Product was snel in huis.
Hoi Wendy, Bedankt voor je bestelling en review. Super dat je pakket snel in huis is! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Na enige gewenning kan ik weer zombies als de hele nacht doorslapen. Lang geleden voor mij.
Hoi Bert, Bedankt voor je review. Geweldig dat je al zo snel resultaat merkt en weer hele nachten door kunt slapen! We horen graag ook je ervaring op de langere termijn. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Nu een week bezig met de Mg-D3 en bij 2x dagelijks gebruik is wat meer (nacht)rust geconstateerd.
Hoi Jan, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Super dat je nu al meer (nacht)rust constateert! We horen graag je ervaring op de lange termijn. Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Hilda, Bedankt voor je bestelling en review. Top dat je pakket snel is geleverd! We horen graag je ervaring op langere termijn met het product. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik de Green Juice al heel lang. Het is makkelijk in gebruik, ik doe het iedere ochtend in mijn smoothie en probeer zo gezond mogelijk te eten. Ik denk dat mijn weerstand daardoor zo goed is, ben nooit ziek, geen griep of verkouden, ben fit, loop min. 8000 stappen per dag en ik ben 75 jaar Daar ben heel blij mee!!
Hoi Elly, Wat een mooi resultaat! Bedankt voor het delen van je ervaring. Super dat de Green Juice een mooie aanvulling is op je gezonde voeding en je hierdoor zo fit en energiek blijft! Ga zo door. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede ervaringen met Nutribites en ook de levering is zeer snel!
Hoi wim, Bedankt voor je mooie review. Super dat je goede ervaringen met Nutribites hebt en je pakket snel in huis is! Goed te lezen dat je zo tevreden bent met onze Visolie. Wij wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Nou alles ging vlot en ook artikel goed overzichtelijk .
Hoi Grietje, Dankjewel voor je prachtige cijfer voor onze service, daar zijn we blij mee! Ons team doet er alles aan om het bestellen bij ons zo gemakkelijk mogelijk te maken en alles helder en transparant te presenteren, dus we zijn blij om terug te horen dat je dit ook zo ervaart. Geniet van je product en een fijne dag! Team Nutribites
De bestelling en de bezorging zijn top. Het product ziet er goed uit maar of het iets doet, weet ik natuurlijk pas over een tijdje.
Hoi Xandra, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je bestelling en de bezorging top zijn verlopen. We horen graag nog je ervaring op de langere termijn! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Tot nu toe weinig gebruikt omdat ik er maagpijn van krijg. Inmiddels is dit keurig opgelost! Aanrader om het zeker te proberen.
Hoi Maria, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je deze bijwerkingen ervaart. Sommige mensen hebben een gevoeligheid/allergie voor Sulfiet. Dit is van nature aanwezig in de Chlorella. Dit zou mogelijk een oorzaak kunnen zijn van de maagpijn. We hebben persoonlijk contact met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Tot nu toe weinig gebruikt omdat ik er maagpijn van krijg.
Goede ervaring mee
positief dat alles gecontroleerd is op zuiverheid
Hoi Corrie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Top dat alles snel geleverd is en je bij ons zuivere supplementen hebt kunnen vinden. We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik nu al geruime tijd Magnesium Bisglycinaat en ben er erg tevreden over. Het werkt uitstekend voor mij! Ik sport regelmatig en heb maar enkele keren per jaar last van krampen. De inname voor het slapengaan helpt me ook om snel in te slapen. Bovendien was de levering, ondanks de drukke feestperiode, verrassend snel.
Hoi Els, Bedankt voor je bestelling en review. Wat fijn dat de Magnesium Bisglycinaat uitstekend werkt voor jou en je kramp is afgenomen en je goed kan slapen! Goed om te horen dat zelfs met de feestperiode je pakket snel is geleverd! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Prima zaak. Levert snel en vakkundig Bij problemen zoekt men iov met klant altijd naar een passende oplossing.
Hoi Jan, Bedankt voor je leuke review. Die houden we erin! Wat super dat je bij ons supplementen vindt van kwaliteit die vakkundig en snel geleverd worden. Onze klantenservice staat graag voor je klaar! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik voel mij veel beter. Tot nu toe werkt het uitstekend.
