Heel snel geleverd, heerlijke chocolade! Super tevreden. Ga zeker nog eens bestellen

Snel , goed

Goede producten, snelle levering

Echt cadeautje om te ontvangen, heerlijke kwaliteit

Met aandacht verzorgd. Top prijs-kwaliteitsverhouding. Een enorme aanrader!

Netjes, snel en compleet geleverd

Goede verpakking. Chocola is niet gebroken... Erg belangrijk als het een kado is. En lekker!

Tongstrelend!!

Wat een héérlijke chocolade.. De smaak is Yammy en valt niet als een blok op de maag. Het is werkelijk tongstrelend!! Tot gauw....😋

Snelle service maar chocola viel wat tegen

Mandje besteld met gemengde chocola: mandje zag er heel feestelijk uit maar helaas zaten er bijna geen bonbons in, maar voor overgrote deel gewone (ongevulde) melkchocoladebloemen. Ook een verrassingstas besteld voor € 10. Op zich leuke tas met 5 zakjes erin die ook op de site staan voor € 3.95 per zakje. Alleen de inhoud was minder: bijv 8 ipv 10 aardbeien, 8 ipv 11 harten en dat gold voor alle zakjes. Daarmee was de winkelwaarde van de tas die wij kregen m.i. dus geen € 20 zoals op de site vermeld stond. Verzending was wel super: alles heel snel en keurig verpakt in huis.

Leuke winkel, heerlijke chocolade

Wordt altijd leuk geholpen in de winkel. Online bestelling de volgende dag al in huis.

Goede en snelle levering

Heerlijke chocolade leuk verpakt

Eerste bestelling, prima verzorgd en erg lekker

Super lekkere en leuke chocolaatjes, zeker de verrassingszak! Giede service

Leuke prijsjes en goede chocola

Snelle service, goede chocola

Normaal kocht ik het in de winkel, maar deze keer via de website. Heel snel alles in huis, netjes verpakt en als altijd goede chocola.

Toppers!

Mooi verrassingspakket gekocht om iemand in deze moeilijke tijd hart onder de riem te steken. Gevraagd of er een kaartje/briefje bij kon en dit kon. Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Super service en heerlijke chocolade!

Bij het cadeautje zat een super leuk hand geschreven kaartje waar ik om verzocht had. De ontvanger was er super blij mee en vind de chocolade heerlijk! Top service en snelle bezorging!

Lekker en goede service

Komen alle afspraken na!

Snel en mooi ingepakt

Ik had het als cadeau besteld voor mijn schoonouders Het was er de volgende dag al en het was mooi ingepakt. En ook niet onbelangrijk het was goed ingepakt zodat het ook heel en netjes aangekomen is.

Een goed verzorgde en duidelijke webshop

Makkelijk bestelproces, en de chocolade snel en goed ontvangen

Top paaspakket

Wij hebben 2 pakketten paaschocolade besteld, de pakketten waren mooi ingepakt, grote variatie in chocolade en op tijd geleverd. De ontvangers waren er erg blij mee.

Snelle levering, goed en prima verpakt! Een woord Top.

Voortreffelijk

Lekkere selectie in de verrassingstas. Snel verstuurd

Goed!

Bestelling ging makkelijk, keurig op tijd bestellingen geleverd, mooie prijs en super lekkere chocolade.

De lekkerste chocolade uit Breda

Snelle en lekkere bezorging

Supergoed

Lekkere chocola, snelle levering, er is aandacht aan besteed

Momenteel bestel ik via de website; helemaal top!

Voorheen haalde ik altijd de chocolade bij We love chocolate in de winkel, echter bevalt het bestellen via de website ook helemaal prima. Leuke attenties en wie houdt er niet van chocolade? Helemaal top en een absolute aanrader!

Kado voor mijn zoon.

Zijn ervaring was, dat er erg veel witte chocolade in zat.

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?