De site van Nutribites is overzichtelijk en bij de producten staat een duidelijke omschrijving. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik de producten de volgende dag al bezorgd.
Hoi Madelon, We vinden het belangrijk om transparant en duidelijk te zijn naar onze klanten over de inhoud van onze supplementen. We zijn dan ook blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Dank voor jouw positieve woorden over onze website en levering. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Uitstekend nutribites. Voel me er fit door en beter energie
Hoi Marion, Wat goed om te horen dat je je fit voelt en meer energie ervaart. Daar doen we het voor :) Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Snelle levering en goede kwaliteit supplementen!
Hoi Reina, Wat goed om te lezen dat je je energiek, fit en vitaal voelt dankzij onze supplementen! Daar doen we het voor :) Hartelijk dank voor jouw positieve woorden en het mooie cijfer dat je ons geeft. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Na bestelling altijd een snelle levering de dag erna. Website met goede informatie over hun producten. Een zeer tevreden klant.
Beste A. Borawitz, Wauw, wat een mooi cijfer geef je ons! Dankjewel voor je positieve woorden over onze website, producten en levertijd. Daar zijn we erg blij mee :) Veel plezier van je bestelling! Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
In vind de greens echt superspul! Ik merk echt dat het me goed doet, en de smaak is top. Ik zou het heel graag dagelijks gebruiken, maar dat is te duur helaas. Vandaar 4 sterren.
Beste Anne, Wat fijn dat onze Green Juice goed bevalt! We hebben vaak kortingsacties en deze delen we altijd via de mail. Ik zou onze nieuwsbrief dan ook goed in de gaten houden :) Hartelijk dank voor jouw positieve review. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Dit is het tweede potje probiotica die ik heb besteld. De eerste keer beviel het goed na 1 potje en toen ben ik er weer mee gestopt. Dit ging een tijdje goed, maar ik merkte dat ik er nu weer behoefte aan had. Wederom voelt mijn buik weer rustig. Ik ben er superblij mee!
Hoi Danielle, Wat fijn dat je profijt hebt van onze probiotica. Dankjewel voor je positieve woorden en het mooie cijfer dat je ons geeft. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
de capsules en tabletten zijn over het algemeen kleiner dan de gemiddelde Snel antwoorden op vragen per mail, goede service en snelle levering
Hoi Janna, Hartelijk dank voor jouw positieve woorden! We vinden het belangrijk om goede service te lenen en zijn ook blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt :) Een mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Ook betreft mijn eerdere bestellingen, uitstekende communicatie en levering van mijn visolie. Ik voel mij er geweldig bij, top product.
Beste C.J. van Reenen, Hartelijk dank voor uw topcijfer en wat fijn dat u zo tevreden bent over onze visolie en onze service. We doen ons best om de beste producten aan te bieden en onze klanten van goede informatie te voorzien. Uw cijfer bevestigt voor ons dat we daarin slagen. Veel plezier met de visolie en gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Ik heb positieve ervaringen met dit product ondanks het korte gebruik van een week met de halve dosering van eenmaal per dag.
Beste J.F.V.R, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons geeft! Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met onze supplementen. Veel plezier ervan. Gezonde groet, Team Nutribites.
Topservice met snelle levertijden
Hoi Laura, Hartelijk dank voor jouw positieve review. We vinden het belangrijk om onze supplementen binnen 24 uur te leveren en zijn dan ook blij dat dit gewaardeerd wordt. Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Geen moeilijk gedoe met het invullen van mijn gegevens. Levering was reeds de volgende ochtend. Prima. Ga hier zeker weer bestellen.
Beste Diana, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons geeft! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad, heel veel plezier van je supplementen! Tot de volgende keer. Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
klantvriendelijk uitleg was duidelijk
Beste Sandra, Hartelijk dank voor je prachtige cijfer voor klantvriendelijkheid en uitleg! Daar zijn we heel blij mee, want we vinden het belangrijk om jou als klant goed te informeren zodat je met een goed gevoel onze producten kunt aanschaffen. Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Beste Samira, Hartelijk dank voor je mooie cijfer voor onze service! Daar zijn erg blij mee, want het is voor ons belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
Originele beoordeling
Ik had nare nachtmerries en verstoorde slaapritme hierdoor.
Beste Samira, Hartelijk dank voor je review en wat vervelend dat je nare nachtmerries en een verstoord slaapritme hebt ervaren toen je Ashwagandha gebruikte. Wil je contact opnemen met ons via [email protected], zodat onze deskundige met je mee kan kijken en je advies kan geven hoe je het supplement het beste kunt gebruiken, zodat het in positieve zin voor je gaat werken? We willen met onze supplementen de gezondheid en het welzijn van onze klanten ondersteunen en onze klanten voorzien van deskundig advies voor hoe de supplementen te gebruiken. Mocht het product alsnog niet werken voor jou, dan kun je altijd gebruikmaken van onze niet-goed-geld-terug garantie. We zien je mailtje tegemoet. Dank alvast voor je reactie en hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
Na een week was mijn pakket nog steeds niet in huis. Fout van Postnl niet van Nutribite. Ondanks dit heeft Nutribite meteen een nieuwe oakket opgestuurd. Top service!
