geweldig

Ik kreeg een mooie beoordelingen. Ik zie dat ik op de goede weg ben met mijn foto's. Fijn de opmerkingen tot verbetering. Deze ga ik zeker opvolgen. Jongens bedankt!!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview zeer de moeite waard.

Fijne waardevolle feedback

k heb recent een beoordeling ontvangen van een viertal foto's, en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de feedback. De beoordeling was niet alleen gedetailleerd, maar ook opbouwend en behulpzaam. Wat ik vooral waardeerde, was de leuke en inspirerende beschrijving van elke foto. Het gaf me een frisse blik op mijn werk, en benadrukte niet alleen de sterke punten, maar ook hoe de emotie of het verhaal in de beelden werd opgevat. Daarnaast waren de tips ter verbetering ontzettend nuttig. Ze waren praktisch en specifiek, zonder afbreuk te doen aan mijn eigen stijl of visie. Dit gaf me concrete handvatten om mijn fotografie verder te ontwikkelen, zonder dat het als kritiek voelde. Het is fijn om feedback te krijgen die je werk naar een hoger niveau tilt, maar wel ruimte laat voor persoonlijke interpretatie. Tot slot wil ik benadrukken hoe waardevol het is dat deze dienst wordt aangeboden. Het is niet altijd makkelijk om eerlijke en constructieve feedback te krijgen op creatief werk, en dit platform maakt dat mogelijk op een respectvolle en motiverende manier. Een echte aanrader voor fotografen die willen groeien!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview erg waardevol

Duidelijke beoordeling

Blij met de beoordeling, duidelijke uitleg ga er zeker op letten..

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Duidelijke beoordeling
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? N.v.t.

prima cursus

Als je nog nooit met Lightroom hebt gewerkt dan is het misschien een beetje veel, maar als je een klein beetje ervaring hebt dan is het een prima cursus.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.

Duidelijke uitleg

Wat ervaring met LR classic, maar toch weer een hoop wijzer

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Meer info dan

Aangenaam verrast

Ik was aangenaam verrast door de mooie opbouwende kritieken van mijn 4 ingediende foto's. De daarna gegeven aanbevelingen en tips heb ik zeer ter harte genomen en vond ik ook een prima toevoeging aan de beoordeling van mijn Portfolio. Dit geeft mij, als net begonnen amateurfotograaf een extra stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan en mijn horizon te verleggen door nieuwe aspecten van de fotografie te onderzoeken en uit te proberen.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Aangenaam verrast met goede feedback

Heel informatief

Ik ben al wat langer een abonnement van Adobe. De drempel om daadwerkelijk te starten met lightroom ligt redelijk hoog bij mij. Mijn eerste pogingen liepen niet goed af. Vandaar dat ik nu maar begonnen ben met een cursus. Ik denk en hoop dat ik door het volgen van een paar cursussen bij de Zoom Academie minder fouten zal gaan maken, en dat de drempel om de werken met Lightroom minder hoog zal zijn,

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Geeft inzicht
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Uitgebreide en deskundige review

Uit de review blijkt dat de foto's met aandacht zijn bekeken en beoordeeld. De review gaat in op de sterke punten van de foto's en op verbeterpunten.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leerzaam en motiverend

Verhelderend

Door deze portfolio review heb ik een duidelijk beeld gekregen op waar het soms fout gaat bij mijn foto's. Ik voelde/zag het wel maar kon de vinger er niet opleggen. Ik ben volop aan het zoeken naar een manier om mijn ideeën een beeld te geven. Soms draaf ik hierin dus teveel door en moet ik even terug naar de basis. De foto's die ik heb laten zien zijn bewust zo gemaakt, zijn bewust buiten de 'regels' bewerkt. Ik wil een reactie hiermee oproepen om dan weer verder te kunnen komen met wat ik op welke manier wil laten zien. Het blijft een zoektocht waar jullie me mee geholpen hebben. Dank hiervoor

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Hulp om verder te komen in mijn proces

heel overzichtelijk

zelfs in deze stoomcursus heb ik al meer geleerd dan in een andere cursus

gesnapt

Ik heb nog weinig ervaring met LR, maar dit is een hele duidelijke uitleg, die ik heel goed heb kunnen volgen.

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers duidelijk
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Een gedegen, kritische en faire review.

De review van de vier foto’s bestond telkens uit het opsommen van de positieve punten, de compositie, sfeertekening, belichting en helderheid. Daarna werden telkens een aantal suggesties / verbeterpunten aangestipt, die kunnen leiden tot nog mooiere en spannender foto’s, waarbij met name de nabewerking een belangrijke rol speelt. Al met al geeft dat een evenwichtig beeld van de getoonde foto’s.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een zeer positieve ervaring.

