Ik had mijn bestelling al de volgende dag in huis.
Hoi Angelina, Bedankt voor je review en bestelling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Product snel in huis en bevalt erg goed.
Hoi Marja, Bedankt voor je review en bestelling! Fijn dat je bestelling snel in huis was en dat ons product je erg bevalt. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Maria, Bedankt voor je review! Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede prijs/kwaliteit. Pure producten. Geen onnodige toevoegingen. Betrouwbaar. Snelle levering. Overzichtelijke webshop.
Hoi Léon, Bedankt voor je positieve review en beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten, snelle levering en dat onze website overzichtelijk is. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Maureen, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Binnen 24 uur geleverd
Hoi Annette, Bedankt voor je review en bestelling! Wat fijn dat je bestelling snel bij jou is geleverd. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb altijd al last gehad van constipatie en een opgeblazen gevoel en man heb ik mij hierdoor soms slecht gevoeld. Na veel research heb ik de probiotica van Nutribites aangeschaft (alsook het vitamine B complex & visolie) en waw, had ik dit maar eerder gedaan! Ik heb nog nooit zo een rustige darmen gehad en ik kan gewoon dagelijks naar de grote wc. Wat een top producten! Jullie hebben er een trouwe klant bij!
Hoi Alicia, Bedankt voor je review! Wat fijn dat onze Probiotica zo goed helpt en je klachten hiermee zijn afgenomen. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Artikel bevalt me goed
Hoi Gerda, Bedankt voor je goede beoordeling! Wij zijn blij dat het artikel goed bevalt en je deze snel in huis had. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede kwaliteits producten snelle levering goede service, kortom keurig bedrijf.
Hoi Christa, Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten, snelle levering en service. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
De Nutribites Magnesium Bisglycinaat en de Vitamine B12 1000 mcg voldoen mij uitermate goed! Dank! Binnenkort opnieuw een bestelling!
Hoi Christien, Bedankt voor je review en positieve beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze Magnesium Bisglycinaat en Vitamine B12. Fijn dat je binnenkort weer een bestelling bij ons gaat plaatsen. ;) Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Vlug geleverd
Hoi Ange, Bedankt voor je review en bestelling! Goed om te lezen dat je bestelling snel bij je is geleverd. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb de nieuwe collageen besteld. Framboossmaak zodat ik het in water kan doen. Snel geleverd. Smaak is prima en lijkt van goede kwaliteit.
Hoi Dagmar, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit van de Collageen Framboos. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Het lost slecht op in vloeistof water of karnemelk maakt niet uit
Hoi Roos, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het product niet helemaal naar verwachting is. Wij waarderen je mening en zullen dit meenemen in de verdere ontwikkeling van de Collageen Framboos. Om het collageen drankje toch te kunnen maken, adviseren wij om met een shaker of afgesloten pot het drankje goed te schudden. Naar verwachting lossen de klontjes dan wel goed op. Ik heb je ook persoonlijk een bericht gestuurd om samen tot een passende oplossing te komen. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ben zeer tevreden met het product (magnesium supplement/organisch gebonden). Veel beter dan het anorganisch gebonden supplement dat ik vroeger nam. Bestelling is ook zeer snel geleverd. Een aanrader.
Hoi Filip, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze Magnesium en de snelle levering. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Slaap heerlijk en ontspannen.
Hoi Liesbeth, Bedankt voor je review en bestelling! Wat fijn dat je de Ashwagandha de gewenste resultaten geeft. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben overgestapt van een ander merk naar Nutribites. De smaak (framboos) is prima. Nadeel is dat het poeder slecht oplost in drinken (water). Er blijven klontjes achter. In Yoghurt gaat dit beter. Naar aanleiding van mijn review heeft Nutibites een goede oplossing geboden en zeggen zij te werken aan het beter oplosbaar te maken in vloeistof. Voor nu raden zij aan dit te doen in een shaker. Daar de smaak wel prima is blijf ik dit product toch gebruiken en hoop ik dat het oplossen in vloeistof gaat verbeteren!
Hoi Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het product niet helemaal naar verwachting is. Wij waarderen je mening en zullen dit meenemen in de verdere ontwikkeling van de Collageen Framboos. Om het collageen drankje toch te kunnen maken, adviseren wij om met een shaker of afgesloten pot het drankje goed te schudden. Naar verwachting lossen de klontjes dan wel goed op. Ik heb je ook persoonlijk een bericht gestuurd om samen tot een passende oplossing te komen. Wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Ik ben overgestapt van een ander merk naar Nutribites. De smaak (framboos) is prima. Groot nadeel is dat het poeder slecht oplost in drinken (water). Er blijven klontjes achter. In Yoghurt gaat dit beter.
Via Lynda Schutten-Leef puur natuur- terecht gekomen bij Nutribites. Zij zoekt de vitamines uit naar product. Vandaar dat ik bij Nutribites bestel.
Hoi G, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je vitamines worden samen gesteld door Leef puur natuur. Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd is. Wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Iedere ochtend neem ik een schep green juice door mijn joghurt. Voor sommige is die smaak even wennen, ik vind het persoonlijk heel lekker. En heel erg gezond als extra.
Hoi Linda, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je de Green Juice zo lekker vindt. Goed idee om het door je yoghurt te mengen. Veel plezier met je bestelling weer en een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Zaterdag besteld,dinsdag reeds geleverd
Hoi Viviane, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. Veel plezier met je bestelling en geniet van je dag! Gezonde groet, Team Nutribites
De product die ik altijd besteld "Green Juice" Super foodmix is een hele goeie juice en smaak, geef mij meer energie
Hoi Joan, Bedankt voor je goede review! Fijn om te horen dat onze Green Juice je meer energie geeft. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede snelle service
Hoi S, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Veel plezier met je bestelling en wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Het duurde even voor ik de pillen heb gekregen maar na een mailtje was het de volgende dag bij mij.
Hoi Annemiek, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je uiteindelijk de bestelling toch snel in huis had. Wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben erg tevreden met de kurkuma supplementen!!
Hoi Annelies, Bedankt voor je goede beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Kurkuma supplementen. Veel plezier met je bestelling en wij wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Super handige site om te bestellen. En een vlotte levering.
Hoi Cynthia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat het bestellen gemakkelijk ging. Veel plezier met je bestelling en wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Heb snel kunnen Vinden wat ik zocht, en had het de volgende dag in huis.
Hoi Tom, Bedankt voor je review en bestelling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat je de gewenste producten hebt kunnen vinden. Wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Keizersgracht 453 2v
1017 DK Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.