Mooi bedrijf, goede kwaliteit producten zonder toevoegingen. De collageen vind ik persoonlijk naturel het lekkerst want met framboos is een smaak die me tegenstaat, de stevia die erin zit is erg aanwezig. Maar ieder zijn of haar smaak. De vitamines zijn goed verteerbaar. Kortom zeer tevreden
Hoi Lisa, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met onze producten. Wij horen altijd klanten hun ervaring of mening over onze producten dus bedankt voor jouw feedback. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben sinds 3 jaar vaste klant bij nutribites en de supplementen die ik via hen koop doen mij goed voelen. Laats was ik vergeten iets bij mijn bestelling in te vullen dus stuurde ik een mailtje om dit uit te legggen, enkele uren later kreeg ik antwoord en is het alsnog gecorrigeerd. Top service! Ze zijn ook heel snel met leveren, vandaag besteld morgen in huis. Ik heb nutribites ook aan enkele vriendinnen van mij geadviseerd die hun supplementen bij de drogist haalden maar geen profijt ervan hadden. Daarnaast wordt er veel uitleg gevegen door een orthomoleculair therapeut over de verschillende producten. Wat mij betreft een aanrader dus!
Hoi Rosa-Ana, Bedankt voor je positieve review & beoordeling. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met de onze producten en de service die wij bieden. Goed om te horen dat je al 3 jaar trouwe klant bent en ons ook aanraad aan vriendinnen. Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Binnen een paar dagen een betere stoelgang, minder opgeblazen buik, alles voelt lichter, echt een wereld van verschil. ik ben heel erg tevreden met dit product!
Hoi Nina, Bedankt voor je review. Super fijn om te horen dat je binnen enkele dagen al verschil merkte na het gebruik van onze Probiotica. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
bestellen en snel in huis; ik begruik het produkt te kort om daar iets over te zeggen.
Hoi K., Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je bij Nutribites betrouwbaar je producten kan bestellen en deze ook snel hebt ontvangen. We horen graag nog je ervaring met de producten! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben heel tevreden over de voedingssupplementen van Nutribites. Door de natuurlijke werking wordt het gemakkelijk opgenomen door mijn lichaam. Het ligt niet zwaar op de maag en ik voel me een stuk energieker. Met name de green juice vind ik een uitvinding als toevoeging aan mijn dagelijkse maaltijden. Super snelle levering en ze geven goed advies! Een echte aanrader!
Hoi Lieke, Bedankt voor je bestelling en de mooie beoordeling. Wat mooi dat je zo tevreden bent met onze producten en deze goed door je lichaam worden opgenomen! De Green Juice is zeker een super aanvulling op je dagelijkse voeding. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Dacht lekker gezond sapje maar er zit zoveel zoetstof in. Wie verzint dat? Is toch niet te drinken dat zoete. Bah
Hoi Ursula, Bedankt voor je revier en het delen van jouw ervaring met de Green Juice. Wij doen erg ons best om een smaak te ontwikkelen die voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Wij merken dat sommige mensen aan de smaak moeten wennen of deze helaas niet zo lekker vinden. Wat je nog kan proberen is om te beginnen met een wat kleinere dosis en deze op te bouwen. Zo kan je lichaam langzaam wennen aan de smaak. Ik heb je ook een persoonlijk bericht gestuurd om samen tot een oplossing te komen! Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Om ze weg te krijgen moet ik ze echt in 3e delen en dat keer 2. Een hele opgave voor mij…
Hoi Anita, Bedankt voor je bestelling en review. Wat vervelend dat je moeite hebt om de supplementen in te nemen. Deze is inderdaad wat groter. Daarom hebben we speciaal hiervoor een breek strip in de supplementen gemaakt. Ik heb je ook nog een persoonlijk bericht gestuurd voor advies. Wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Michaella, Bedankt voor je review. Super dat je bestelling snel is geleverd! Wij horen graag nog je ervaring met het product. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Vooral meer rust bij slapen en in slaap komen
Hoi Sandra, Bedankt voor je review en het delen van jouw ervaring. Wat jammer dat de Nachtrust nog niet het gewenste effect geeft. Wij hebben je een persoonlijke mail gestuurd om je verder te kunnen helpen. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Tot nu toe geen baat bij
Goed en efficient.
Hoi Els, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de producten en service van Nutribites! Wij wensen je een mooie avond! Gezonde groet, Team Nutribites
Snel ontvangen na bestellen; betrouwbare leverancier. Over werking nog niets te zeggen. Naturel gekozen, smaakt en ruikt niet lekker, dus beter niet in water nemen, maar door smakelijk sapje, thee of koffie te mengen.
