veel informatie waar je mee aan de slag kan
zie vorig punt
De cadeautjes werken duidelijk en het resultaat is snel zichtbaar. Ze zijn aanpasbaar zodat je iedere foto naar je eigen smaak kunt bewerken. Het is ook leerzaam om te zien wat er gebeurd als je zelf experimenteert.
met plezier gevolgd
Zeer goede , duidelijke uitleg. zeer leerzaam
iets heel anders dan wat ik doe
Aan de hand van de praktijkvoorbeelden een duidelijke uitleg over de toepassingen van filters.
Cursus leidt je overzichtelijk langs de onderwerpen
weet nu mijn foto's beter te beoordelen met aanpassen
Bij elk filmpje leer ik.
een goede samenvatting van sluitertijd
Makkelijk te volgen en eenvoudig uitgelegd
Zeer prettig opgesteld, zodat ik in mijn eigen tempo kan leren
was niet bekend met Presents en kan nu eigen presents maken
Veel keuze mogelijkheden
Goede introductie met toch al behoorlijk wat uitleg
Heel leerzaam alleen soms kan je door de war raken bij die belichtingsdriehoek. Hoe vaker ik hiermee bezig ben hoe meer ik het onder de knie ga krijgen.
Heel duidelijk !
ik gebruik al zes maanden LRC, maar door deze uitleg ben ik meer te weten gekomen om bepaalde functies uit te voeren.
Een iets te laag instapniveau voor mij maar wel leuk opgezet en leuk om te volgen,
De basis duidelijk uitgelegd aan de hand van foto´s wat je precies met lightroom kunt doen.
Nu starten met Lightroom cursus.
Uitgebreid, compleet, kundig en veel mogelijkheden.
Best wel grote cursus. Goed dat verschillende onderdelen aan bod komen Soms moeilijk om bepaalde instellingen op mijn camera te vinden. Als ik scherp stel met de sluiterknop half ingedrukt en ik herkadeer dan pakt mijn toestel toch scherpte op een andere plek. Dit krijg ik niet goed. Ik heb een sony a7c
Ondanks beperkte kennis begrijpbaar en zeer leerzaam
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem