Nutribites doet wat het beloofd

Nutribites doet wat het beloofd.

Besteld en het werd snel bezorgd.

ik ben dik tevreden over de levering

Ik ben tevreden over jullie

Goede afhandeling bestelling

1e bestelling bij Nutribites. Niet gelijk volgende dag in huis, maar ook laat in de avond besteld (wel de dag daarna afgelverd)

Alles goed aan gekomen. Op tijd. Prima product

Weet ik nog niet

Kan er nog geen oordeel over geven

Beperkt

Ik heb nutribites pas 2 dgn in huis, te kort om er echt iets over te kunnen zeggen.

Ik heb hele goede ervaringen met nutribites.

Mijn ervaring met nutribites is zeer goed.

Goede service en top producten

Heel erg tevreden..

Goede producten en snelle levering

Nutribites Magnesium is voor mij een goed supplement ter aanvulling op mijn sportieve levensstijl. Ik bestel al een jaar, en altijd is de levering snel en efficiënt.

Gelukkig niet misselijk

Na een Sleeve operatie ( maagverkleining) is slikken van multivitamines noodzakelijk. Er zijn speciale merken voor. Echter van allen wordt ik misselijk en onwel. Deze multi's zijn iets lager gedoseerd, maar ik heb nergens last van. Heel fijn! Daarnaast zijn de ingrediënten natuurlijker, minder synthetische vitamines. Wellicht valt het daarom beter.

Gewoon prima kwaliteit en goede service !

Goede producten tegen een betaalbare prijs

Houdbaarheid een beetje teleurstellend

Ik heb eerder via iemand anders deze pot besteld met een lange houdbaarheid. De pot die ik bij jullie heb besteld een jaar later heeft bijna dezelfde houdbaarheid (paar maanden langer) dan de andere

Ongelooflijk snel

Ik heb al verschillende dingen besteld en allemaal zeer goed…. Ik raad het iedereen aan en als je besteld is het de volgende dag al hier, lukt het hun niet is het de dag erop maar je krijgt dan een bericht….. doe zo voort!!!

Erg tevreden met Nutribites, volgende dag geleverd...

Betrouwbaarheid

Eerste maal besteld bij nutribites door hun verhaal over zuiverheid van hun product.Stelt niet teleur ! Zeer snelle service ,besteld en volgende dag geleverd..Hou dit bedrijf zeker in acht bij volgende bestelling

Snelle levering. Over het product zelf kan ik nog niet oordelen , dat zal de tijd moeten uitmaken. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.

Super goed

Een snelle reactie om een artikel te ruilen (zij hadden een foutje gemaakt, kan gebeuren). Binnen no time een reactie terug via de mail. Prettig contact.

Gemist

Ik kan er niets over zeggen. De bestelling 24 mei gedaan , vervolgens gaf post.nl 2 x een ander afhaaladres aan, kortom 30 mei een bericht dat ik het op kon halen maar wij zijn die dag op vakantie voor 2 weken weg dus nu hebben we niets. Dus u begrijpt dat we nooit meer bestellen!! En zijn erg boos! Mvg Ad van de Sande Ps ik snap dat jullie er niets aan kunnen doen.

Mijn buik is een stuk rustiger

Geen last meer van opgeblazen gevoel en lucht in mijn buik

Topservice

Goede producten.

Goede producten en snelle aflevering

Weet ik nog niet bijna 1 week bezig

Hoop dat ze ons wel gaan helpen

Erg snelle service!

Goede producten.

Keizersgracht 453 2v

1017 DK Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.