Hoi Jacky, Bedankt voor je positieve beoordeling. Super dat alles prima is en je ons zou aanbevelen bij anderen! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik had reeds een beoordeling geplaatst, met een eerste positieve indruk. Maar nu ben ik veel verder en vertrouwd met "mijn" probiotica, en ik heb niets dan goeds te vertellen erover. Super efficiënt product, maar ook site en levering (zondag besteld, maandag in huis in België, wie doet dit na). Deze keer heb ik mijn probiotica besteld omdat ik voor een chirugische ingreep sta, en ik er voor wou zorgen dat een zeer vlotte werking van de ingewanden dat proces zou ondersteunen.
Hoi François, Bedankt voor je beoordeling! Top dat na een langere periode je nog positiever bent over onze Probiotica en deze je zo vlot helpt voor een goede ondersteuning!! Fijn dat zelfs in België de levering snel verloopt en je het pakket de volgende dag al in huis hebt. We wensen je een fijne dag en veel sterkte toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Voor mij is de probiotica van Nutribites de meest werkzame. Mijn eczeem rond de ogen verdwijnt er volledig mee. De vit C en L-Glutamine, zink toevoegingen zijn een uitstekende combi voor een volledig herstel van de darmflora. Uitstekend supplement!
Hoi Rose, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je zoveel resultaat hebt met het gebruik van onze Probiotica!! Fijn dat deze combinatie bij draagt bij het volledige herstel van je darmflora. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
De magnesium voldoet aan mijn verwachting en helpt mij om beter te slapen en ik heb minder last van spierpijn en krampen.
Hoi Jolanda, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je pakket snel is geleverd en de Magnesium bijdraagt aan het afnemen van je klachten en een betere slaap! We wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Weer blij met mijn bestelling. Netjes optijd geleverd en zuivere kwaliteit.
Hoi Maxime, Bedankt voor je mooie review! Super dat je producten snel in huis zijn! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Zeer tevreden over de verzending. Product nu uitproberen.
Hallo Mary, Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de verzending. Dat vinden we fijn om te horen, want we vinden het belangrijk om onze producten snel te leveren. We zijn uiteraard ook erg benieuwd naar je ervaringen met ons product. Laat je dat over een tijdje nog even weten? Dankjewel alvast en gezonde groeten, Team Nutribites
Was op de gestelde tijd in huis. Super!
Hallo Marielle, Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat ons product op de gestelde tijd in huis was. We vinden het belangrijk dat onze producten snel bij onze klanten zijn en vinden het fijn om terug te horen dat we daarin slagen. Veel plezier met ons supplement en gezonde groet, Team Nutribites
Hallo Peter, Dank voor je fantastische cijfer voor ons bedrijf, daar zijn we blij mee! We doen ons best om goede service en producten te leveren en jouw review bevestigt dat we daarin slagen. Gezonde groet, Team Nutribites
Alles wat je bestelt is de volgende dag in huis top
Hallo Karin, Dankjewel voor je fantastische beoordeling van onze service! We zijn blij met je cijfer 10, want dat betekent voor ons dat we slagen in ons streven om de beste service te bieden aan onze klanten. Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Team Nutribites
Ik ben kort geleden gestart met het nemen van probiotica. Dit naar aanleiding van een gesprek met iemand die biochemicus was en werkte bij een bedrijf die dit product op de markt brengt. Zijn verhaal was voor mij overtuigend genoeg om het " gewoon eens te proberen". Daardoor mij meer zelf gaan verdiepen in de werking en de verschillende producenten van dit product. Toen kwam ik een lijstje tegen waar jullie product er als beste uit de bus was gekomen. Maar nu eerst nog even een paar weken het "oude" product opmaken. Daarna kan ik pas iets zinnigs zeggen of mijn hoge verwachtingen waar zijn gemaakt.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor je review! We doen ons best om een topproduct aan te bieden en we zijn benieuwd naar je ervaringen met onze probiotica. Laat je het over een tijdje nog eens weten? Dank alvast en gezonde groet, Team Nutribites
Goed en schoon product
Hallo Barbara, Dankjewel voor je fantastische review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product. Onze missie is om zuivere supplementen aan te bieden en we zijn blij om van jou terug te horen dat we daarin slagen. Gezonde groet, Team Nutribites
Vitamine C 500 mg besteld.. snel bezorgd. Fijn dat er geen suiker of andere toevoegingen in zit. Ik neem er meer per dag omdat ik ernstig chronisch ziek ben.. Ik blijf voortaan hier bestellen..
Beste Ingrid, Dank voor je positieve review en top dat je zo tevreden bent over onze vitamine C en onze service! We streven ernaar om de meest zuivere en werkzame producten te bieden en deze snel bij onze klanten bezorgen We zijn blij om van jou te horen dat je dit waardeert. Veel gezondheid toegewenst en hartelijke groeten, Team Nutribites
Makkelijk en snel te bestellen via de site en de volgende dag al geleverd. Alleen bij mij doet het eigenlijk niet zoveel. Ik slaap wel wat dieper maar wordt nog steeds vaak wakker tussendoor. Misschien moet ik er nog aan wennen, ik gebruik ze pas 4 dagen.
Hallo Alexandra, Dank voor je review en fijn om te horen dat je je ons product snel besteld en in huis had, want dat vinden we belangrijk. Fijn dat je na 4 dagen al wat dieper slaapt. Doordat er valeriaan in het product zit, kan het even duren voordat het optimaal werkt. Als je vragen of twijfels hebt over het gebruik, mail ons dan even via [email protected]. Onze suppletiedeskundige kijkt graag met je mee om te zien hoe je onze producten het beste kunt gebruiken voor optimaal resultaat. Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering, binnen 24 uur had ik de bestelling binnen.
