Mijn klachten zijn sterk verminderd na het slikken van de mij aangeraden supplementen
Gebruik greenjuice van Nutribites nu al enkele jaren. Ben er zeer tevreden over. Smaak is ook goed.
Voor 22 uur besteld en de volgende morgen om 10 uur al afgeleverd.
Goede supplementen!
Hoi FS., Bedankt voor je bestelling en review. Top dat je tevreden bent met onze supplementen! Een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle behandeling. Verzendkosten erg hoog
Hoi M, Bedankt voor je goede beoordeling en voor je feedback. Super dat je bestelling snel in huis is! We begrijpen dat verzendkosten een belangrijk punt zijn. Goede en snelle service heeft een prijs. Daarnaast helpen deze kosten o.a. om impulsaankopen tegen te gaan en is het beter is voor het milieu door het motiveren van grotere bestellingen in een pakket. Goed om te weten: bij bestellingen vanaf €40 zijn de verzendkosten helemaal gratis! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb nu een paar keer bij Nutribites besteld en ben altijd tevreden over hun klantenservice. Snelle levering en kwaliteitsproducten waar ik op kan vertrouwen
Hoi E, Dankjewel, wat een mooie beoordeling! Top dat je bij ons snel en betrouwbaar je kwaliteitsproducten kunt bestellen en we je altijd goed kunnen helpen en adviseren! We zien je graag weer terug en wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Kleur van poeder is wel minder helder groen geworden dan vroeger. Heeft wellicht te maken met andere kwaliteit.
Hoi Tina, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de Green Juice je prima smaakt. We hebben onze Green Juice afgelopen jaar verbeterd! In plaats van 31 bevat het nu maar liefst 37 natuurlijke voedingsstoffen, zorgvuldig samengesteld om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. We hebben enkele ingrediënten vervangen en toegevoegd, waardoor het een nog betere aanvulling is op je dagelijkse voeding. Door deze verbeteringen is de smaak en kleur iets veranderd, maar met hetzelfde doel: jouw gezondheid optimaal ondersteunen! We wensen je een prachtige dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Nutribites weet de klantgerichtheid naar een next level te krijgen! Je krijgt snel contact als je een vraag hebt, wordt vriendelijk geholpen waarbij er helemaal met je wordt meegedacht. Heel erg fijn! Vaste klant erbij!
Hoi Nancy, Wat een mooie review, dankjewel! Super dat je je zo goed geholpen voelt door onze klantenservice en we snel hebben kunnen meedenken in een passend advies! We zien je graag weer terug. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben net 2 dagen geleden begonnen met de producten, het heeft even tijd nodig om mijn resultaten te delen. Maar de producten zijn snel geleverd, top!
Hoi Lesley, Bedankt voor je mooie beoordeling! Top dat het pakket snel is huis is. Laat je ons nog weten wat je ervaring met de producten is? Fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Wat een top bedrijf! Ik had per ongeluk 2 x dezelfde bestelling gedaan en betaald. Na een mailtje kreeg ik een retourticket, zodat ik het teveel bestelde kosteloos kon retourneren. Het teveel betaalde kreeg ik weer netjes op mijn rekening. Echt top!
Hoi Marian, Bedankt voor je beoordeling! Een foutje kan gebeuren. Super dat we je goed hebben kunnen helpen en het probleem zo is verholpen! We horen graag je ervaring met het product op de langere termijn. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Van bestellen tot levering uitstekend. Wat betreft de gezondheidseffecten is op dit moment nog te vroeg om te vermelden.
Hoi Riet, Bedankt voor je beoordeling. Geweldig dat zowel het bestellen als de levering uitstekend verlopen is! We horen graag je ervaring met het product op de langere termijn. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Karin, Wat een mooie review, dankjewel. Top dan je bestelling prima is verlopen!! Fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Uitstekends
Hoi Johan, Bedankt voor je bestelling en mooie beoordeling. Super dat alles uitstekend is en je ons zou aanbevelen aan anderen! We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Inslapen lukt wel maar na 2 uur ben ik wakker en kan ik de slaap amper hervatten
Beste Stijn, Hartelijk dank voor je review en wat vervelend dat je slaap niet is verbeterd. We betreuren dat het product bij jou niet doet waarvoor je het hebt aangeschaft. We willen onze klanten namelijk de best werkzame producten bieden. We geven al onze klanten de mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te krijgen als een product onverhoopt niet mocht bevallen. We hebben het aankoopbedrag naar je teruggestort en hopen je hiermee toch naar tevredenheid te hebben bijgestaan. Als je van onze gratis adviesservice gebruik wil maken om te kijken hoe het supplement voor je kan werken, dan horen we dat graag via [email protected]. Dan plannen we een afspraak met onze suppletiedeskundige voor je in. Je kunt ook zelf een afspraak met onze suppletiedeskundige inplannen op een dag en tijdstip die jou schikken. Deze service bieden we al onze klanten en andere geïnteresseerden in onze producten. Je kunt deze afspraak maken op onze website. We delen graag de link met je: https://www.nutribites.nl/adviesgesprek/ Voor nu willen we je hartelijk bedanken voor je interesse in onze producten. Gezonde groeten, Team Nutribites
Originele beoordeling
De bestelde artikelen waren zijn snel en goed bezorgd.
