Het bestelproces en afhandeling perfect! Proeven heb ik niet gekund, de chocola was voor de kleinkin

Zie hierboven

Prima ervaring

Bestelling vlot geleverd. Een mooi pakketje gevarieerde paaschocolade ontvangen.

Prima geleverd

Het waren cadeautjes voor onze kinderen. Enthousiaste reacties

Geweldige service en mooi bedrijf

Volop genieten in de winkel, maar in deze tijd digitaal. Goed benaderbaar en zeer vriendelijk. Snelle service en een goede.

Super kwaliteit en service

Super kwaliteit en service

Super service elke keer weer!

Lekkere chocola

Vlotte service zelfs in hectische tijd

Heerlijke chocolade en super service!

Ik heb voor de paasdagen mijn eerste bestelling gedaan bij we love chocolate, en dat is uitstekend bevallen! Een goed gevuld mandje met heerlijke chocolade,keurig ingepakt.

Een bewondering

Via de webshop mijn eerste aankoop gedaan bij We Love Chocolate (voor Pasen). Een zeer mooie ingepakte volle schaal met diverse paas chocolade kregen we binnen. Kort samen gevat: lekkere chocola, mooie presentatie, snelle levering kort om “laat Moederdag maar komen”!

Goede kwaliteit chocolade en snel bezorgd.

Lekkere chocolade en snel bezorgd voor een goede prijs.

Lekkerste chocolade en top service

Als je goede chocolade zoekt raad ik we love chocolate zeker aan, top kwaliteit chocolade wat je echt terug proeft. Ook is de service super, als er iets is helpen ze je perfect.

Heerlijke chocolade

We love chocolate serveert heerlijke chocolade. Ze nemen altijd de tijd om aan onze wens te voldoen. Mijn favoriet: de gevulde bolletjes chocolade en daarnaast is de verrassingstas is ook een echte aanrader.

Super goed!!

Super lekkere chocola en leuk verpakt!

Prima ervaring!!!

Het telefoontje werd vertrouwenwekkend behandeld. De hele procedure van verzending werd sneller gestart, waardoor de doos Paasbonbons heeeel snel op de plaats van bestemming was. De ontvangers waren zeer blij verrast. TOP!!!

Beste chocoladewinkel én service van Nederland!

De winkel is zeer toegankelijk en bereikbaar zowel fysiek als online. Ik word spontaan vrolijk van de uitstekende service van de medewerkers. Daarnaast verkopen ze nu eenmaal de lekkerste chocolade van heel nederland!

Top geregeld, geweldige service!

Alles was top geregeld! En de chocolade is heerlijk!

Prima chocolade en snelle levering

Snelle levering, prima chocolade voor een superprijs.

Goede kwaliteit. Goed verzorgd Netjes ingepakt Op tijd bezorgd.

Heel erg lekker, ik vind het jammer dat er pure chocolade in zat. Dat lusten wij niet. Maar mijn zus vond die heel erg lekker. Dus dat is puur de smaak. Heerlijke chocola.

Lekkerste chocolade, snelle levering!

Volgende dag al bezorgd. Goed en origineel verpakt. Top!

Geweldig, snelle levering en zeer hulpvaardig bij het aanpassen van adres

Geweldige service en goede chocolade

Goede producten en keurig geleverd. Heel lief, met een persoonlijk kaartje.

Geweldig lekkere chocolade en wat een service!

Online Paas-chocolade besteld voor een zeer schappelijke prijs. Wat waren het leuke cadeautjes geworden voor mijn personeel met zelfs een persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Snel en lekker

Snel geleverd en precies zoals omschreven heerlijke mix chocolaatjes

Héérlijke chocola!!!

Echt heerlijke chocola en leuke mix!

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?