Deze training vond ik erg interessant. Al de mogelijkheden die er zijn prettig uitgelegd.
Eenvoudige uitleg
Ik heb veel opgestoken van de trainingen. Mede omdat je direct mee kunt doen
Ik ben beginnend macrohobbyfotograaf en leer veel van deze cursus
Heb erg genoten van deze livestream. Al heb ik heb wel later terug gekeken :) boordevol met nuttige tips. Zin gekregen om weer naar buiten te gaan om lekker foto's te gaan maken!
Fijn om meer te leren over t gebruik en de belangrijke zaken
Als beginnend fotobewerker kon ik alles wat besproken werd goed volgen. Het werd zeer duidelijk uitgelegd. Leuk om te zien dat je een foto met een paar simpele bewerkingen al zoveel beter en mooier kan maken.
Erg langdradig
Goede uitleg
Makkelijk te volgen, hier en daar een iets te hoog tempo.
Leerzaam, verhelderend en nog meer zin om te gaan fotograferen
Mijn basiskennis weer flink opgefrist
Als ik een tip mag geven zou het nuttig zijn om per onderwerp in de video een markering te hebben dat je, indien je een deel wil terugvinden je daar snel met eventueel je tab door de hele video kan zappen.
Makkelijke uitleg
Ik had al ervaring met LightRoomClassic, maar wil me er meer in bekwamen; er nog wat meer uithalen. Ben dus bewust weer vooraan begonnen. Alles wordt stap voor stap en heel duidelijk uitgelegd. Heb er toch weer wat extra van opgestoken. Ik kijk nu uit naar het vervolg, LightRoom Encyclopedie!
Van een luie fotograaf die veel automatisch deed, krijg je handvatten aangereikt om meer uit je camera te halen. Fijn
Ik vond het mooi hoe hij de dingen uitlegde en zijn ervaringen deelde. Dit gaf mij weer meer inspiratie om verder te gaan fotograferen en hier ook echt mijn geld ermee probeer te verdienen
Een zeer duidelijke en leerzame masterclass
De presentatie van deze cursus is duidelijk en goed te volgen.
Mooie cursus en veel geleerd
Altijd leuk en leerzaam om de live sessies te volgen of later terug te kijken. Alleen jammer dat ik als pro lid geen mails meer krijg.
als je iets zoekt, en je weet wat, dan heb je kans om het in Zoom te vinden
heel duidelijk en heldere informatie, Top, ga zo door. Ik ben nog geen doorgewinterde fotograaf, en weet dus niet of alle info wel klopt, maar ik heb er wel veel van geleerd.
Door de duidelijke uitleg snap je wat er bedoeld wordt.
De ganse bundel presets werden in mijn lrc ingeladen en staan mooi overzichtelijk in mijn overview en worden meermaals gebruikt.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem