Zeer nuttige adviezen.

Zeer nuttige adviezen ontvangen over mijn foto's die ik zeker zal toepassen. Echter mijn foto "Maritime ontmoeting " is een waarneming van een luchtspiegeling (zwevend schip) . Niet vaak te zien.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Nuttige adviezen
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Me goed gezien hoe ik fotografeer

Pretig, niet omdat het postief was maar wel is het goed gezien hoe ik graag fotografeer, met opdrachten heb ik wat meer moete.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview top

leerzame cursus

ik vind het heel goed uitgelegd

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera de camera beter lern kennen
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Prima commentaar

Stuurde foto's in voor een review. Commentaar is ok en opbouwend. Jammer dat het samenstellen uit 6 foto's is gemist bij een foto

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Prima

Blij en zeer leerzaam

Ik was blij met de beoordelingen van 4 foto's. Heb verschillende handvatten gekregen om de foto's nog verder te verfijnen. Ik ga hier mee aan de slag. Dankjewel voor de uitgebreide beoordeling.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Blij en zeer leerzaam

Zeer waardevol

Door Zoomacademy wordt ik vooral gestimuleerd meer zelf te doen. Fijn abonnement.

• Welke score geef je het product: raw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: raw tikje veel info
  • Zou je het product: raw aanbevelen? Ja

Fijne pragmatische waardevolle informatie, direct toepasbaar.

Goede informatie om je als fotograaf te ontwikkelen. Direct toepasbaar.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Duidelijke feedback en suggesties.

Verrassend en heel leerzaam

Ik was blij en verrast met de uitgebreide bespreking van de vier foto's. Het positieve commentaar en zeker ook de mogelijkheden die genoemd worden bij iedere foto om deze te verbeteren, zijn heel leerzaam. Dank jullie wel.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Verrassend en heel leerzaam
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Leerzaam en leuk door praktijkvoorbeelden

Leuke 'cursus', leerzaam en door praktijkvoorbeelden gaat het onderwerp (letterlijk) meer leven. Ook goed dat de fotograaf aangeeft dat er niet een objectief het beste/meest geschikt is, maar dat dit een kwestie van uitproberen is. Wat de een fijn vindt werken, vindt de ander juist minder prettig. Tips met locaties Zijn een waardevolle aanvulling.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Inspirerend
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Ja

Prima serie voor zowel starters als de meer ervaren fotograaf

Zelfs voor de meer ervaren fotograaf worden handige tips en uitgangspunten gegeven.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Aan te bevelen
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Bedankt voor de doordachte feedback!

Het was ontzettend leuk om dit te kunnen doen. Mensen in je directe omgeving zijn niet altijd erg kritisch in de beoordeling van je foto's, het al snel "mooi". Om een professionele, positieve en leerzame feedback te krijgen was echt heel fijn. Enorm bedankt daarvoor!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een geweldig ervaring
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Prima idee om foto’s in te sturen voor een review en om tips voor verbetering te krijgen.

Ik had niet eerder foto’s ingestuurd voor een portfolio review. Het was lastig om uit de vele foto’s een keuze te maken die een beeld gaven van mijn werk gaven. Was erg benieuwd naar de beoordeling van de ingezonden foto’s. Om mijn foto’s nog verder te verbeteren zal ik zeker van de gegeven tips gebruik maken.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Ik was blij verrast met het positieve commentaar en de tips om mijn foto’s verder te verbeteren
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Super fijne cursus waarin alles heel goed wordt uitgelegd

Hele praktische cursus waarin alles voor portret fotografie helder en duidelijk wordt uitgelegd. De video's zijn zeer handig omdat je zo direct ziet wat de praktijk is.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie super
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Gedetailleerd met tips en tops

Verrast door het uitgebreide aanbod van zoom, ook voor mij als beginner.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leerzaam

leerzaam

prettig om in eigen tempo te leren

• Welke score geef je het product: cursus-krachtige-composities
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-krachtige-composities fijne leermethode
  • Zou je het product: cursus-krachtige-composities aanbevelen? Ja

Een aanrader

Duidelijke portfolio bespreking! Was blij met de verbeterpunten, gelijk uitgeprobeerd en zag ook gelijk wat er bedoeld wordt. Een echt leermoment geweest maar tegelijkertijd ook goed voor het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg ben in mijn fotografie.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Goede ervaring mee, zou het zo weer doen

Mooi gebrachte PortfolioReview

Mooie review, met duidelijke uitleg van de pluspunten van mijn foto's en mogelijke verbeterpunten. Echt op een opbouwende manier gebracht, zodat je er echt wat van opsteekt.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Mooi gebrachte PortfolioReview

Weer veel geleerd.

Prettig en goed uitgelegd,

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom geweldig
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

duidelijke stappen, in jip en janneke taal uitgelegd.

duidelijke stappen, in jip en janneke taal uitgelegd.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom duidelijke stappen, in jip en janneke taal uitgelegd.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Geweldige leerzame review van mijn foto's!

Heb een 4-tal foto's op mogen sturen vanuit mijn ZOOM Academy-PRO abonement. Na een aantal dagen erg leuke onderbouwde complimenten gekregen met daarnaast een aantal zeer goede leerpunten die mijn foto's nog beter kunnen maken. Dankjewel Redactie Zoom.nl & Zoom Academy!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Zeer leerzaam en leuk om te horen waar je al goed in bent!

Interessante cursussen

Dit was de eerste cursus en 2 livestreams gevolgd, op naar de volgende.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Nuttig

Erg leerzaam

Wordt goed uitgelegd welk filter en hoe je camera instellingen moeten staan voor mooie resultaten

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap Goede uitleg om juiste keuze te maken
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

top

weer stukje verder

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers top
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Verhelderend en duidelijk

Het gedeelte van de studio flitsers vond ik minder interessant omdat ik dat niet ga gebruiken. Maar de info over de rapportage flitser was erg interessant en duidelijk.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek verhelderderend
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Goed overzicht van wat mogelijk is binnen de HDR fotografie.

Pittige cursus. Je moet er wel rustig voor gaan zitten. Niet iets wat je even tussendoor doet.

• Welke score geef je het product: hdr-tot-in-de-perfectie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hdr-tot-in-de-perfectie Heb ik hierboven al vermeld.
  • Zou je het product: hdr-tot-in-de-perfectie aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8