Hoi rosa, Bedankt voor je review. Wat fijn dat de Probiotica helpt en je je weer veel beter voelt! Je kunt de Probiotica nemen tot je klachten weg zijn en dan eventueel met enige regelmaat herhalen. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
De bestelling was erg snel bezorgd. Kwaliteit is ook zoals beloofd.
Hoi Rob, Bedankt voor je bestelling en de beoordeling. Super dat je pakket snel is bezorgd en de kwaliteit naar belofte is! Een fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Er is niets bezorgd terwijl ik zwaar aan de antibiotica ben. Ik zou zeggen: kies een andere bezorgdienst. Hoogst irritant
Hoi Mirjam, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Goed dat we elkaar ook hebben gesproken en tot een oplossing hebben kunnen komen. We horen graag of je het pakket ondertussen in goede orde ontvangen hebt. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Niettegenstaande dat het product voor mij niet het gehoopte resultaat gaf ben ik toch heel goed geholpen door Nutribites.
Hoi Patrick, Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je deze bijwerkingen ervaart. Doordat de balans van bacteriën in je darmen veranderd met het gebruik van Probiotica kunnen in sommige gevallen klachten in eerste instantie toenemen. Vaak neemt dit na enkele dagen weer af. Bij klachten kan je altijd contact opnemen met onze klanten service. Wij kijken graag mee naar een oplossing. We hebben via de mail persoonlijk contact met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Moeilijker wc bezoek dan voor de inname van de probiotica
‘s middags besteld en de volgende middag in huis. Goed geregeld.
Hoi J.A., Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Super dat je pakket de volgende middag al in huis was!! We horen graag nog je ervaring op de langere termijn. We wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Zoals voor geschreven, Top
Hoi Kris, Bedankt voor je bestelling en review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met Nutribites! We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik nu een paar weken Nutribites probiotica en mojn darmen zijn veel rustiger Ik heb altijd veel last van buikpijn en dat is heel veel minder geworden Blij mee
Hoi Carolina, Bedankt voor je positieve beoordeling! Top dat je darmen veel rustiger zijn geworden en ook je buikpijn al is afgenomen. We raden aan om door te gaan tot je klachten weg zijn. We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Goed product, goede prijs.
Hoi Francisca, Bedankt voor je review. Super dat je zo tevreden bent met onze uitstekende service, snelle levering en netjes verzorgde producten en prijs! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Al na ca 3 weken, dat ik jullie collageen dagelijks in de ochtend-koffie roer, voelen mijn gewrichten minder stijf. Dat is een grote plus voor mij.
Hi Jeanine, Dank voor je prachtige cijfer en wat fijn dat je zoveel baat hebt bij onze Collageen! We doen ons uiterste best om zo effectief mogelijke supplementen te bieden en jouw ervaring is voor ons een bewijs dat we daarin slagen, top! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik de Green Juice nu een aantal jaar 2x per dag met water of in een smoothie. Nu is sinds een aantal maanden de formule veranderd. Helaas is hierdoor ook de smaak veranderd en lost het poeder met water niet volledig op. Ik gebruik het nog steeds, maar geniet nu minder van de smaak.
Hi Rachel, Dank voor je review en goed om te horen dat je onze Green Juice al een aantal jaar dagelijks gebruikt. Dat geeft voor ons aan hoezeer je het product waardeert :) Onze Green Juice heeft inderdaad een nieuwe formule, waardoor deze nu niet 31, maar 37 natuurlijke voedingsstoffen bevat om je lichaam zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Omdat je onze Green Juice al zo lang gebruikt, kan zijn dat je even aan de nieuwe smaak moet wennen. Mail ons serviceteam even via [email protected], want we denken graag met je mee hoe je dit kunt doen. Je kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Ook daarvoor kun je een mailtje sturen naar ons serviceteam, dan pakken we het meteen op :) Gezonde groet, Team Nutribites
Sinds ik Green Juice neem heb ik veel meer energie.
Hi Marianne, Wat heerlijk dat je veel meer energie hebt sinds je onze Green Juice gebruikt en dank voor je prachtige cijfer! Ons streven is om echt werkzame producten te bieden en jouw review maakt voor ons duidelijk dat we hierin slagen :) Gezonde groet, Team Nutribites
Alles keurig verzorgd
Hi Oeds, Hartelijk dank voor je mooie cijfer en top dat je zo tevreden bent over onze producten en service. We doen ons best om zo kwalitatief mogelijke producten en service te bieden en we zijn altijd blij om te horen dat we daarin slagen. Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.