Makkelijk een mandje lekkere chocolade in huis

Inmiddels twee bestellingen geplaatst bij We Love Chocolate; mandjes paaschocolade voor mijzelf en familie en nu een nieuw mandje. Makkelijk thuisbezorgd in deze corona-tijd en iedere keer met een leuk handgeschreven kaartje vanuit de winkel.

Heerlijke producten en top personeel

Heerlijke chocolade e.d. en altijd een leuk kaartje bij je bestelling.

Zeer positief over dit bedrijf. Snel, persoonlijk & lekkere chocolade!

Supersnelle levering, mooie chocolade en zorgvuldig verpakt. Beslist aanrader!

Snelle service en heerlijke chocolade

Zeker een 10! Chocolade was speciaal ingepakt om de warmte van de zon tegen te houden tijdens transport, overal is aan gedacht. Erg fijn!

Perfect geholpen

We hadden enkele vragen i.v.m. onze bestelling dus hebben we contact opgenomen via mail. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen, en kregen advies waar nodig. Onze bestelling werd tijdig geleverd, alles was verzorgd ingepakt, en de chocolade was overheerlijk.

Gewoon perfect

Alles op tijd, overheerlijke chocolade en blije ontvanger

Top service, en goed product!

Heerlijke chocolade en goede service! dankjewel!

vriendelijke verkoopster en heerlijk product!

Ik heb marsepeinen aardbeitjes besteld; die waren goed en op tijd aangekomen en uitstekend bevallen. Daarnaast had ik gevraagd of er een kaartje aan kon worden toegevoegd, ook dat was geen probleem. Zeer behulpzame verkoopster. Nogmaals dank!

Heerlijke chocolade, leuke vormgeving, snelle levering

Goede keuze in heerlijke chocolade. Erg leuke vormgeving voor diverse feestelijke gelegenheden. De chocolade wordt goed verpakt en snel geleverd. Ook wanneer er iets mis is gegaan (de kersenbonbons waren ondanks zorgvuldige verpakking in extra beschermend bubbeltjes plastic, gaan lekken) snelle reactie op mijn mailtje. Professionele en correcte afhandeling. Aanrader!

Heerlijke bonbons en snel bezorgd

Heb hier nu 2x besteld en beide keren waren de ontvangers heel enthousiast over hun cadeautje.

Goede service, snelle verzending, mooi verpakt, lekkere chocola.

Goede prijs kwaliteit verhouding

top

top top

Great!

Besteld, bezorgd en chocolade was heerlijk!!

Goede, snelle service en heerlijke chocolade!

Geweldig en snel geleverd

Hele lekkere chocolade en zeer snel geleverd ondanks het warme weer, want dan kan het wel eens zijn dat er niet direct geleverd kan worden om de kwaliteit te waarborgen.

Veel te late bezorging

Dinsdagavond 27 mei besteld dan verwacht ik donderdag 29 mei levering en niet woensdag de 3e. pakketje zag er prima uit en kaartje een leuke toevoeging

Leuk pakketje

Het was een cadeautje voor mijn schoonzusje nu er zelf niet op bezoek kunnen komen, en ze vond het geweldig

Iedereen die we een pakketje sturen GENIET.

Prima.

Supe

De chocolade was op tijd voor moederdag en namens mijn moeder smaken ze overhelik

Fijne ervaringen gehad tot op heden

Tijdige levering van kwaliteitsproduct

Ondanks zeer late bestelling voor Moederdag is bezorging sneller dan verwacht bezorgd. Heel netjes. Chocolade ziet er mooi en gevarieerd uit en smaakt nog veel beter. Prima kwaliteit en erg smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk

Chocolade ziet er heerlijk uit!

Lekkere en leuke chocola voor elke gelegenheid

Heerlijke chocola, super service ik de winkel en buiten de winkel.

Product, presentatie en service

Perfect!

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?