Heerlijk

Het was heerlijke chocolade en heel snel geleverd!

hmmmmmmm verrassend en een goede service.

Een aanrader en zeker voor vaker, leuk verzorgd en een goede kwaliteit. Ga zo door en ik kom terug

Helemaal top!

Heerlijke chocolade! Echt verwennerij! Als het een cadeautje is niet vergeten ook voor u zelf te bestellen anders krijgt u spijt deze lekkernij weg gegeven te hebben!

Heerlijk, ik ga snel nog weer bestellen.

Ik plaatste een bestelling om cadeau te geven... Het zag er zo lekker uit dat ik het zelf op heb en meteen een tweede bestelling ging plaatsen:)! Super blij met de heerlijke chocolade en de snelle service.

Fijne producten en snelle levering

Veel keus, fijne producten , mooie cadeaus en snelle levering. Met dank!

Zeer vlotte levering van uitstekende kwaliteit

Ik zocht al een tijd naar lekker herfstchocola en vond vrij toevallig deze (web)winkel en die kon precies leveren wat ik wilde. Ook nog razendsnel en met persoonlijke aandacht. Daar ben ik heel blij mee en tevreden over!

Lekkere chocolade en goede service!

Snel verzonden, mooi verpakt. Handgeschreven kaartje is een leuk extraatje, Chocolade goed van smaak!

Leuke acties en voor elk seizoen leuke chocolaatjes!

Zoals altijd was de kwaliteit weer super!!

Ik bestel meestal speciale chocolade voor de Halloween, Kerst of Pasen. Gewoon omdat ik het leuk vind iets speciaals in huis te hebben. Ik ben dan ook zeer goed te spreken over de kwaliteit van deze chocolade en natuurlijk de fijne service.

Heerlijke chocolade

Heerlijke dl chocolade die snel geleverd word en keurig verpakt. Al vele malen besteld altijd zeer goed.

Super leuk

Ik had verschillende soorten besteld, de Sint en Kerstchoclade waren er nog niet, Gelijk een mail om te overleggen, in de bestelling die kwam een leuk persoonlijk geschreven kaartje, super attent, dus van mij een dikke 10!

Alles klopt

De kwaliteit van de chocolade is perfect. We geven het vaak cadeau en hebben onszelf hiermee heel populair gemaakt. Website is duidelijk, mooie aanbiedingen, tijdige levering met goede communicatie.

Geweldig lekker, fantastische service...

Vandaag voor de 2e keer chocolade thuis ontvangen... Echt goede chocolade voor een hele goede prijs.. De service is echt super, zo zit er een persoonlijk geschreven kaartje in het pakketje.. Alles is keurig ingepakt, en ook veilig, met bubbelplastic zodat er niets stuk gaat.. Heel erg tevreden!!

Het is altijd een snelle levering en ze zijn super lekker

heerlijke chocola snel levering

Super snel geleverd en heel netjes verpakt. Een lief kaartje erbij met een persoonlijke tekst. De chocola is heerlijk

Superservice

Wat een super service. Ik had een speciale wens en die werd zonder problemen uitgevoerd. Kreeg al snel na het plaatsen van de bestelling een foto van hoe mijn bestelling eruit zag en of ik daarmee accoord was. De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden. De ontvangers waren zeer verrast en blij met dit cadeau. Is zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel.

Snel en goed!

Levering binnen verwachte termijn. De chocola was mooi verpakt. En het bijgevoegde kaartje van de medewerkster van We love Chocolate ervaarde ik als persoonlijk. Voor herhaling vatbaar dus!

Mooi én lekker!

Het mandje met een kilo chocolade was een lust voor het oog! Ook de beertjes met hartje waren erg leuk. Samen zeer geslaagd voor de babyshower!

Snelle levering en een groot assortiment aan chocolade.

Een breed assortiment en heerlijke chocolade.

Wat een geweldige klantervaring en zeer vriendelijke personeel.

Je stapt gewoon een chocolade-cadeaushop binnen, het ziet er super gezellig uit en je weet gewoonweg niet wat je moet kiezen. Zoveel verschillende smaken en cadeau mogelijkheden, Juliëtte maakt er een waar feest van. Dank je wel voor de gastvrijheid en de heerlijke chocolade.

Heerlijke chocolade, snelle levering, mooi ingepakt, leuk om te geven, maar ook om zelf op t

Zowel op de website maar zeker ook in de leuke winkel in Breda een enorme keuze aan Belgische chocolade. Je wordt in de winkel heel vriendelijk geholpen. Als je op zoek bent naar chocolade of een cadeautje zul je er zeker slagen.

Heerlijk

De chocolade was heerlijk!

De lekkerste chocolade én het leukste winkeltje

Super goede service, alle medewerkers zijn altijd vriendelijk. Mijn bestellingen worden snel behandeld en ze zijn erg bereikbaar voor vragen. Top kwaliteit chocolade en gewoon het allerleukste winkeltje! Daarnaast vind ik het te leuk dat ik ‘we love chocolate’ vaak tegenkom op jaarmarkten, winterfairs en dat soort gelegenheden!

Super service en het belangrijkste, heerlijke chocolade!

Al meerdere keren heerlijke chocolade ontvangen van chocoladebestellen. Super snelle levering en leuk verpakt. Leuk cadeau voor jezelf of een ander. Kaartje toevoegen met handgeschreven tekst is ook mogelijk!

Ik ban fan

Ik bestel altijd als ze een actie hebben dat de bezorgkosten gratis zijn een verwen moment voor mezelf!! Netjes verpakt en snel ontvangen!! Echt goede chocolade een aanrader

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?