Al een paar keer chocolade op laten sturen voor moederdag en verjaardagen. Super snelle levering en goede kwaliteit.

Grote verrassing

Ik van 367 kocht de kilo voor het buurmeisje dat 18 jaar is geworden! Ze was er erg blij mee!

Weer super snel en heel mooi verzorgd !

Weer supersnel geleverd en mooi verzorgd !

Snel en goed

makkelijke site en vlotte levering

Het was de eerste keer dat we iets bij jullie bestelde, maar onze ervaring met jullie is erg goed. We zullen dus meer gebruik gaan maken van jullie voor een cadeau voor onze vrienden en familie.

Geweldig!

Heerlijke chocolade, leuk verpakt met handgeschreven kaartje. Echt een leuk en lekker cadeau om weg te geven.

Perfect!!

Netjes ontvangen hoor!!!

Geweldig en heerlijk

Snelle levering,mooi keurig verpakt zelfs folie tegen het smelten bij warm weer ,leuke kaart geweldig! Ik was met mijn gezin blij en verrast. Geweldige aanrader ,de bonbons zijn heerlijk!.

Magnifiek

Kwaliteit chocolade, mooie vormgeving, de prijs zeer waard

Heerlijke chocolade, snelle levering

Heerlijke chocolade, snelle levering, leuk verpakt en een lief handgeschreven kaartje. Voorlopig kan ik even voort met de voorraad, daarna ga ik zeker weer bestellen.

Heerlijk, met fijne service

Heerlijke chocolade en het contact met We Love Chocolate is erg prettig

snelle correcte levering.

Snel en correct geleverd.Een goede prijs kwaliteit verhouding.

Mijn moeder zo blij mee gemaakt met 1 kilo chocolade

Snelle service, goede kwaliteit

Makkelijk bestellen via website, op tijd bezorgd en altijd lekkere chocolade.

Mijn bestelling op Donderdagavond gedaan en het was keurig zaterdag voor moederdag bezorgt.

Prima kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Snelle levering in goede verpakking. Gevarieerd assortiment.

Goed ontvangen!

Voor moederdag een doosje chocolade bij mijn moeder laten bezorgen. Ze was er erg blij mee en ze waren heerlijk!

Goed verpakt en snel geleverd.

Het gekochte product voldeed volledig zoals de foto ook aangaf. Zeker een aanrader.

Mooi kado

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en volgens de ontvanger heerlijke chocola in een mooie verpakking.

Heel veel heerlijke chocolade, leuk in gepakt en snel bezorgd

Super klantvriendelijke service!

Ik had wat eisen voor mijn bestelling en ik heb mijn bestelling dan ook precies ontvangen zoals ik wilde. Het contact verliep ook zeer netjes en het product zelf was mooi ingepakt, vergezeld met een lieve kaart. Daarnaast zijn de chocolaatjes super lekker ;) Top service!

Heerlijk

Ik heb 2 kado verrassingstasjes besteld. De ontvangers waren er heel erg blij mee.

Heerlijke chocolade en snelle bezorging

Precies wat ik had verwacht, heerlijke chocolade. Besteld en volgende dag al in huis!

Heerlijk om te zien en te eten!

Vaker besteld, steeds goede kwaliteit en de verzending super snel.

Voor de tweede x besteld en heel tevreden. Blij dat jullie er zijn en dat je ook online kunt bestellen! Ook leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zit!

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?