Uit de beoordeling maar ook positieve waardering van mijn foto’s was op te maken dat er veel aandacht aan is besteed. Hoewel de kijk op foto’s natuurlijk ook persoonlijk is kan met een dosis ervaring objectief commentaar worden gegeven geven wat bleek uit de suggesties tot verbetering. Ik zal de tips in ieder geval ter harte nemen om mijn fotografie- en nabewerkingsvaardigheden te verbeteren. Uiteindelijk werd ook nog een aanbeveling gedaan een bepaalde cursus te gaan volgen wat ik ook zeker ga doen. Bedankt voor de beoordeling
Fijne positieve feedback waar je iets mee kan. Ook gijn dat ik de goede inzichten heb om door te kunnen.
4 foto's ingestuurd en een positieve beoordeling gehad met een goede uitleg over de verbeter punten. Als je het omarmt en je doet er iets mee dan kun je alleen maar groeien als fotograaf. Ik was er in ieder geval heel blij mee.
Ik was erg blij met het eerlijke commentaar op mijn foto's. Ik vond het erg prettig te merken dat de bedoeling van mijn foto's goed is overgekomen. De verbeterpunten zijn voor mij zeer waardevol. Zij zullen mij helpen om mijn foto's nog beter over te laten komen conform het verhaal wat ik ermee wil vertellen.
Voor het eerst meegedaan met de Portfolioreview en blij verrast met de professionele analyse van mijn ingezonden foto's. De verbeter suggesties zijn waardevol en helpen mij verder in mijn streven mijn techniek naar een hoger plan te brengen.
heb geleerd om goed naar bepaalde compositielijnen te kijken
Ik heb over dit onderwerp een boek gelezen, deze cursus meerdere keren bekeken en toch blijft het maar niet 'hangen'.
Het volgen van cursussen in de Zoom Academy is heel erg nuttig. De lessen en video's zijn helder en duidelijk. Als je de theorie in praktijk brengt, wil je graag feedback krijgen of je op de goede weg zit en waar je nog eventueel (beter) op kunt letten. Het laten beoordelen van een aantal foto's is een uitstekende manier.
Weer veel geleerd. Duidelijke uitleg. Veel informatie.
Je hebt rustig de tijd om alles goed te lezen en eventueel nog een keer terug te lezen. Met de foto's erbij super fijn.
Ik heb weer veel bijgeleerd over hoe ik in het menu van mijn camera instellingen kan veranderen en verbeteren voor het maken van mooiere en betere foto’s.
Bas kan op een heldere en no nonsens manier uitleg geven over het fotograferen van landschappen. Begrijpelijk voor iedereen.
heb er veel aan gehad
Leuke manier van opzet. De Zoomers die hun vragen in een live show beantwoord krijgen.
Hallo, De ontvangen feedback en ook de positieve reacties op mijn foto's zijn voor mij ten alle tijden leerzaam en maakt mij trots. Ik kan me hierdoor verder ontwikkelen en mijn foto's dankzij de ontvangen tips nog meer verbeteren. Ik ben net begonnen om me verder te ontwikkelen in Lightroom Classic en door de ontvangen reacties kan ik hier echt wat mee. Dus 1000 maal dank hiervoor. Het geeft me meer zelfvertrouwen en laat zien dat ik op de goede weg ben.
heb het prettig en leuk ervaren en erg leerzaam. voor mij een mooie manier om te leren. Leren in boeken vind ik heel lastig en op deze manier dat ik kan zien hoe past heel erg goed bij mij
Enorm leuk om zo een beoordeling van je foto,s te kunnen ontvangen. Ga dit zeker vaker doen om zo mijn fotografie beter te ontwikkelen .
Ik vond het heel leuk om feedback te krijgen. De opmerkingen vond ik terecht en de aanbevelingen heel interssant.
Uitgebreide feedback per foto met goede tips voor de compositie of nabewerking.
Ik heb veel tips overgehouden aan de cursus. Ook over het nabewerken waren er veel leerpunten. Tip: maak nog een nabewerkingscursus over zwart-wit.
Ik had veel meer informatie over de instellingen en de mogelijkheden willen hebben. Eigenlijk heb ik weinig nieuws geleerd.
Een goede leerschool met duidelijke uitleg en video beelden
...
Zoals altijd een hele duidelijke uitleg, to-the-point met goede voorbeelden en in een goed volgzaam tempo.
weer wat wijzer geworden
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.