Duidelijke en opbouwende feedback waar ik mee aan de slag kan. Door de feedback kijk je zelf ook weer anders naar je eigen foto. Dat maakt dat ik de feedback meeneem als ik weer op pad ben om te fotograferen om zo nog weer beter foto's probeer te maken.
Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren met de canon eos R5. Veel wijzer geworden
Goede uitgeleg van de verschillende facetten van macrofotografie
Nu snap ik beter wanneer en hoe ik deze filters kan gebruiken.
Altijd spannend als een ander je foto’s gaat beoordelen! Maak ook leuk om te lezen dat ze mijn foto’s mooi vinden. Kleine aanpassingen kan de foto’s nog beter maken!
Een positieve gedetailleerde review met praktische verbeterpunten waar ik direct mee aan de slag kan. Bedankt hiervoor Vg Lex
De meeste tips uitgeprobeerd en in 75% van de beoordelingen kwam ik inderdaad tot een beter resultaat. Leuk dat jullie dit zo opgezet hebben om meer inzicht te kunnen krijgen in je mogelijkheden als fotograaf en je daarin verder te ontwikkelen. Dank voor de terugkoppeling.
Als hobby fotograaf krijg je dan wel een oordeel van je naasten over je werk. Maar in mijn situatie is dat van mijn lieve vrouw dus niet altijd even eerlijk Vrienden en kennissen wil ik niet lastigvallen met lange sessies foto’s kijken. Ik vindt een beoordeling van professionals daarom heel waardevol. Bedankt
Goede instructies. Wel door keuze voor vragen uyit crowd wat van hak op de tak. Misschien toch instructiever bij gekozen lijn.
informatief maar ook niet meer dan dag...
duidelijke uitleg
Voor een breed te verkrijgen advies meerdere foto-onderwerpen ingestuurd. Scherpe feedback op aangeleverd fotomateriaal met aanvulling hoe meer uit je presentatie is te halen. Zowel technisch als softwarematig. Tot slot een algemene en samenvattende conclusie op het aangeleverde portfolio.
Antwoord op mijn vraag en goede adviezen waar ik mee aan de slag kan bij fotograferen en bij nabewerking, zeer blij mee.dank.
Ik twijfelde een beetje aan mezelf. Maar ik kreeg een super review. Opbouwende kritiek waar ik zeker iets mee kan. Dit heeft mij zelfvertrouwen wel een boost gegeven. Heel erg bedankt
Heel interessante feedback en opbouwende commentaar maar ook veel positieve punten gekregen op mijn foto’s, blij om eens een evaluatie te krijgen op mijn werk. Bedankt daarvoor.
Het review is duidelijk en helder omschreven,je kunt echt met het commentaar wat er gegeven wordt je eigen verbeteren
Een positieve analyse van mijn ingestuurde foto’s en tips om ze in nabewerking nog beter te maken. Ik word hier blij van.
Door de enthousiaste en bevlogen fotografen die aan het woord zijn, en de nuttige ideeen die worden gepresenteerd, krijgt mijn enthousiasme ook een boost.
Uiteraard stuur je de foto’s waarvan jezelf het meest tevreden bent. Initieel was een beetje argwanend dat het één of andere AI tool zou zijn die de foto’s beoordeelde. Aan de hand van de beoordeling, tips en aandachtspunten werd snel duidelijk dat hier wel degelijk kritisch en individueel gekeken werd naar de foto’s. Er werd ook veel aandacht geschonken aan de verbeterpunten, vb. Camera instellingen, met welke nabewerking je de foto naar een hogend niveau kan tillen. Als Zoom Academy pro member heb je een hele reeks gedetailleerde cursussen ter beschikking die heel ruim alle aspecten van onze mooie hobby toelichten. Dus voor mij persoonlijk een positief gevoel, moet ik er meteen aan toevoegen dat ik de “iets mindere” foto’s ook moet aanbieden ter beoordeling, zo kan je leren uit de “fouten” die je maakte. Het moet maw niet enkel een “goed nieuws show” zijn. Bedankt alleszins, voor mij voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet John
Ook maar eens een aantal foto’s ingestuurd voor een beoordeling, was toch benieuwd hoe anderen er naar kijken. De foto’s zijn na analyse voorzien van een aantal bruikbare tips waar ik mee vooruit kan.
Ik was heel positief verrast door de nauwkeurigheid waarmee mijn foto's bekeken zijn. En uiteraard blij met de positieve beoordeling, terwijl jullie toch ook nog wat tips ter verbetering van volgende beelden konden geven. Dit geeft absoluut een opbouwende steun in de rug.
Hartelijk dank voor de feedback op mijn portfolio. Ik was blij verrast met jullie reactie. De tips zal ik zeker ter harte nemen en deze foto’s opnieuw onder het licht houden (lees opnieuw bewerken). (Bovenstaande had ik al naar Zoom-Academy gemaild op vrijdag 20-9-2024 14:39 uur.)
Helaas voor mij meer 7 dagen , proef en daarna de prijs iets te duur. Misschien een volgende keer wel
Zo krijg je toch een andere kijk op je foto’s, waarmee je weer kan experimenteren. Zal ik zeker gebruik van maken om mijn ingestuurde foto’s opnieuw te gaan bewerken.
Wat een verrassing toen ik de portfolio review ontving van Zoom Academy, dít had ik niet verwacht….. Iedere foto uitgebreid beoordeeld op diverse punten; compositie, belichting, scherpte etc. Maar ook de creativiteit en originaliteit, sfeer en stemming. Rode oortjes van trots kreeg ik er van. Vervolgens werden mogelijkheden aangedragen om de foto nog beter te kunnen maken, zowel bij het fotograferen alsmede in de nabewerking. Dit voor alle vier de foto’s. Daarna volgde nog een conclusie; wat viel op in de gemaakte foto’s, wat was bijzonder of origineel. Geen standaard teksten, maar écht toegespitst op mijn ingestuurde foto’s. Als laatste werd besloten met wat algemene tips waarmee ik aan de slag kon gaan om uiteindelijk nog mooiere foto’s te kunnen maken. Ik heb de beoordeling als heel fijn en zinvol ervaren. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik heb weer nieuwe motivatie om gevonden om met alle tips aan de slag te gaan. Heel hartelijk bedankt team van Zoom Academy!!
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem