Heerlijke herfstmand, snel bezorgd

Mooie aanbieding en topkwaliteit chocolade in herfstsfeer.

Mooi, leuk, lekker

Besteld en op tijd ontvangen! Leuk verpakt met een leuke kaart. Ik zal er zeker nog eens bestellen

een leuke lekkere verassing voor iemand

Heerlijk chocolade! En goed verzorgt.

Mooie chocolade, vrolijke herfst mand! Smaakt heerlijk!

Voor mijn netwerk relaties is dit echt een mooi relatie geschenk. Ziet er netjes uit en smaakt fantastisch!

Heerlijk

Heerlijke chocolade en snelle levering

Ik had een kadobon gewonnen en in de webshop allemaal heerlijke chocolade besteld..... het werd keurig verpakt de volgende dag al bezorgd inclusief een lief kaartje!

Geweldig cadeau

Heb kilo herfst chocola besteld als cadeau, zag er heerlijk uit, leuk verpakt, geld waard.

Fantastisch!

Fijne site en heerlijke chocolade. Goeie service, wij wilden iets wat niet op de site stond en was geen enkel probleem. Goed verpakt en altijd leuk persoonlijk kaartje.

Geweldige chocolade kan er moeilijk van afblijven

Bestelling was er snel en zag er geweldig uit.

Vriendelijk, duidelijk en snelle levering!

Er wordt rekening gehouden met specifieke wensen en bij de bestelling zit een leuk handgeschreven kaartje wat het geheel persoonlijker maakt.

heel fijn

Het ziet er allemaal heel verzorgd uit en smaakt heerlijk. Ook het hand geschreven berichtje erbij geeft een heel goed persoonlijk gevoel.

Goedemiddag, Een bestelling geplaatst en zo snel afgeleverd op een door mij opgegeven adres. En het verrassingstasje is heel goed ontvangen en de ontvanger was zeer enthousiast. Hoop binnenkort een leuke aanbieding te ontvangen en ik bestel binnenkort twee tasjes om leuke pakketjes te maken. Groeten Miranda

Prima snelle levering volgens afspraak

Alles volgens afspraak geleverd. Keurig netjes.

Veel keuze en makkelijk te bestellen. Leuke chocolaatjes en uiteraard lekker. Ik ga zeker nog eens bestellen bij We Love Chocolate.

Uitstekend product uitstekende service

Mooie verse en heerlijke herfstbonbons. Snel geleverd. Kaartje erbij heel attent. Hier bestel ik graag nog eens een volgende keer!

Mooi product met fijne snelle levering

Nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie de ontvangers waren beide zeer positief dus ga beslist nog wel eens gebruik maken van jullie diensten.

Heerlijke kwaliteit chocolade

Nadat wij chocola hadden besteld als huwelijksbedankje en ook erg in de smaak viel bij onze gasten, leek het mij leuk en vooral lekker om vaker te bestellen. En ze zijn wederom heerlijk! Hartstikke bedankt dames!

Super leuk cadeau!

bedankt voor de service!

Heerlijke chocolade, ook om weg te geven.

Zeer tevreden met mijn eerste bestelling, snel geleverd in een mooie verpakking. Inmiddels al een tweede bestelling gedaan!!

Snel ontvangen en netjes verpakt!

Gehoor gegeven aan mijn wensen. Top

Ik ben mevr.m.broeren. ik heb het naar mijn kleindochter cheyenne dongen gestuurd fantastisch. Dank u

Fantastisch!

Dé allerlekkerste chocolade uit hartje Breda; in een mum van tijd aan mijn eigen voordeur. Dat is pas verwennerij! Snelle levering en tot mijn grote verbazing zijn zelfs alle chocolaatjes heel gebleven tijdens het transport. Ik ga zeker vaker online bestellen!

Zeer goed!

Erg lekkere kwalitatief goede chocolade. Mooi verpakt, echt een kadootje om te krijgen!

Teleurstellend

De chocolade is heerlijk maar veel te duur. Ik heb een verrassingstas besteld, die 20 euro waard zou zijn. Er kon chocola, makarons, koek en marsepein In zitten. Maar ik kreeg een tas met 4 kleine zakjes chocola en 1 zakje marsepein, beslist geen cadeautje. Voor een internetaanbieding? Nee was 1x nooit meer.

Veel te lekker

Heerlijke chocolade, altijd leuk verpakt. Snel verstuurd en altijd een leuk berichtje erbij.

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?