Prima cursus, veel aan gehad

Prima voor elkaar. Goed toe te passen in de praktijk

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? N.v.t.

interessant en leerzaam

veel nuttige informatie over macrofotografie

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan N.v.t.

Goede start

Begonnen aan een nieuwe hobby en met Zoom de juiste uitleg voor een nieuw begin. Ik ervaar het als zeer prettig en super fijn om te volgen.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Uitleg en advies is zo fijn

HELDER

Voor mij mooie herhaling, waardoor ik de basis nog beter begrijp. De filmpjes zijn heel duidelijk ingesproken waardoor de praktijk voor mij gaat leven.

• Welke score geef je het product: bundelbasisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelbasisfotografie Heldere compacte uitleg waardoor ik de basis nog beter begrijp
  • Zou je het product: bundelbasisfotografie aanbevelen? Ja

Zeer leerzaam

Heel veel informatie over hoe je mooie en speciale macro foto's kan maken. Goede tips, duidelijke uitle.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan zeer leerzaam

te wienig

moet nog veel leren maar het luk wel

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan top
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Ja

Heel prettig om uit te kunnen zoeken wat voor jezelf van toepassing is. En dit in eigen tijd en tempo te volgen.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Goed te snappen voor iedereen

De cursussen zijn voor mijn doel geschikt

De cursussen zijn voor mijn doel geschikt

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing duidelijk en informatief
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Geweldige site

Je lidmaatschap is het geld dubbel en dwars waard. Zeker nu er een pro versie is

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Heerlijk down to earth en eenvoudig uitgelegd

heel goed

Goed uit gelegd met de eenvoudige hulp middel die je kunt gebruiken De locatie in Nederland vond ik wel intersant

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan goed in elkaar gestoken en de vragen kwamen ook aan bod

erg leerzaam

erg leerzaan en zeer duidelijk

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan leuk

Ik vind dit geweldig

Leuk om dit uit te proberen.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets super
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Niet veel nieuws

Was veel het zelfde diafragma 2.5, sluitertijd afhankelijk van het licht, ISO 100, en je spot van te voren verkennen en inlezen.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan Matig veel herhaling
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Nee

Met plezier gevolgd.

Duidelijk en leerzaam

• Welke score geef je het product: sluitertijd-en-diafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd-en-diafragma Duidelijke uitleg in een goede opbouw
  • Zou je het product: sluitertijd-en-diafragma aanbevelen? Ja

Goede cursus

Ik heb veel geleerd van deze cursus. Vooral hoe ik de sluitertijd kan lezen want dit was niet echt duidelijk in de handleiding. In de video werd niet precies uitgelegd waar deze waarde op je scherm stond maar dit kon er er wel uit afleiden. Mischien is het leuk om aanvullende videos te maken over hoe je het beste je camera in kunt stellen voor bepaalde situaties. B.v. voor als je youtube videos wil opnemen.

• Welke score geef je het product: panasonic-lumix-academy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: panasonic-lumix-academy Goed, veel geleerd.
  • Zou je het product: panasonic-lumix-academy aanbevelen? Ja

Goede cursus om kennis op te doen hoe te werken met Lightroom

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Prima cursus
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Duidelijk

Uitproberen Uitproberen Uitproberen

• Welke score geef je het product: belichtingsdriehoek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: belichtingsdriehoek Het is duidelijk uitgelegd, en is dus altijd vooral uitproberen
  • Zou je het product: belichtingsdriehoek aanbevelen? Ja

Heel leerzaam, weer nieuwe tips om mooiere foto's te maken.

Omdat ik veel heb geleerd met deze cursus ga ik met nog meer plezier fotograferen om de nieuwe tips in de praktijk uit te voeren.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-lente N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente aanbevelen? Ja

goede duidelijke cursus

goede duidelijke cursus

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast duidelijke uitleg
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Leuk om te doen

Je leert onder andere met maskers te werkrn

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie leuk om te doen
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

Stuk voor stuk top cursussen

Alle cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn top. Van elke cursus leer je toch weer voldoende bij of haalt er je dingen uit die je nodig hebt om te groeien.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom Geweldige cursus
  • Zou je het product: cursus-lightroom aanbevelen? Ja

leerzaam

Leerzaam, ik ga de M stand meer gebruiken

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand verhelderend
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

te laat met lightroom begonnen in mijn foto leven

Ik heb photoshop altijd gebruit om mijn foto's te verbeteren. maar lightroom is daar veel beter mee. ik heb al het een en ander geleerd maar ik blijf hard aan de slag gaan.

• Welke score geef je het product: videomasterclass-natuurfotografie-in-lr-2024-tom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-natuurfotografie-in-lr-2024-tom geweldig
  • Zou je het product: videomasterclass-natuurfotografie-in-lr-2024-tom aanbevelen? Ja

duidelijke uitleg

zeer duidelijke cursus ,ideaal voor een beginner

• Welke score geef je het product: belichtingsdriehoek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: belichtingsdriehoek voor een beginner duidelijk uitgelegd
  • Zou je het product: belichtingsdriehoek aanbevelen? Ja

leerzame duidelijke cursus

Cursus is goed te doen en zeker bruikbaar voor ieder die iets meer uit zijn fotografie wil halen.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand zinvol voor iemand die er iets meer uit wil halen
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8