De opmerkingen / adviezen kan ik wat mee omdat ikzelf wat de opmerkingen over contrast en kleur altijd wat huiverig ben om te zwaar aan te zetten. Maar daar ga ik wel mee aan de slag.
Ik vind het fijn om mijn foto's te laten beoordelen. Zo krijg je andere inzichten in je werk anders blijf je in een soort tunnel visie zitten. Zeer nuttig!!
Ik zag ineens de mail van Zoom Academy en mijn hart maakte een klein sprongetje. Hoewel ik ook een beetje nerveus was over wat ik terug zou krijgen aan feedback. Het heeft me enorm geraakt omdat ik met zoveel liefde en respect voor vogels fotografeer. Ik vind het dan ook wel bijzonder dat dat wordt gezien in de foto's. Maar ook zeker waardevolle tips meegekregen waar ik ook echt wat mee kan. Zoals de tips over de nabewerking, meer contrast toevoegen bijvoorbeeld. Ik vind dat soms wel lastig want ik wil de foto zo natuurlijk mogelijk over laten komen. Dus daar ga ik zeker mee oefenen. En af en toe wat gas terug nemen met mijn enthousiasme om te kunnen beoordelen hoe ik een betere compositie kan creëren. Hier kan ik echt wat mee. Dank je wel Zoom!
Niettegenstaande vaak een gebrek aan tijd vind ik het fantastisch dat je op om het even welk moment de academy kunt raadplegen: zowel cursussen als livestreams.
M.b.t. de portfolio review: Heel leuk om je dossier te laten beoordelen door professionals en te horen wat hen opvalt m.b.t. jouw foto's! De complimenten waren super leuk om te lezen en echt gericht op mijn foto's. De feedback voelde iets algemener aan. Dat zou naar mijn mening nog verbeterd kunnen worden.
Per foto een hele nette beoordeling gehad met tips en tops. Eindelijk kreeg ik de bevestiging dat ik het wel degelijk kan en er nog meer uit kan halen door middel van de compositie en nabewerking. Super blij met de gekregen feedback!
Ik vond de livestream heel nuttig en toegankelijk. Ik heb hem achteraf bekeken en moest de livestream wel vaak stop zetten om aantekeningen te maken om het te onthouden.
Opmerkingen relevant en opbouwend. Heel blij mee.
Fijn de reviews te lezen. De foto's worden professioneel positief beoordeeld met nodige advies verbeterpunten. Dit geeft mij voeding om deze mooie hobby door te gaan.
Goede uitgebreide feedback met zeer nuttige tips. Ik ben er super blij mee. Echt een aanrader, zodat je via deze manier je fotografie naar een hoger niveau kan brengen. Jolanda Vuijk Vlaardingen
Ik heb een hele uitgebreide portfolioreview mogen ontvangen met veel bruikbare tips. Dit zowel op het gebied van compositie als fotobewerking. De reviewer heeft zeker de tijd genomen om mijn foto's goed te bekijken. Ik ben blij om te horen dat deze persoon ook genoten heeft van mijn foto's, wat mij weer extra energie geeft om door te gaan met mijn favoriete hobby.
Groot aanbod in cursussen. Goeie feedback op foto's. Mooie livestreams. Veel om uit te kiezen ongeacht niveau of wat je fotografeert.
Met de tips van hun kun je echt iets . Super bedankt . Nu kan ik het omzetten
Dacht dat ik veel wist meer leer steeds weer bij.
Heel blij met de mening van experts over mijn 4 erg gevarieerde foto`s. Het is eigenlijk precies wat ik ervan had verwacht. Nadruk leggen op de goeie kanten en tevens advies ontvangen op eventuele verbeteringen. Helemaal top.
Ik ben erg blij en heel dankbaar dat ik het in hebt gestuurd. En dat jullie er zo veel tijd hebben in gestoken. Ik hoop nog ooit, dat ik in jullie tijdschrift kom natuurlijk. :) De feedback was erg goed ik was er stil van (Dat is mijn wens) Dankjulliewel
Dankjewel voor de fijne en opbouwende opmerkingen bij de foto's en de beoordeling. Goed om je portfolio eens extern te laten beoordelen. Met de opmerkingen ga ik zeker mee aan de slag.
Heel erg leuk om opbouwende kritiek te krijgen, waarschijnlijk ook omdat de foto's op zich erg positief werden beoordeeld. Dank daarvoor. Meteen zin om weer het een en ander uit te proberen.
Het is een positieve feed back waar ik mee verder kan. Geeft enige richting waar ik mogelijk mijn voordeel uit kan trekken. Het is en blijft natuurlijk altijd de keuze van mezelf welke foto ik dan kies om op te sturen.
Het is heel zinvol om van ervaren mensen te horen wat ze van de foto’s vinden. Ik hoor lees het wel van de mensen die mij volgen op Instagram en Facebook maar van mensen die ik niet ken en zo’n mooi review ontvangen is super. Ik ga met de tips aan de slag! Bedankt
Heel duidelijk en weer wat geleerd om deze mooie hobby nog beter onder controle te krijgen en er meer van te genieten!! Dank daarvoor Groeten Erik Vaartjes www.erikvaartjesfotografie.nl
Na het ontvangen van de mail ben ik meteen de beoordeling gaan lezen. Ben een hobbyfotograaf, maar wil mezelf naar een hoger niveau brengen. Helaas heb ik niet de financiën om een cursus of opleiding te volgen, dus doe ik alles op gevoel, inzicht en motivatie. Als ik vragen heb kan ik altijd bij een vriend terecht die bekend is bij Zoomacademy (Joey Hohage) en gaan we soms samen op pad en kan hij mij weer dingen leren/uitleggen. Op dit moment voel ik me zo trots als een pauw. Ik had deze zeer verassende en leuke reacties niet verwacht. Duidelijk is dat ik moet gaan oefenen met Lightroom. Op dit moment gebruik ik alleen Lightroom Mobile. Maar super bedankt voor jullie feedback. Doet me echt goed en motiveert mij zeker om verder te en mezelf te blijven ontwikkelen. Zou graag van mijn hobby mijn beroep willen maken. Maar voor nu is dat slechts een droom. Kijk en lees veel op zoomacademy. Dit inspireert mij weer en ga ik dingen weer proberen en uitvogelen.
De cursus is duidelijk dmv eenvoudig gebruikte teks aan de hand van voorbeeld foto’s.
Heel fijn dat Zoom Academy je de mogelijkheid geeft om je foto's te laten beoordelen. Zo krijg je zelf een andere kijk op je gemaakte beelden. Dit motiveert je om te experimenteren. Ben heel blij met de verkregen feedback. Dank je wel voor deze mogelijkheid. Groetjes Marjorie
goed uitgelegd en met mooie voorbeelden erbij miste alleen de uitleg of er een volgorde in de filters zit bij gebruik van 10 stops filter met een grijsverloopfilter misschien maakt het helemaal niet uit en ben ik heel blij met deze cursus
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem