Weet al veel en toch heb ik een hoop geleerd

Word netjes beantwoord en goed uitgelegd. Beide heren zijn rustig en word ook op een manier uitgelegd dat iedereen begrijpt. Ook merk ik goed dat het iemand is die niet alleen maar op 1 merk gefocust is. Dat is nieuw.

• Welke score geef je het product: livestream
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: livestream Duidelijk en rustig
  • Zou je het product: livestream aanbevelen? Ja

leerzaam zoals altijd

Goed opgebouwd, informatief en goed gebracht en begeleid

• Welke score geef je het product: livestream
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: livestream ok
  • Zou je het product: livestream aanbevelen? Ja

Zeer bruikbaar, voor elk wat wils maar altijd iets bijgeleerd.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets vernieuwend, tijdbesparend
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Positieve feedback waar ik iets mee kan

De feedback om mijn foto's was erg fijn. Ik merk dat ik op de goede weg ben met mijn fotografie maar er blijven altijd verbeterpuntjes. Ik kreeg complimenten over wat ik goed heb gedaan en ook opmerkingen over wat ik beter zou kunnen doen. Daar heb ik wat aan en ga er zeker mee aan de slag ! Dank jullie wel !

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Positieve feedback
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Weer een hoop kennis rijker.

Weer een hoop kennis rijker

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap Zeer nuttig
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

best ingewikkeld voor een beginner

jullie gaan er in deze cursus vanuit dat je toch al veel weet, dat is jammer

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom te moeilijk voor een beginner
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Alle skills zijn worden uitvoerig behandeld door Professionals

Het ervaren van diverse technieken in fotografie worden helder uitgelicht.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Zeer bruikbare feedback
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Stimuleert je in verdere ontwikkeling van je hobby.

Divers aanbod aan cursussen, voor iedere fotograaf iets te vinden. Voor mij was de portfolioreview, die nu uitgeprobeerd wordt, een bijzondere ervaring.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Verrassend en stimulerend door extra suggesties voor verbetering bij iedere foto.
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Fijne beoordeling, nuttige tips, voor herhaling vatbaar.

Dit was de eerste keer dat een professional naar mijn foto's heeft gekeken, dus het was best spannend. Maar de benadering was heel positief: de goede punten werden benoemd en daarna werden er tips gegeven om de foto's naar een hoger level te tillen. Het waren nuttige aanwijzingen en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Fijne service van Zoom Academy! Ik ga er beslist vaker gebruik van maken.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Fijne beoordeling, nuttige tips, voor herhaling vatbaar.

duidelijk

Zeer duidelijke uitleg en in de juiste stappen

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap N.v.t.

Goede en duidelijke feedback

Keurige uitleg over wat wel en niet niet beter kan. Duidelijke voorbeelden van te proberen instellingen en technieken.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Goede en duidelijke feedback
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Uitstekende feedback op mijn portfolio

Uitstekende feedback op mijn portfolio. Waardoor ik mijn verder kan ontwikkelen, zodat nog beter worden.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Uitstekende feedback, waardoor je verder kan ontwikkelen.

Leerrijk

Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd Het is compleet In verstaanbare taal

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap Super met mooie resultaten
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

Een stimulerende en leerzaam review

Helder en uitgebreid commentaar. Prettig geformuleerd en inhoudelijk waardevol. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kreeg meteen weer zin om de camera te pakken....

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een stimulerende en leerzaam review

Maatwerk!

Uitgebreide review van de foto’s met goede punten en punten van verbetering, met eindconclusie voor het totaal ingeleverde portfolio. Erg persoonlijke tekst en op maat gesneden advies, waarvoor veel waardering!

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Zie boven
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Zeer waardevol om je portfolio door experts te laten beoordelen

Het is een mooie ervaring en geeft de moeite weer die Zoom Academy doet om het niveau van amateurfotografen zoals ik met een beoordeling te verbeteren. Er wordt duidelijk aangegeven wat de foto bijzonder maakt en daarna een alinea gewijd aan hoe de foto wellicht nog verbeterd kan worden. Klasse!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview erg plezierig

Waanzinnig gaaf

Al een paar jaar stond Iris fotografie op mijn bucketlist maar het lukte me steeds niet. Eindelijk is het me dankzij de workshop van Tom Reuvers gelukt. Hij legt het heel duidelijk en rustig uit. Echt een aanrader als je eens iets aparts wil uitproberen.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Geweldige workshop
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

Absoluut een meerwaarde én waardevolle tips!

Absoluut een meerwaarde zowel op vlak van kritiek als op vlak van aanbevelingen. Interessant omdat je de bedenkingen ontvangt van iemand die niet dicht bij je staat zoals een leerkracht op de academie. Misschien zelfs een idee (voor zover dit logistiek mogelijk is) om dit tweemaal per jaar te doen!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een absolute must voor de serieuze fotograaf die zich zelf wil verbeteren
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Nuttige info voor een nieuwe gebruiker

Als hobbyfotograaf geeft deze cursus meer dan voldoende inzicht in de werking van Instagram.

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram N.v.t.
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

GEWELDIG !!!

Ik heb een portfolio van 4 foto`s ingestuurd en hierop een geweldige leuke, leerzame reactie gekregen. Dank jullie voor de tips en complimenten.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Top, goede en fijne adviezen

(H)eerlijk commentaar

Er is duidelijk tijd genomen om mijn foto's te beoordelen en van commentaar te voorzien. Het is heerlijk om je foto's eens door professionals bekeken te laten worden met opbouwende punten. Bedankt voor het review.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview (H)eerlijk commentaar
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Doe de portfolio-review als je een stap verder wil!

Ik was heel benieuwd. Ik vond het ook wel spannend, want je laat je foto’s toch beoordelen door experts. Binnen een week kreeg ik de review per mail. Er is duidelijk tijd en aandacht aan mijn portfolio besteed. Ik had vooraf aangegeven vooral geïnteresseerd te zijn in tips ter verbetering van mijn foto’s. Dit aspect kwam dan ook goed uit de bus in mijn review. Ik ben er heel erg blij mee: er zitten bruikbare tips tussen waar ik mee verder kan en wil. Fijn om dat bevestigd te zien door experts!

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Waardevol

Deskundige reactie

Ook een eerlijke reactie. Ik heb er wel wat aan …

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Nieuwsgierig naar reactie van deskundige

Waardevol!!

De beoordeling van foto's uit mijn portfolio vond ik zeer waardevol en fijn. De feedback is duidelijk, uitgebreid en nuttig. Ook de tips zijn leerzaam en mijn gestelde vragen werden helder beantwoord. Kortom erg leerzaam en leuk!!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leerzaam en waardevol!

Verbijsterd

Ik heb er even op moeten wachten … waardoor ik even dacht dat de aanvraag niet goed was gegaan . Maar uiteraard zullen er misschien wel honderden mensen zich hiervoor hebben aangemeld . Ik was blij verrast door de positieve feedback. ! Al jaren probeer ik via zoomnl en insta om jullie aandacht te krijgen , helaas met geen resultaat . Waardoor ik erg ging twijfelen aan mijn eigen foto’s . Daar maakte jullie gelijk een eind aan . Wat een mooie revieuw en wat een positieve feedback waar ik zeker mee aan de slag ga ! In de hoop alsnog ooit met een portret bij jullie in het magazine te staan ! Tathiana Brussel TDButterfly Photography

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Opwekkend

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.