Zeer duidelijke portfoliobeoordeling

Erg fijn om te lezen dat datgene wat ik in een foto wil overbrengen, ook inderdaad door de kijker zo ontvangen wordt. Ook is het 'wat gaat goed en wat kan beter' positief en zijn de tips erg bruikbaar voor mij. Aan de 'kritische' noten heb ik echt wat en ik snap dat commentaar ook wel. Op de conclusie van mijn portfolio ben ik best wel trots. En de tip om meer de regels te doorbreken neem ik zeker mee. Het is precies datgene waar ik mee worstel en dan is het super om te lezen dat dat dan ook gezien wordt. Ik ben blij met de beoordeling.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een kritische en positieve beoordeling
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Zoom Academy geeft net wat meer!

Op Zoom Acedemy vind je een schat aan informatie over fotografie in alle vormen. Waardevolle cursussen, workshops, uitlegvideos, kant en klare presets, te veel om op te noemen. Ook kun je een portfolio van jezelf indienen en deze wordt dan uitgebreid door de redactie beoordeelt met positieve feedback, erg leuk! De workshops zijn van gerenommeerde mensen uit het vak en zeker niet de minste namen, denk aan Michiel Fisher en Josefien Hoekstra. Verder is er enorm veel aandacht voor camera techniek tot in detail.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Erg waardevol en leuk
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Ik fotografeer echt voor de hobby, en zoek alles uit op internet hoe en wat ik moet doen. En dan is het heel fijn als je commentaar krijgt op je foto,s Deze tips daar heb ik wat aan . Nog vriendelijk bedankt.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Heel erg fijn
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Positieve feedback aangvuld met goede adviezen

De feedback die ik heb mogen ontvangen was opbouwend en positief, maar zeker ook met nutige tips en adviezen. mooie complimenten gekregen voor mijn ingeleverde foto's. mooie stimulans om door te gaan met fotografie. Kortom ik zou de volgende keer weer foto's insturen.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Positieve feedback aangvuld met goede adviezen

Erg leuk en interessant

Opbouwende opmerkingen over de ingeleverde foto's. Zeker omdat ik zelf altijd denk dat ze niet goed genoeg zijn Wat ik wel jammer vindt, en dat is niet alleen bij Zoom, dat er maar vanuit wordt gegaan dat je Lightroom gebruikt voor bewerking van je foto's.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Prima
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Ontzettend leuk dat er een objectieve blik naar mijn foto’s keek!

Ik vond het spannend want ik had mijn favoriete foto’s uitgekozen. En slechte kritieken zouden dan toch een domper zijn. Leerzaam maar een domper. En dat was gelukkig niet zo. Waar ik zelf denk dat ik te veel bewerk, vond de beoordelaar dat helemaal niet, integendeel. Heel erg bedankt!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview N.v.t.

Verrassend

Gedegen beoordeling met interessante aanwijzingen voor verbetering. Mooie service voor Zoom leden.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Mooie gelegenheid je werk te laten toetsen

Fijn

Fijn dat je deze portfolioreview op deze manier kan laten doen, zonder dat daar direct kosten aan verbonden zijn. Ik vind het altijd fijn als een ander, zeker met expertise, met je meekijkt en dan heb ik hier weer voldoende punten uit gehaald om mijn portretfoto's naar een nog hoger niveau te tillen. Het fijne is dat ze per ingezonden foto bekijken wat er goed aan is en doen ze suggesties wat je de volgende keren mee kan nemen om het dus nog beter te maken.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Fijn om weer feedback te krijgen, zodat je je foto's naar een nog hoger niveau kunt tillen.
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Dankbaar gebruik gemaakt van het gratis aangeboden portfolio review.

Positief ben ik door de snelle terugkoppeling met een mooi verslag over mijn foto's en goede duidelijk omschreven verbeter tips.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Het was een fijne ervaring het positieve review te ontvangen en de bijbehorende verbeter tips te lezen en uit te proberen.

Opbouwend

Zeer leerzaam om een prof mijn foto’s te laten beoordelen. De feedback is opbouwend en nuttig. De positieve kanten worden aangegeven (vond ik zeer verrassend!) en ook waar nog verbetering in zit. En het moedigt aan om verder te gaan, erg leuk!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Opbouwend en leerzaam
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Positief, waardenvol en zorgvuldig.

Ik ben erg blij met de bespreking van de portfoliofoto's. Ze zijn volledig en uiterst zorgvuldig geformuleerd. Ik kan daar mee aan de slag, ben blij met de complimenten en met de kritische kanttekeningen. Heel fijn!

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Positief

Echt heel leerzaam

Was erg blij met de positieve reacties op de foto's en vooral met de goede tips voor het verbeteren ervan. Erg leerzaam!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Mooie gelegenheid om objectief naar je foto's te laten kijken
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Stimulerende feedback die mij verder helpt op mijn fotografiepad!

Per foto een degelijke beschrijving van kleuren, compositie, onderwerp en techniek. Verbeterpunten zijn 'to the point' en hebben voor mij zeker toegevoegde waarde. Een veer op de hoed stimuleert!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Met genoegen gelezen en ga experimenteren met verbeterpunten

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.