Mooie chocolade goed verpakt

Zeer tevreden, ook een aardige keuze met glutenvrije chocolade.

Verrassend snel geleverd!

Ik zocht al een hele tijd naar een website die spullen naar iemand met een kaartje kon versturen. Uiteindelijk deze website gevonden en alles verliep prima. Ik was vooral verrast dat het pakketje al binnen 1 dag bij diegene is geleverd :)

Heerlijk

Snelle levering en heerlijke chocolade.

Het was leuk om hier te bestellen

lekkere, leuke en duidelijke website, snelle afhandeling en bezorging en ook fijn dat je kunt bellen en appen.

Ik vond wel dat je de advertentie te lang stond van gratis eitjes

Heerlijke chocolade

Héérlijk de chocolade

Mooi en goed gevuld

Ze waren er blij met de heerlijke paas chokolade, en het was er ook snel.

The 1kg basket is a true treat

Surprised by the quality!

Netjes en snel geleverd!

De ontvanger was aangenaam verrast en er werd snel geleverd.

Heerlijk

Bestelling was makkelijk te plaatsen, werd netjes verpakt en snel bezorgd

Perfect!

Leuke verpakking, prima product, snel verzonden, leuk persoonlijke kaart erbij!

Ik vind het heerlijk

Het is te snel op.

Heerlijk

Snelle levering,en heerlijke chocolade,m’n kleinkinderen zijn er gek op.altijd keuze in leuke afbeeldingen.top

Erg goed

Chocolade is erg lekker en ziet er mooi en verzorgd er uit

Perfect, kon niet beter !

Wat een positieve ervaring ! Heerlijke chocolade, goede prijs, snelle toezending en uitstekende reactie op vraag. Dank u wel !

Heerlijke chocola en bestelling netjes verzorgd.

Makkelijke website, producten netjes verpakt en snel verzonden. Leuk kaartje met handgeschreven tekst erbij. En rekening gehouden met mijn wensen. Top. Dit was mijn derde bestelling. Er volgen er zeker meer. Met vriendelijke groet, Grätia Delvoije

Heel netjes ingepakt. De handgeschreven kaart erbij maakt het persoonlijk. Intussen van de ontvangers te horen gekregen dat de chocolade heerlijk is. Zeker een aanrader. Ik ga er zelf zeker vaker bestellen.

Heerlijk en geweldige dienstverlening

Heel erg genoten van de heerlijke chocolade . Ik veel vaker bestellen .

Puur genieten

Wederom twee Paasmandjes naar onze kinderen en hun gezinnen gestuurd. Door de corona crisis, hebben we ze al voor de 2x een lange tijd niet kunnen zien.... De rijk gevulde en gezellige Paasmandjes werden met groot enthousiasme door de gezinnen ontvangen...

Altijd goed verzorgd en lekker

Heerlijke chocola

Prima kwaliteit, snelle levering

Prima ervaring, inmiddels voor derde keer besteld. Als ik een verbeterpunt mag aandragen dan zou dat een "product x weer beschikbaar"-melding zijn. Ik wilde 2 grote paassets bestellen, maar slechts 1 op voorraad. Nu moest ik continu terug checken op beschikbaarheid. Een melding per email zou, in mijn optiek, verbeterpunt zijn. (Geen klacht)

Ze dien wat ze belven

Ik bestel voor 16:00 en de volende dag heb ik het in huis. Top servicce ga zo door

Zeer tevreden.

Snelle levering en mooi verpakt en naar ik gehoord heb ook lekker.

Leuke chocolade, snel geleverd, netjes verpakt

Heerlijke chocola, gezellig ingepakt.

Voor de tweede keer besteld. Wederom een goede ervaring. Chocola is leuk verpakt, smaakt heerlijk. Het persoonlijke bedank kaartje wordt gewaardeerd.

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?