Ik heb 4 foto’s in een portfolio mogen insturen en heb daar commentaar op gekregen. Dit commentaar was erg positief en ook leerzaam want ik kreeg diverse tips en trucs om mijn foto’s nog meer naar een hoger niveau te brengen. Erg leuk dat Zoom dit initiatief heeft aangeboden en zou mensen adviseren dit een keer te doen als dit aanbod er is.
Dankzij de filmpjes die je eenvoudig kunt herhalen en pauzeren heb ik veel kunnen leren. De bijgaande uitleg was rustig en duidelijk
was goed en duidelijk met de conclusie kan ik wat mee
De cursus nodigt uit en inspireert om weer met mijn ND filters aan de slag te gaan.
Dank jullie wel voor de waardevolle portfoliobeoordeling. Ik was echt aangenaam verrast door de positieve feedback en de waardevolle inzichten die jullie hebben gedeeld. De gedetailleerde uitleg over wat goed is en waarom, samen met de suggesties voor verbetering, zullen me zeker helpen bij het zetten van mijn volgende stap. De waardevolle tips neem ik zeker mee bij mijn volgende foto's. Dat is voor mij ook uit mooie aan fotografie, er is altijd ruimte is om verder te groeien en te ontwikkelen. Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mogelijkheid!
Altijd duidelijk en vrijwel weining storingen.
Ik vond het fijn om positieve en opbouwende feedback te krijgen van professionals, zodat ik in de toekomst weet waar ik nog meer aan werken kan!
zeer goede uitleg en leerzaam ik heb zelfs nieuwe functies ontdekt op mijn canon 90D
Leuk om te leren van de feedback op mijn foto's, serieus bekeken en to the point suggesties voor verbeteringen en items om nader te bekijken en leren.
Tom heeft veel kennis en ervaring en weet een en ander duidelijk en op een prettige mannier uit te leggen.
De live stream was niet van te voren op orde, niet van te voren gekeken of alles wel draaide en in oede was, wij werden slecht geinformeerd, het programma opstarten vanuit mijn abonnement & vanaf de door Zoom gestuurde mail werkte niet, via You Tube hetzelfde probleem. Hoe kan dit allemaal. De door Zoom gehanteerde regel van inloggen was waardeloss, diverse mogelijkheden die in dit geval in zijn geheel niet werkte. En wat ook erg is, tot op heden geen mail gehad van exscuses of hoe wordt dit opgelost. Er waren ook diverse klachten in de chat. Waarom krijgen wij geen mail van wat er fout is gegaan....... Graag per omgaande een bericht van Zoom afdeling opleidingen etc.
Mooi hoe je moet beginnen voor macro fotografie
Perfect voor beginners, wat minder geschikt voor gevorderden. Wat meer diepgang per onderwerp of soort fotografie zou het voor de gevorderde interessanter en leerzamer maken.
Veel opgestoken, ga het allemaal uitproberen en toepassen waar ik profeit van heb.
Leuk om even de instellingen weer door te nemen, en ook sommige andere kanten van instellingen te horen.
Positief zeker wanneer het over Macro Stacken gaat
altijd eenvoudig uitgelegd, ik zeg altijd tegen vrienden,koop Zoom je hebt waar voor je geld
Vond het fijn dat verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Praktijk gericht.
Veel bijgeleerd over de instellingen van mijn camera. Tom Reuvers weet neemt je heel duidelijk mee door je camera heen. Top!
Leuke video duidelijk en leerzaam met toch wel een tikkeltje humor.
Jammer, door familieomstandigheden kon ik de stream niet volgen. Is live-duikinjecamera nog ergens terug te kijken?
Ik tot heden gebruikte ik m'n Fuji camera enkel om travelvideo's te maken. Echter wil ik meer en meer de overstap maken naar fotografie. Met de stoom cursus van Lightroom heb ik nu de basisbegrippen. Nu ga ik verder met de cursus Lightroom encyclopedie van dezelfde maker. Bedankt
Er waren in mijn nieuwe Canon R5 een aantal functies die voor mij nieuw zijn (vorige toestel was een EOS 5D)., bv. hoe Back Button focus instellen, "Focus Peaking" gebruiken bij handmatig scherpstellen en verschil tussen een mechanische en elektronische (stille modus) sluiter. Het was een wake-up om toch eens eindelijk die handleiding met de beschrijving van al die functies in het menu te gaan lezen, en vooral begrijpen... Bedankt! groeten, Mark.
Tom is een vakman met veel parate kennis. welke vraag ook gesteld werd en over welke merk of programma het ging: hij weet er zinvolle informatie over te geven. Maarten weet het op een prettige manier aan elkaar te praten en aan te vullen met zijn ervaringen. Ik hoop dat jullie dit zo nog lang blijven doen.
Geweldig hoe Maarten en Tom dit gepresenteerd hebben. Veel goede tips gehad
Richard Holkade 8