korting niet altijd werkt.
Beste Rob, Hartelijk dank voor je mooie cijfer en je feedback! Top om te horen dat je tevreden bent over onze Green Juice. We werken er hard aan om de beste smakende en werkzame green juice te bieden en zijn blij om te horen dat we daarin slagen. We kijken daarnaast graag met je mee hoe je de 2e pot met korting kunt bestellen. Wil je ons hiervoor even mailen via [email protected]? Dan gaan we het voor je in orde maken. Veel plezier van de green juice en gezonde groet, Team Nutribites
Hallo Nelly, Dankjewel voor je prachtige cijfer en je review! We zijn blij om te horen dat je onze service kunt waarderen, want dat is voor ons een bevestiging dat we slagen in ons streven om onze klanten de beste winkelervaring te bieden en onze producten snel bij hen thuis te bezorgen :) Veel plezier met de producten en gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik al enige tijd producten van Nutribites en ze bevallen heel goed! Vitamines en collageen framboos.
Hallo Yvon, Dankjewel voor je prachtige cijfer voor de kwaliteit van onze producten! We zijn blij om te horen dat je onze Vitamines en Collageen Framboos al enige tijd gebruikt en dat ze heel goed bevallen. Dat bevestigt voor ons dat we slagen in onze inspanningen om echt werkzame supplementen te bieden :) Veel plezier verder met de supplementen en gezonde groeten, Team Nutribites
Bestelde Ashwaganda. Werd snel geleverd. En goede kwaliteit.
Hallo Liesbet, Dankjewel voor je fantastische cijfer, daar zijn we blij mee :) Top om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze Ashwagandha en onze service. Voor ons is jouw review een bevestiging dat we slagen in ons streven om de best werkzame producten te bieden. Nogmaals dank en veel plezier met de Ashwagandha! Gezonde groet, Team Nutribites
Slechts een paar dagen in gebruik en merk al meer rust in mijn darmen en betere huid
Hallo Annemarie, Dat we een 10 van jou krijgen voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van ons product maakt ons blij :) Nog blijer zijn we om te lezen dat je na een paar dagen al meer rust in je darmen ervaart en dat de conditie van je huid verbetert. Wat fijn om te lezen dat ons product jou helpt, want dat bevestigt dat we slagen in ons doel om de best werkzame supplementen te bieden. We wensen je veel plezier met ons product en sturen je onze gezonde groet, Team Nutribites
Niet alleen de product kwaliteit is goed, de levering was ook nog eens super snel.
Hallo Tim, Dankjewel voor je geweldige cijfer en je fantastische review over de kwaliteit en levering van onze producten! Dat is precies wat we voor ogen hebben: echt werkzame supplementen bieden en deze snel bij onze klanten thuis bezorgen. Jouw review is voor ons een prachtige bevestiging, dankjewel! Gezonde groet, Team Nutribites
Nutribites Nachtrust heeft mij tot nu toe niet gebracht wat ik er van verwacht had. De start van de nacht is prima (rond 22:30 slapen) maar wordt steevast rond 04:00 wakker. Inslapen gaat dan extreem moeizaam. Ook al geprobeerd om dan extra pil te nemen…dit werkt een beetje beter maar kost me nog steeds een uur wakker liggen. Niet waar ik op had gehoopt. Ik kom van Droomsap af wat mij wel door de nacht bracht, maar wilde switchen naar een meer natuurlijker product.
