Fijn en leerzaam commentaar op mijn portfolio

Ik heb 4 foto’s in een portfolio mogen insturen en heb daar commentaar op gekregen. Dit commentaar was erg positief en ook leerzaam want ik kreeg diverse tips en trucs om mijn foto’s nog meer naar een hoger niveau te brengen. Erg leuk dat Zoom dit initiatief heeft aangeboden en zou mensen adviseren dit een keer te doen als dit aanbod er is.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leerzaam
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Goede en duidelijke teksten, voorbeelden en filmpjes

Dankzij de filmpjes die je eenvoudig kunt herhalen en pauzeren heb ik veel kunnen leren. De bijgaande uitleg was rustig en duidelijk

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Zeer leerzame en complete training.
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

goed en duidelijk omschreven met eet heldere conclusie.

was goed en duidelijk met de conclusie kan ik wat mee

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview mooi product jammeer dat ik er geen gebruik meer van kan maken
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Duidelijk gestructureerde uitleg over filters en het gebruik ervan

De cursus nodigt uit en inspireert om weer met mijn ND filters aan de slag te gaan.

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap Duidelijk en praktijkgericht
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

Waardevolle portfoliobeoordeling

Dank jullie wel voor de waardevolle portfoliobeoordeling. Ik was echt aangenaam verrast door de positieve feedback en de waardevolle inzichten die jullie hebben gedeeld. De gedetailleerde uitleg over wat goed is en waarom, samen met de suggesties voor verbetering, zullen me zeker helpen bij het zetten van mijn volgende stap. De waardevolle tips neem ik zeker mee bij mijn volgende foto's. Dat is voor mij ook uit mooie aan fotografie, er is altijd ruimte is om verder te groeien en te ontwikkelen. Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mogelijkheid!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Waardevolle positieve feedback
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Ik ben al jaren bij ZOOM en dat bevalt mij nog steeds prima!

Altijd duidelijk en vrijwel weining storingen.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Goede rustige uitleg

positieve en opbouwende feedback

Ik vond het fijn om positieve en opbouwende feedback te krijgen van professionals, zodat ik in de toekomst weet waar ik nog meer aan werken kan!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Positieve en opbouwende feedback

Zeer leerzaam goede uitleg

zeer goede uitleg en leerzaam ik heb zelfs nieuwe functies ontdekt op mijn canon 90D

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera zeer leerzaam
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Nuttige feedback op mijn foto's

Leuk om te leren van de feedback op mijn foto's, serieus bekeken en to the point suggesties voor verbeteringen en items om nader te bekijken en leren.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leuk om te leren van de feedback op mijn foto's

leerzaam thema

Tom heeft veel kennis en ervaring en weet een en ander duidelijk en op een prettige mannier uit te leggen.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera leerzaam

HET LIEP HELEMAAL IN HET HONDERD DEZE AVOND

De live stream was niet van te voren op orde, niet van te voren gekeken of alles wel draaide en in oede was, wij werden slecht geinformeerd, het programma opstarten vanuit mijn abonnement & vanaf de door Zoom gestuurde mail werkte niet, via You Tube hetzelfde probleem. Hoe kan dit allemaal. De door Zoom gehanteerde regel van inloggen was waardeloss, diverse mogelijkheden die in dit geval in zijn geheel niet werkte. En wat ook erg is, tot op heden geen mail gehad van exscuses of hoe wordt dit opgelost. Er waren ook diverse klachten in de chat. Waarom krijgen wij geen mail van wat er fout is gegaan....... Graag per omgaande een bericht van Zoom afdeling opleidingen etc.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Deze manier functioneerde niets.
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

leer veel over macro fotografie

Mooi hoe je moet beginnen voor macro fotografie

• Welke score geef je het product: cursus-creatieve-macro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-creatieve-macro zeer goed
  • Zou je het product: cursus-creatieve-macro aanbevelen? Ja

Perfect voor beginners, wat minder geschikt voor gevorderden.

Perfect voor beginners, wat minder geschikt voor gevorderden. Wat meer diepgang per onderwerp of soort fotografie zou het voor de gevorderde interessanter en leerzamer maken.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Mooie beschreven feedback per foto, echter niet goed gekeken naar wat er op de foto te zien is. Het waren geen blaadjes, maar vogels.
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Ben een gewone hobby fotograaf die beter wil worden.

Veel opgestoken, ga het allemaal uitproberen en toepassen waar ik profeit van heb.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Duidelijk en niet te veel informatie

lekkere opfrisser

Leuk om even de instellingen weer door te nemen, en ook sommige andere kanten van instellingen te horen.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Goeie opftisser
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

zeer indrukwekkend wat deze man allemaal weet

Positief zeker wanneer het over Macro Stacken gaat

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera zeer positief

prachtig

altijd eenvoudig uitgelegd, ik zeg altijd tegen vrienden,koop Zoom je hebt waar voor je geld

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera weer iets geleerd

Zeer leerzaam.

Vond het fijn dat verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Praktijk gericht.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Leerzaam, praktijk gericht.

Heel leerzaam

Veel bijgeleerd over de instellingen van mijn camera. Tom Reuvers weet neemt je heel duidelijk mee door je camera heen. Top!

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Ik heb hier veel van opgestoken

Veel geleerd

Leuke video duidelijk en leerzaam met toch wel een tikkeltje humor.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Veel geleerd.

Helaas gemist

Jammer, door familieomstandigheden kon ik de stream niet volgen. Is live-duikinjecamera nog ergens terug te kijken?

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera N.v.t.
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Lightroom is nieuw voor me

Ik tot heden gebruikte ik m'n Fuji camera enkel om travelvideo's te maken. Echter wil ik meer en meer de overstap maken naar fotografie. Met de stoom cursus van Lightroom heb ik nu de basisbegrippen. Nu ga ik verder met de cursus Lightroom encyclopedie van dezelfde maker. Bedankt

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Ik kon gemakkelijk meevolgen
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Veel bijgeleerd

Er waren in mijn nieuwe Canon R5 een aantal functies die voor mij nieuw zijn (vorige toestel was een EOS 5D)., bv. hoe Back Button focus instellen, "Focus Peaking" gebruiken bij handmatig scherpstellen en verschil tussen een mechanische en elektronische (stille modus) sluiter. Het was een wake-up om toch eens eindelijk die handleiding met de beschrijving van al die functies in het menu te gaan lezen, en vooral begrijpen... Bedankt! groeten, Mark.

• Welke score geef je het product: livestream
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: livestream Voor mij prima
  • Zou je het product: livestream aanbevelen? Ja

op een leuke manier veel geleerd

Tom is een vakman met veel parate kennis. welke vraag ook gesteld werd en over welke merk of programma het ging: hij weet er zinvolle informatie over te geven. Maarten weet het op een prettige manier aan elkaar te praten en aan te vullen met zijn ervaringen. Ik hoop dat jullie dit zo nog lang blijven doen.

• Welke score geef je het product: livestream
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: livestream handig om thuis te kunnen leren

Duik in de camera

Geweldig hoe Maarten en Tom dit gepresenteerd hebben. Veel goede tips gehad

• Welke score geef je het product: livestream
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: livestream Geweldig goed

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.