Heldere uitleg met goede praktijk voorbeelden.
Het was een zeer leerrijke ervaring. Ik heb enorm veel bijgeleerd.
Ik heb de workshop teruggekeken en ik vond dat de uitleg super was. Ik heb nooit eerder met Photoshop gewerkt maar ga wel oefenen om te kijken of ik dit zelf ook voor elkaar krijg. Het begint bij mij al hoe ik een foto moet laden in Photoshop. Ik ben wel bekend met Lightroom maar PS ziet er toch weer anders uit.
Duidelijke en eenvoudige uitleg, zonder aöl te veel details
Op een leuke leerzame wijze les gehad, maar belangrijker nog de mogelijkheid om terug te kijken.
Zeer goede en duidelijke uitleg van nieuwe mogelijkheden
veel nieuws gehoord, maar wel veel!!
Ik heb inzicht gekregen in mogelijkheden binnen war betreft macrofotografie Ik ben benieuwd naar de foto's van de Hema zoals de tompouce en rookworst. Ik begrijp hieruit veel oefenen om de creativiteit te ontwikkelen
Ik ben al een tijdje in bezit van een Nikon Coolpix P1000 en wil graag meer te weten komen hoe het een en ander werkt op gebied van fotografie en ben nu al erg geholpen met deze basiscursus en hoop er nog veel te gaan volgen.
Ik zou het aanbevelen om een live cursus te volgen
Iets meer uitleg over verschillende factoren zou welkom zijn.
Leerzaam en aangenaam om volgen
Door deze livestream nieuwe kennis opgedaan.
Een nieuwe cursus of herhalen, Zoom werkt. En een papieren versie in de boekenkast is altijd makkelijk....
Erg prettig om zo module voor module door te mogen nemen. Fijn dat ik dit steeds weer terug kan kijken.
Ik had al wel met LR gewerkt maar sommige toepassingen waren me niet heel duidelijk en ik denk dat ik er nu ten volle mee aan de slag kan.
Ik gebruikte nooit reflectieschermen en Led lampen. Deze direct besteld en in de vakantie uitproberen
Werkte tot nu toe met Elements. Cursus is goede basis voor start met LR
Duidelijke uitleg
Goede cursus, bij de laatste onderdeel werd het een beetje langdradig.
Uitstekend verhaal over het nabewerken van de foto's
Fijn om te volgen
Duidelijke thermen die voor iedereen te begrijpen zijn
leerzaam en eigenlijk een soort naslagwerk
veel uitleg en voorbeelden
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.