Hoi Mieke, Bedankt voor je review. Fijn dat je bestelling snel is bezorgd! Om onze Collageen voor iedereen toegankelijk te maken hebben wij twee smaken ontwikkeld, Collageen Naturel en Collageen Framboos. De naturel is inderdaad erg neutraal van smaak en kan je gemakkelijk mengen met koffie of thee. Voor een lekker smaakje kan je kiezen voor de Framboos. We horen graag nog je ervaring op langere termijn! Mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bedankt Nutribites voor alles.. Echte aanrader.
Hoi Selmin, Wat een mooie review, dankjewel. Fijn dat je producten snel in huis zijn. Super dat je ons aanraad bij anderen! Wij wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Gebruik jullie producten al 3 maanden en het bevalt nog steeds goed.
Hoi Stella, Bedankt voor je review. Top dat onze producten je goed bevallen! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Mijn product gebruik ik nog maar een week, daar kan ik nu nog geen oordeel overgeven. Maar het gevoel is goed, omdat er onafhankelijke testresultaten bij zaten.
Hoi Justus, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Super dat je je goed voelt bij het gebruik van onze producten dankzij heldere en eerlijke informatie over onze ingrediënten. Wij horen graag nog je ervaring op langere termijn! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
De collageen poeder besteld. Lekkere smaak. Niet te zoet. Prettig contact via de klantenservice gehad. Top bedrijf. En vooral het is een echt bedrijf!
Hoi Natalie, Bedankt voor je review en bestelling. Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Collageen en het contact met onze klantenservice. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik het product Green Juice al ongeveer 1.5 jaar. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, werking en de klantenservice!
Hoi, Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je al langere tijd onze Green Juice gebruikt. Fijn dat je tevreden bent met het product en onze service. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede basis voor de gehele dag.
Hoi Mies, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Wat fijn dat onze producten je een goede basis bieden! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Gebruik het nu bijna een jaar en voel me er goed bij. Makkelijk in te nemen.
Hoi, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze Green Juice een mooie toevoeging is bij de start van je dag. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
het bestellen ging soepel. ik slik ze nu een paar dagen en ik merk er natuurlijk niks van maar dat had ik ook niet verwacht want dat is nou eenmaal zo met supplementen. die doen hun werk geruisloos. ik vertrouw geheel op degene die ze mij heeft aangeraden.
Hoi M, Bedankt voor je review en positieve beoordeling. Super fijn om te lezen dat het bestellen soepel is verlopen en wij horen ook graag je ervaring na een langere periode van gebruik. Wij wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Perfecte levering en service! Hopelijk is het effect van van de probiotica even goed!
Hoi Ludo, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze perfecte levering en service. Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ga b12 en d3 proberen omdat dit een Nederlands product zonder toevoegingen.
Hoi Marion, Bedankt voor je bestelling en de review. Fijn dat je bij Nutribites een product hebt kunnen vinden dat voldoet aan jouw wensen. Wij horen graag je ervaring op langere termijn. Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutrbites
De Nutribites b12 tabletten bevallen prima. Bergen over ingrediënten werden adequaat beantwoord en opmerkingen over de bezorging direct aangepakt.
Hoi Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je je goed geholpen voelt door ons team! Voor ons is zuiverheid niet alleen belangrijk in de producten zelf, maar ook in onze service! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Sinds ik deze magnesium slik heb ik geen last meer van kramp in mijn bovenlichaam waar ik elke nacht wakker door werd.
Hoi Joke, Bedankt voor je bestelling en de review. Wat een mooie resultaat! Fijn dat je klachten weg zijn en je weer lekker door kan slapen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
De vitamines C en D3 zijn zo klein dat t makkelijk is om te nemen, vitamine B12 daar had ik eerst wat moeite mee omdat het onder de tong moet smelten, de smaak is prima. Na een paar dagen ook aan gewend. De informatie die ik persoonlijk van Nutribites kreeg was zeer waardevol. Al met al zeer tevreden.
Hoi Hetty, Bedankt voor je bestelling en de review. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door onze medewerkers en de producten je (na even wennen) goed bevallen! We wensen je een mooi weekend toe! Gezonde groet, Team Nutribites
De bestelling arriveerde snel. Top service. Het product Green Juice is geweldig! Eindelijk een groene smoothie die lekker smaakt. Deze is echt goed te doen voor een groene smoothie!
Hoi Arwen, Bedankt voor je mooie beoordeling. Top dat je pakket snel gearriveerd is en wij zijn blij om te horen dat deze Green Juice je wel lekker smaakt! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Keizersgracht 453 2v
1017 DK Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.