Hi Diane, Dank voor je prachtige cijfer voor onze service! We doen ons best om onze klanten snel van de door hen bestelde producten te voorzien. Dat we van je terug horen dat de artikelen snel en goed zijn bezorgd, is voor ons een fijne bevestiging. Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben erg tevreden over de supplementen van nutribites. Daarnaast is de service super. Bij een vraag krijg je snel antwoord.
Hallo WIA, Hartelijk dank voor je mooie cijfer voor onze producten en service! Met ons hele team doen we iedere dag onze best om onze klanten van kwalitatieve supplementen te voorzien en de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Jouw review bevestigt dat we daarin slagen en daar zijn we blij mee :) Gezonde groet, Team Nutribites
Nog niets ontvangen. Zou afgelopen maandag komen maar heb nog steeds niets ontvangen.
Beste Martien, Hartelijk dank voor je review en wat vervelend dat je de producten nog niet hebt ontvangen. We hebben het voor je nagekeken en hebben gezien dat ze op het afhaalpunt van jouw voorkeur zijn bezorgd. Als het goed is, heb je hierover bericht ontvangen van PostNL. Mocht dat niet het geval zijn, mail ons dan even via [email protected]. We zullen dan de Track en Trace van de verzender voor je opzoeken en deze naar je toesturen, zodat je precies kunt zien waar je je bestelling kunt afhalen. Hopelijk hebben we je hiermee de service geboden die we belangrijk vinden om te bieden aan onze klanten. Gezonde groet, Team Nutribites
Over valse advertenties/ verpakkingen gesproken… Open ik een nieuw potje vit B12, is enkel de bodem van het potje gevuld!
Beste Loulou, Hartelijk dank voor je review en wat vervelend dat je aangeeft minder vitamine B12 te hebben ontvangen. Er horen 100 tabletten in het potje te zitten. Dat is het aantal dat we op de verpakking en onze website vermelden en wat je behoort te ontvangen als je bij ons een bestelling plaatst. We gaan je meteen een nieuw potje toesturen, want we willen jou als klant de beste producten en service bieden. Je kunt het nieuwe potje morgen tegemoet zien. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en hartelijke groet, Team Nutribites
Zoals altijd heel blij met mijn bestelling. De volgende dag al in huis en producten van hoge kwaliteit. Top!
Hoi Maxime, Bedankt voor je review! Fijn dat je zoals altijd zo blij bent met de snelle levering en hoge kwaliteit van onze producten! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik had een probleempje dat ik liet weten aan Nutribites en kort erna kreeg ik al antwoord en was het volledig in orde gemaakt. Dit maak ik toch echt zelden mee dat er zo'n snelle, goede en correcte opvolging is. Dankuwel!
Hoi S., Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en het probleem snel verholpen is! Heel graag gedaan! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Voor herhaling vatbaar
Hoi René, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je bestelling voor herhaling vatbaar is! We zien je graag weer terug. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede prijs, snelle bezorging, verpakking ziet er verzorgd uit.
Hoi Maria, Bedankt voor je bestelling en de beoordeling. Super dat je producten voor een goede prijs, snel en netjes verpakt zijn geleverd! Laat je ons over een tijdje nog weten hoe de producten bevallen? Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutbites
Super fijn voor in een shake! Extra boost!
Hoi Brigitte, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed dat je een extra boost krijgt met deze shake!! We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Vitamine D3 besteld, de volgende dag al keurig verpakt bezorgd. Ben heel tevreden!
Hoi Sandra, Bedankt voor je bestelling en mooie review! Top dat je Vitamine D3 snel en netjes is bezorgd. We horen graag je ervaring met het product op langere termijn! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Zeer goed product, doet wat het moet doen. Ik merkte vrijwel direct een verbetering van mijn klachten.
Hoi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je zo snel resultaat hebt bij het gebruik van onze Probiotica!! We raden je aan om het te blijven gebruiken tot je klachten weg zijn. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.