Beste klant, Dank voor je positieve review en je mooie cijfer voor onze service en communicatie! We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en hun bestelling snel binnen hebben. Jouw review bevestigt voor ons dat we daarin slagen. Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Team Nutribites
Wel wil ik opmerken dat de dosering vrij laag zijn.
Beste Tom, Dank voor je review en je mooie cijfer voor onze producten! Bedankt ook voor je feedback. Het is waardevolle informatie die je deelt, want we willen de beste producten aanbieden met een hoge maar veilige dosering. Laat je over een tijdje nog eens weten hoe je onze producten ervaart? We zijn benieuwd naar je ervaringen :) Dank alvast en gezonde groeten, Team Nutribites
Door het middel werd ik rustiger van binnen en het heeft me, na een periode van slapeloosheid, weer veel beter doen slapen. Heerlijk. Ik bouw nu rustig af met 1 capsule per avond. En dat gaat goed.
Hoi Sylvia, Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat je weer meer rust voelt van binnen en je weer goed hebt kunnen slapen. Wat goed dat je het afbouwt zodat je lichaam ook rustig weer zelf in het slaapritme kan blijven. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Smaakt goed en heeft alles in zig wat nodig is
Hoi Erik, Bedankt voor je beoordeling. Top dat de Green Juice je zo goed smaakt en gemakkelijk te doseren is! De Green Juice is zeker een mooie combinatie aan de nodige vitamines en mineralen ter aanvulling van je gezonde dagelijkse voeding. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bezorging netjes
Hoi Joke, Bedankt voor je review. Top dat de bezorging altijd netjes verloopt. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
mijn stoelgang gaat goed, neem in principe 1 tablet 's morgens, zelfs mijn schimmels op mijn voeten nemen af. Tot nu toe zijn we heel tevreden!
Hoi Mariette, Bedankt voor je bestelling en mooie beoordeling. Wat fijn dat je stoelgang zo snel verbeterd is en super dat dit ook positieve invloed heeft op de schimmel! We horen graag je ervaring op de lange termijn. Hou je ons op de hoogte? Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoop ooit helemaal vegan alle supplementen
Hi Annika, Dank voor je positieve review! We willen de meest zuivere en werkzame supplementen bieden en jouw review bevestigt dat we daarin slagen. Goed dat je aangeeft dat je hoopt dat ons gehele assortiment ooit vegan zal zijn. Hoewel niet alle ingrediënten vegan kunnen (zoals collageen), blijven we ons best doen om 100% plantaardige supplementen te ontwikkelen. Je wens geeft voor ons aan dat je graag al onze supplementen zou willen gebruiken en dat is voor ons een groot compliment. Gezonde groet, Team Nutribites
De bestelling wordt snel verwerkt. Er zitten geen opvul stoffen in de producten en de prijs is acceptabel.
Hallo Jacqueline, Dankjewel voor je fantastische cijfer voor onze zuivere producten en service! We zijn blij met jouw 10, want dat betekent dat we slagen in onze doelstelling om goede supplementen tegen een redelijke prijs aan te bieden en deze snel bij onze klanten te bezorgen. Veel plezier met de supplementen! Gezonde groet, Team Nutribites
Ben helemaal tevreden :)
Hallo Sarah, Een 10 voor ons, dankjewel! Jouw prachtige cijfer geeft voor ons aan dat we succesvol zijn in ons streven naar het aanbieden van de beste kwaliteit en service. Nogmaals dank en veel plezier met de supplementen :) Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb het idee dat het helpt bij de kleine rimpels.
Hallo Marijke, Dankjewel voor je mooie cijfer en je positieve review! We zijn blij om terug te horen dat ons product werkt voor jou en dat je geniet van de smaak, want we willen supplementen leveren die ook echt wat voor je doen en die een aangename smaak hebben. Jouw review bevestigt dat we daarin slagen. Gezonde groet, Team Nutribites
De supplementen zijn zoals je ze mag verwachten. Enige wat jammer is, is dat de dosering niet op de site staat en je pas bij de levering de dosering ziet. Bij voorbeeld voor de vit C
Hallo Martijn, Dank voor je review en top dat onze supplementen doen wat je van ze verwacht. Dat is ook precies wat we belangrijk vinden: het aanbieden van werkzame supplementen die doen wat ze beloven. Wellicht goed om te weten dat de dosering op onze site staat vermeld op de pagina van het product bij Productinformatie. Daar vind je de exacte dagdosering in mg of mcg, inclusief % referentie inname (RI). We vinden het namelijk belangrijk om onze klanten goed en eerlijk te informeren. Om deze reden hebben we alle informatie over onze producten op onze website staan, inclusief testrapporten, gebruik in specifieke situaties en waarschuwingen. Veel plezier met onze supplementen en gezonde groeten, Team Nutribites
Ik gebruik de producten al een poosje en ben er erg tevreden over. De green juice is mij wel iets te zoet maar als ik het combineer in een groenteshake is het oke!
Hallo Tessa, Dankjewel voor je prachtige cijfer en je mooie review! We zetten ons iedere dag in om de beste supplementen aan te bieden en we zijn altijd blij om terug te horen dat klanten tevreden zijn met onze producten :) Goed dat je aangeeft dat je onze green juice voor jou iets minder zoet kan. We doen ons best om dit product zo lekker mogelijk te maken met natuurlijke zoetstoffen en het is altijd goed om terug te horen hoe onze klanten dit product ervaren. Dus dankjewel daarvoor, dat is voor ons waardevolle informatie. Goed dat je de juice combineert in een groenteshake. Als je nog meer recept ideeën wil ontvangen, mail ons dan even via [email protected]. We hebben een receptenboekje dat we graag met je delen. Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.