Hoi Harriet, We hechten veel waarde aan een goede service. We doen dan ook ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en eventueel wat extra's te doen. Heel fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. :) Graag tot een volgende keer. Gezonde groeten, Team Nutribites
Gebruik probiotica van nutribites na dat ik een triple antibiotica kuur heb gehad. Ben net 3 dagen bezig maar merk nu al een verschil. Veel meer rust in mijn darmen.
Hoi Diana, Heel fijn om te lezen dat je verschil ervaart en je darmen meer rust hebben. Bedankt voor het plaatsen van je review en het geven van deze mooi beoordeling. Als je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Gezonde groeten, Team Nutribites.
Altijd snel geleverd!!!
Hoi Alex, Fijn om te lezen dat je onze producten altijd snel in huis hebt. Wij vinden een snelle levering belangrijk en proberen in de meeste gevallen binnen 24 uur te leveren. We zijn blij om te zien dat het gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Groeten, Team Nutribites
Jammer genoeg is mijn slaappatroon niets veranderd met het innemen van deze capsules. Vijf sterren voor het bedrijf voor de goede aanbieding, persoonlijke aanpak en voor het terugstorten van het aankoopbedrag. Nog bedankt daarvoor:)
Beste Raquel, Hartelijk dank voor je review en wat jammer om te horen dat je vooralsnog geen baat hebt bij onze nachtrust pillen. We willen graag dat onze producten zo effectief mogelijk zijn en willen je daarom vragen om contact met ons op te nemen via [email protected], zodat onze deskundigen met je mee kunnen kijken hoe je de capsules zo kunt gebruiken dat ze voor je gaan werken. Het is niet de bedoeling dat je zit met twee potjes die niets voor je doen. We doen er alles aan om effectieve supplementen te ontwikkelen en onze klanten te ondersteunen bij het gebruik ervan, zodat jij je gezondheid op een effectieve manier kunt ondersteunen met onze producten. Mochten de pillen onverhoopt niet werken voor jou, dan kun je altijd gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Dank alvast voor het opnemen van contact met ons en gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Originele beoordeling
Jammer genoeg is mijn slaappatroon niets veranderd met het innemen van deze capsules. Twee sterren voor het bedrijf voor de goede aanbieding, maar ik zit nu met twee potjes van iets dat niets voor mij doet.
De vitaminepillen van Nutribites zijn van een topkwaliteit, zuiver en ontdaan van alle verkeerde elementen. Bestellen is eenvoudig en levering is buitengewoon vlot.
Beste George, Hartelijk dank voor je mooie review, daar zijn we blij mee! We doen ons best om zo zuiver mogelijke vitamine pillen en andere supplementen te ontwikkelen, het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te houden en onze producten zo snel mogelijk te leveren. We zijn altijd verheugd om van onze klanten terug te horen dat we daarin slagen. Veel plezier met de vitaminepillen en gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Juiste berichtgeving over levering.
Hallo Dorine, Hartelijk dank voor je topreview voor onze levering, daar zijn we blij mee! Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Snelle levering, goede producten, regelmatig leuke aanbiedingen
Hoi Danielle, Dank voor je topcijfer! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze levering, producten en aanbiedingen. We maken ons iedere dag hard voor de beste producten en de beste service en we zijn blij om te horen dat we daarin slagen. Gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Netjes verpakt, snelle bezorging, assortiment top.
Hoi Michel, Dank voor je positieve review, daar zijn we blij mee! We vinden het fijn om terug te horen dat onze inspanningen om een breed assortiment en een goede service te bieden effect hebben. Gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Als ik het mag geloven wat je omschrijft wat betreft visolie dan moet ik bekennen dat deze beter zijn dan andere visolie capsules wat betreft de controle van deze. Groetjes, Debruyne A.
Beste A. Debruyne, Dank voor je mooie cijfer voor de kwaliteit van onze producten en onze service! Top dat je de resultaten hebt bekeken van het laboratorium dat onze visolie heeft getest. We zijn blij dat onze klanten goede research doen naar de kwaliteit van producten die ze slikken, want we willen dat iedereen baat heeft bij de beste en meest zuivere producten die er zijn. Gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Hey Colin, Dank voor je mooie cijfer voor onze service, daar zijn we blij mee! Hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
Snel,ongelooflijke service!!!
Hi Chanty, Dank voor je prachtige cijfer voor onze service! We doen ons best om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn verheugd om te horen dat we daarin slagen. Gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Beste Joke, Dank voor je positieve review! We zijn blij met jouw 10 voor onze levering, want dat is voor ons een bevestiging dat we slagen in onze inspanningen om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Veel plezier met de producten en hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
Keizersgracht 453 2v
1017 DK Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.