Hoi Richard, Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat de nachtrust niet aan je verwachting voldoet. De Nachtrust heeft een hele andere werking dan Droomsap. Doordat onze Nachtrust ingrediënten bevat die een natuurlijke samenwerking met het lichaam aangaan, kan het wat langer duren voordat je de effecten hiervan ervaart. Hoelang dit duurt is persoonlijk en afhankelijk van onder andere de ernst van je klachten. Wij raden aan om het minimaal enkele weken te proberen om een goed inzicht te krijgen in wat het voor jouw lichaam en klachten doet. Via de mail hebben we persoonlijk contact met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen. We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Mijn bloeduitslag is het bewijs dat het effectief helpt , ik had altijd vit D tekort, neem nu al lange tijd Vit D3 van Nutribitis en stop er ook niet meer mee, ik blijf klant en raad het ten zeerste aan, ik probeer nu de vitaminen van overgang, MVG , Chantal
Hoi Chantal, Wat een prachtig resultaat! Super dat de Vitamine D3 je zo goed helpt en je bloedwaarden weer goed zijn. We horen graag ook je ervaring met de nieuwe Multivitamine Overgang. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Top kwaliteit vitamines vlotte levering
Hoi Gunther, Bedankt voor je positieve beoordeling. Top dat je tevreden bent met onze communicatie, snelle levering en de kwaliteit van de supplementen! Fijne dag en we zien je graag weer terug! Gezonde groet, Team Nutribites
Geen onnodige vulmiddelen, snelle levering
Hallo Antje, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je bij ons supplementen van goede kwaliteit en zonder onnodige vulmiddelen hebt gevonden en deze ook snel zijn bezorgd. We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
de producten worden altijd snel geleverd. het tijdstip van wanneer er gevraagd wordt om feedback is in mijn optiek veel te snel want binnen 1,5 week is er nog geen verandering opgetreden. daar kan ik dus nog niets zinnigs over zeggen. bij aanbevelen zou ik nu eigenlijk willen zeggen: weet ik nog niet... over het gebruik valt het me op dat ik moet wennen aan hoe om te gaan met de poeder. het lijkt vaak niet op te lossen en blijft klonterig maar soms gebeurt dat niet. ik weet nog niet wat ik precies anders doe. ik blijf het proberen
Hi M., Dank voor je mooie cijfer en je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering, want dat vinden wij belangrijk. Mogen we vragen waar je het poeder in oplost? Het lost namelijk erg goed op in water. Mail ons anders even via [email protected], dan kijken we met je mee hoe je het poeder het beste kunt gebruiken. Na 1,5 week is inderdaad nog wat vroeg om iets te zeggen over de werking van collageen. Wij zijn heel erg benieuw naar je mening over het resultaat na wat langer gebruik, want we streven ernaar om echt werkzame producten te leveren. Wil je ons dat nog laten weten? Dankjewel alvast en gezonde groet, Team Nutribites
Elke ochtend 3/4 schepje Green Juice geeft mij goed gevoel. Ik drink in de ochtend twee grote glazen gekookt water voor ik ga eten en daar doe ik de juice in! Kan ook voelen dat het mij de nodige vitaminen en mineralen geeft. Al zou ik niets meer eten, voelt het al genoeg voor de ochtend!
Hi Marry, Dankjewel voor je mooie cijfer en je review! We zijn blij om te horen dat je onze Green Juice gebruikt als aanvulling op gezonde voeding, want we streven ernaar om met dit product een smakelijke en voedzame aanvulling op een gezond eetpatroon te bieden. Dat je kunt voelen dat onze Green Juice je de nodige vitamines en mineralen geeft, is precies wat we met dit product beogen. We zijn dan ook blij om te horen dat je je er zo goed bij voelt. Gezonde groet, Team Nutribites
Het gaat me om de nutriënten, maar ik vind de smaak ook echt goed en dan vooral met koud water uit de koelkast.
Hoi Ralph, Dank je wel voor je review! Super om te horen dat je zowel de nutriënten als de smaak weet te waarderen — en wat een goed idee om de Green Juice met koud water uit de koelkast te mixen. Geniet ervan en een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Heerlijk glas drinken op de vroege.. Lekker zoet en goed voor het lichaam. Voel me er goed bij.
Hallo OWS, Wat een mooie review, dank je wel! Heerlijk om te horen dat je zo geniet van een glas Green Juice in de ochtend. Blij dat het zo goed bevalt! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bij minder stress of geen stress ervaar ik minder fantoompijn
Hoi Peter, Dank je wel voor het delen van je ervaring! Wat bijzonder om te horen dat de Relaxformule je helpt bij het verminderen van stress én fantoompijn. We zijn blij dat het product zo’n positieve impact op je welzijn heeft. Heb een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Duidelijk, snel en fijne service
Hoi Patrick, Dankjewel voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service. We wensen je een fijne dag en tot de volgende keer! Gezonde groet, Team Nutribites
Fijne website om producten te bestellen. Alles is goed verlopen en netjes ontvangen
Hoi Veronica, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en je alles netjes hebt ontvangen. We hopen je snel weer terug te zien op onze website! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.