TOP

En altijd een lief kaartje erbij!

Bestelling niet bezorgd

Heerlijke chocolade, snelle service

De chocolade verassingstas is elke keer weer een feest. Wat voor lekkers zit er nu weer in. Ook leuk om weg te geven in plaats van een bosje bloemen.

Heerlijke chocolade

Heerlijke chocolade, goede service. Attent met een kaartje erbij

Prima en snel geleverd

Snel en lekker

Fantastische afwerking van de bestelling snel en de chocolade was als we gewend zijn.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Snel geleverd en netjes bezorgd

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Zeer goede service en behulpzaam.

Nadat ik We Love Chocolate via de app heb benaderd werd ik zeer vriendelijk geholpen. Er werd ook ontzettend goed meegedacht en naar gehandeld. Kwaliteit staat hoog in hun vaandel, want toen mijn cadeau verstuurd zou worden hebben ze dat nog in extra bescherming verpakt i.v.m het warme weer, zodat de chocolade netjes en goed aan zou komen. De ontvangers van het cadeau waren erg enthousiast.

Helemaal naar wens

Snel en duidelijk bestelproces, snelle opvolging en snelle verzending en levering.

Echt goed en leuk!

2 tasjes aan medewerkers van Fleur de Dag gestuurd en deze zijn in zeer goede aarde gevallen. Het ziet er verzorgd uit en nog lekker ook!

Keurige en snelle verzending

Heeeeeerlijk

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Gewoon op alle fronten geweldig

3 soorten chocolade gekocht. 2 om weg te geven, 1 voor mezelf. Het pakketje was perfect, warmtebestendig verpakt. Mijn chocolade was heerlijk, dus de weggevers waarschijnlijk ook. Kwaliteit zoals je die in een normale winkel echt niet tegenkomt. En de prijs alleszins acceptabel. Voor herhaling vatbaar.

GEWELDIG

Top service! Beter kan niet!

Super service

Juliette is ongelooflijk aardig en behulpzaam. Er was tijdens de bezorging iets misgegaan door de bezorger. De helft van het bestelde chocolade was kapot! Ik had meteen contact opgenomen en zij heeft ons zo goed geholpen en heeft toen meteen 2 andere zakjes opgestuurd! Ben haar heel dankbaar.

Fantastic!!

The chocolates are of the highest quality and if you think that's the best part of shopping here, think again. Coz the service manages to top that. And when you combine the two...why would you shop anywhere else??

Heerlijke ervaring ...

Dit is de tweede keer dat ik iets besteld heb bij We Love Chocolate en ik ben tevreden. Het wordt op tijd geleverd, het is eenvoudig bestellen en de chocola is heerlijk. Een aanrader...

Super service

De chocolaatjes kwamen kapot aan maar ik had met 2 dagen nieuwe. Super goede service!

Heerlijke chocolade!

Heerlijke chocolade

Altijd heerlijke chocolade,ik bestel vaak figuurchocolade,dit vinden m’n kleinkinderen leuk,en lekker.Alhoewel het de laatste keer goed verpakt was,in folie om het koel te houden,was er tóch 1zakje met eendjeschocolade,waarvan de hoofdjes van de eendjes waren afgebroken,dit bij 5 eendjes.dat was jammer.verder was alles prima

Goede en snelle servicr

Heerlijke chocolade in mooie verpakking en zeer verzorgd opgestuurd! Complimenten

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heerlijke chocolade, snelle service!

Elke keer weer genieten van de variatie aan chocolade , aanrader!

Netjes verpakt vriendelijke mensen

Fijne service

Goede kwaliteit.

Heel snelle levering

Heel prima snelle levering. Ziet er feestelijk uit.

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?