Duidelijke informatie

Ik heb nog geen fotobewerkingsprogramma en twijfel om eraan te beginnen. Het lijkt me moeilijk. Door deze cursus te volgen, is het wel iets duidelijker geworden. De voorbeelden zijn duidelijk, de uitleg is goed te volgen. Zeker ook als je een echte starter bent.

Super webinar!

Goede duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Super webinar met duidelijke uitleg
  • Zou je het product: live-photoshopupdate2024 aanbevelen? Ja

Verhelderende video en zeer uitgebreid

Het aantal preset is overweldigend en uitgebreid.Voor mij een strenge selectie van de mogelijkheden nodig om het onderwerp praktisch te houden.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets Uitgebreid,daardoor beetje verwarrend.
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Alles in 1

Super, je hebt alle info in 1 keer bij elkaar. Duidelijke uitleg. Veel extra's voor het bewerken van je foto's. Zeker aan te raden.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets divers en goed bruikbaar
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

van goede waarde

Toch weer even de puntjes op de i met deze cursus. de basis wordt goed uitgelegd in begrijpbare taal.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Leerzame masterclass, helder en duidelijk uitgelegd

Leerzame masterclass, helder en duidelijk uitgelegd

• Welke score geef je het product: videomasterclass-photoshop-voor-fotografen-2024-rob
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-photoshop-voor-fotografen-2024-rob Helder en duidelijk uitgelegd
  • Zou je het product: videomasterclass-photoshop-voor-fotografen-2024-rob aanbevelen? Ja

goede info

klare en duidelijke taal

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan info in een klare en duidelijke taal
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Ja

Op 1 plek alle info voor startende en gevorderde fortografen die zich willen ontwikkelen

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Ge we dig

Wat een leercurve

Ik ben al jaren bezig met zowel LR als PS. De nieuwe mogelijkheden zijn echt fantastisch. Eén vraagje nog. Misschien een van de volgende live uitzendingen over het verwijderen van draden en tralies bij bijvoorbeeld dieren in de zoo.

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Dikke duim

Fijne basiscursus

Fijne basiscursus, hier worden alle belangrijke punten duidelijk en overzichtelijk uitgelegd

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? N.v.t.

heel veel kennis tot je beschikking

Door de vele kennis die je kunt zien en horen ben ik veel beter gaan fotograferen

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 duidelijkheid en je leert hoe om te gaan met het programma
  • Zou je het product: zoomacademylive-lightroom2024 aanbevelen? Ja

Fijne manier om met de ervaring van anderen meer te leren van en over mijn hobby

Langere tijd geleden een cursus "Beter leren fotograferen met de smartphone" gevolgd. Nu een livestream macrofotografie gekeken en me aangemeld voor een proefabonnement. In die proefperiode de stoomcursus lightroom bekeken. Vond dat de gevolgde cursussen op een prettige manier worden gegeven, waarbij ik het idee heb dat ik er veel van opsteek. Proef wordt zeker een jaarabonnement.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Prettige introductie van lightroom, neemt beginners schroom weg
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

geleerd hoe presets te installeren en hoe te gebruiken

het was makkelijker dan ik dacht om presets te installeren en er mee te werken

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets prima
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

prima uitleg!

Duidelijk, mede dankzij de mogelijkheid terug te kijken makkelijk te reproduceren!

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 prima
  • Zou je het product: live-photoshopupdate2024 aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg en het gemak van terugkijken als je het niet meer weet

Alle begin is moeilijk dus zoals aanbevolen, experimenteer erop los

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Duidelijke uitleg en gemak van terug kijken als je het niet meer weet

duidelijk

Duidelijke cursus met veel leuke nieuwe technieken

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 duidelijk

Super leerzaam

Erg fijne en duidelijke uitleg van Rob

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Fijne en erg duidelijke uitleg

geweldig veel geleerd

altijd goede livestreams waarvan je erg veel van kunt leren

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan geweldig

Weer veel geleerd

Alles weer duidelijk uitgelegd in Jip en Janneke taal, dus ook voor de oudere “jongeren” onder ons heel begrijpbaar.

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024 N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 N.v.t.

Bijzonder leerzame cursus

Ik heb deze cursus als bijzonder leerzaam ervaren. De cursus is op een duidelijke manier gepresenteerd en de leerstof is goed en begrijpelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Bijzonder leerzaam
  • Zou je het product: live-photoshopupdate2024 aanbevelen? Ja

Duidelijk, zin om te fotograferen

Duidelijke uitleg, er komen veel aspecten van macrofotografie aan de orde. Fijn, tekst en aansluitende filmpjes door elkaar.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Veel geleerd!
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

geweldig

wederom fantastisch en duidelijk webinar. Ga weer lekker aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen. Zo fijn om via de live webinars op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de fotografie! Ga zo door!

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Geweldig

Fantastische cursus!

Deze cursus bevat alles wat nodig is om de camera te leren kennen maar is ook handig voor beginnende fotograven die nog wat over instellingen moet leren. Wij gebruiken de camera voor onze blog www.reiskick.nl

• Welke score geef je het product: panasonic-lumix-s5ii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: panasonic-lumix-s5ii Eenvoudig bedienbaar
  • Zou je het product: panasonic-lumix-s5ii aanbevelen? Ja

Lekker op eigen tempo fotografie leren

• Welke score geef je het product: live-photoshopupdate2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-photoshopupdate2024 Goed om in eigen tempo terug te kunnen kijken
  • Zou je het product: live-photoshopupdate2024 aanbevelen? Ja

Terug eens wat bijgeleerd over de nieuwe tools in Lightroom

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 goed
  • Zou je het product: zoomacademylive-lightroom2024 aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.