uitstekend

er wordt goed op de zendingen gelet

lekker!

Heel warme postkaart van Laura!

Snelle en correcte levering

Prettige communicatie. Zal zeker weer gebruik maken van deze webwinkel.

Perfecte klantenservice

Problemen met aankomst pakket. Super netjes opgelost door Juliette en dat ook nog op zondag. Chapeau!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heerlijke chocolade, super service!

De chocolade is altijd heerlijk, de service perfect en persoonlijk.

Super bedankt!

Telefonisch super advies gekregen en meteen besteld. Daarna: Heerlijke chocolade ontvangen, de lekkerste ever!!!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Niets ontvangen maar tegoedbon beloofd

Voorheen ging alles altijd crescendo maar nu niets vanaf donderdag ontvangen. Zal wel weer aan Post.nl liggen. Na melding is tegoedbon beloofd

deze keer slecht. order 203086

Bestelling bij U gedaan 1 december, Sinterklaas chocola, voor het Sinterklaasfeestje met de kinderen. We kregen bericht van de PTT, dat het vrijdag bezorgt zou worden, daar bleef je voor thuis, later op de dag het bericht dat het zaterdag bezorgd zou worden je bleef er voor thuis, later op de dag weer het bericht dat het door de grote drukte vertraagd is. en het zo snel mogelijk bezorgd zou worden, Nu is het maandag de dag na Sinterklaas, en je krijgt het bericht van de PTT dat ze het zo snel mogelijk zullen bezorgen maar niet wanneer. U begrijpt dat ik dit niet leuk vind. Kwam te horen dat mijn bestelling is zoek geraakt bij de PTT. omdat ik de bestelling niet heb ontvangen is het nu naar wens afgehandeld

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Goede service en heerlijke chocolade

Helaas op tijd Sinterklaas chocola besteld maar deze wordt pas na Sinterklaas geleverd, maar na 1 mailtje hebben ze dit heel netjes opgelost! Een hele goede en nette service,! Een aanrader om hier te bestellen!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Prima service, zeer klantvriendelijk, meedenkend en snelle levering

Prima service. Zeer klantvriendelijk , meedenkend en snelle levering.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Goed rekening gehouden met mijn wensen

Ik uitte mijn zorgen over het kapot gaan van de rumbonen. Ik kreeg hierover een handgeschreven briefje bij mijn pakketjes dat ze dit begrepen en het zo goed mogelijk ingepakt hadden. Super vriendelijk!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

De bestelling was weer top!

De bestelling was zoals altijd top! Netjes verpakt, heerlijke producten. Jammer dat post.nl aan het einde van het jaar zo rommelig is, laat met bezorgen, uitstellen e.d maar hier kan we love chocolate niks aan doen

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Leuk om cadeau te geven..

Fijn, om vriendinnen in het land een leuk kadootje te geven voor Sinterklaas. Ze vonden het geweldig en ze smaakten lekker..

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Goede service, ook als iets toch nog niet leverbaar bleek

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Erg tevreden met mijn bestelling!

Heerlijke chocolaatjes ontvangen, de verrassing was leuk. Snel bezorgd. Ga zeker nog eens bestellen.

lekker

het ziet er lekker uit en het smaakt lekker

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Net dat beetje extra service

Wat ik nodig had was niet op voorraad, na contact via de Whatsapp even goed meegedacht en toch tot een goede oplossing gekomen. Persoonlijk zeer fijn als net even dat beetje extra service aan de klant wordt verleend.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Bestelling goed geleverd, inhoud was goed alleen net als bij mijn vorige bestelling was er iets vergeten. Wordt wel goed opgelost met iets lekkers erbij alsnog snel gestuurd, maar anders was het een 10 geweest!

Topbedrijf

Denken mee, zijn hartelijk en leveren per omgaande

Lekker

Verrassings pakket was leuk en gevarieerd.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Hele goede service en heerlijke chocolade!

Post.NL had mijn pakje opengemaakt en na ontvangst bleek niet alleen de chocolade grotendeels kapot, maar ook ontbrak er een zakje chocolade. Kennelijk weten ze bij Post.NL ook dat de chocolade van We Love Chocolate, heerlijk is! Na een telefoontje met We Love Chocolate werd de complete bestelling opnieuw naar mij gestuurd. De volgende dag had ik het pakje al in huis! Gelukkig had Post.NL dit keer wel mijn pakje met rust gelaten! Fantastische service van We Love Chocolate! En de chocolade is heerlijk!

superleuk!

Superleuke chocolade, netjes verpakt, snel geleverd

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Erg handig om je favoriete chocolade te bestellen.

Wij zijn hier helemaal verliefd op chocolade je wordt erg vrolijk op. ❤️ De bestelling is snel, heel veel keuzes, mooi in gepakt dankjewel Groetjes louise

top

Altijd goed en netjes verzorgd! Wij eten geen chocolade door het jaar heen, maar kijk er altijd naar uit om weer hier te kunnen bestellen voor de kerst chocolaatjes! Ieder jaar weer! Bestel hier heel graag!

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?