Het laatste gedeelte -fotowerkingen- is nu (2024) achterhaald, er zijn nu andere, makkelijkere oplossingen voor in LR. De cursus is uit 2022 dus het is logisch.
Goed te volgen training met, weer, een berg aan informatie en ervaring opdoen. Leuk en zeker een aanrader.
Positief
Duidelijke en heldere uitleg.
ik leer er altijd weer wat van
Photoshop is niet mijn sterkte, de handelingen zijn complex en ik heb wat moeite gehad om de opeenvolgende stappen te volgen, voornamelijk steeds de juiste laag selecteren waarop een bewerking plaatsvindt...maar toch tot resultaat gekomen... ik denk dat er nog veel met photoshop/lagen moet gespeeld worden om de logica te doorgronden...
Goed te volgen en heel duidelijk uitgelegd
In een rustig tempo en rustige uitleg is het goed te volgen. Zo mag er wel meer video's gemaakt worden.
Als je jezelf wil ontwikkelen dan is Zoom Academy een aanrader
goed en gemakkelijk
De uitleg was duidelijk en helder in een prima te volgen tempo. Fijne stemmen om naar te luisteren. Kortom heel leerzaam!!!
ik heb deze cursus met plezier gevolgd en er het een en ander van opgestoken
weer bijgeleerd
De cursus is leerzaam en duidelijk opgezet
Een mooie uitdaging naast mijn sport- en portretfotografie
Duidelijke uitleg hoewel ik af en toe wel iets had van "het is voor ervaren fotografen dus het mag wel wat korter en bondiger". Maar toch veel van opgestoken en vind het ook fijn dat je altijd een bepaald onderwerp terug kunt kijken.
erg intressant.
heel duidelijke uitleg met overzichtelijke voorbeelden
Het blijft een gave om complexe zaken helder uit te leggen en het verder ook nog een keer te laten zien in een ondersteunende video.
Als beginnend fotograaf helpt deze cursus mij om de eerste stappen te zetten met een soort fotografie die me enorm intrigeert en boeit. Veel geleerd!
Duidelijke stap voor stap uitleg die makkelijk te volgen is, ook als je zelf mee doet met met de verschillende bewerkingen. Hopelijk komt er binnenkort ook 1 voor Photoshop Elements 2024 !!
Makkelijke cursus voor met de feestdagen mooie foto's te maken.
Heel duidelijk uitgelegd en rustig, ook wat herhaling erin dat is ook fijn.
Zeer goed uitgelegd, duidelijk, heel fijn met voorbeelden.
Duidelijke en leerzame cursus, heel goed uitgelegd!
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem